Hep birlikte sağlıklı yaşama

Var öyle tipler bi dolu hakkaten :sinirli:
Sen iyi çekmişsin doğuma kadar, ben iki kere görmüştüm söz konusu kadını..o da mecburiyetten:/
Bir daha bizim kıyımızdan bile geçmesin böyle saçma tipler:KK11: nasıl kararmış bir kalpleri varsa cadolozların:110:
kıskanclık cok degısık bır duygu
bak ımrenmeyı ozenmeyı anlarım bende ımrenırım özenırım ama kıskanclık cok baska altında ego kıbır nefret hepsını barındıran bırsey . eksık karakter kendını ıyı gelıstırememıs ıste komplekslı bırı demek kı uzmek ıcın ugrastıgına gore

amin bızden boylesı gercekden uzak olsun valla

Sen nasıl 14 kilo verdin bu arada Nisa:KK57: N nscckts :KK54:
Bu arada bitter çikolatanın bi zararı olur mu diyete:KK33: hani kakao oranı%70 falan olanlardan:KK6:
hamıleyım dıye cok saglıklı beslendım beslendıgım zamanlar
zayıfken de abur cubur yerdım ama hamıleyken oyle dıkkat ettım kı emzırdıgım donem de de aynı sekılde
asla paketlenmıs urun seker cıkolata ekmek falan yemedım bu sekılde beslendım yıne
bırde zaten mıdem bulanıyordu son 3 ay reflum oldu o da yedırmıyordu

bırde bızde genetık galıba benım kendı annem ve akrabaları babanem ve halamlar falan bızde hıc hamıleyken kılo alan yok hepsı verır :D :D :D

bak babanem 80 yasında 7 cocuk dogurmus 170 boyunda 70 kılo
halalarım 5 cocuk dogurmus bırı 40- dıgerı 50 yasında 165 boy cıvarı 70 kılolar
annem teyzelerım aynı sekılde annem 75 teyzem 80 kılo sadece ama teyzemın boyu 175 falan
hayatımın hıc bı donemınde cok kılolu olduklarını gormedım 3 asagı 5 yukarı aynılar

aslında bende oyleydım benı yasadıgım rahatsızlık + depresyon perısan ettı

bırdaha ölsem de kıyamet kopsa da dunyanın sonu da gelse asla ıpın ucunu kacırmam tovbe :)

ha
bitter cıkolata ıcın de ıyı seyler soyleyemıcem canım
bıtter de olsa ıcınde seker var aynı sekılde kalorısı cok bır fark yok

sen kendı cıkolatanı kendın yap bence
2 hurma 3 badem 1 tatlı kasıgı toz kakao blanderdan cek yuvarla elınde
hındıstan cevıze batır ye cok lezzetlı ve saglıklı :)

hamıleyım dıye cok saglıklı beslendım beslendıgım zamanlar
zayıfken de abur cubur yerdım ama hamıleyken oyle dıkkat ettım kı emzırdıgım donem de de aynı sekılde
asla paketlenmıs urun seker cıkolata ekmek falan yemedım bu sekılde beslendım yıne
bırde zaten mıdem bulanıyordu son 3 ay reflum oldu o da yedırmıyordu

bırde bızde genetık galıba benım kendı annem ve akrabaları babanem ve halamlar falan bızde hıc hamıleyken kılo alan yok hepsı verır :KK70: :KK70: :KK70:

bak babanem 80 yasında 7 cocuk dogurmus 170 boyunda 70 kılo
halalarım 5 cocuk dogurmus bırı 40- dıgerı 50 yasında 165 boy cıvarı 70 kılolar
annem teyzelerım aynı sekılde annem 75 teyzem 80 kılo sadece ama teyzemın boyu 175 falan
hayatımın hıc bı donemınde cok kılolu olduklarını gormedım 3 asagı 5 yukarı aynılar

aslında bende oyleydım benı yasadıgım rahatsızlık + depresyon perısan ettı

bırdaha ölsem de kıyamet kopsa da dunyanın sonu da gelse asla ıpın ucunu kacırmam tovbe :)
Oy maşallah ne güzelmiş öyle sizin sülalenin kadınları :nazar:
Ben de bir kendime o sözden verip duruyorum,inşallah ipin ucunu kaçırmayız bir daha. Tekrarı olmaz inşallah kilo alımıyla birlikte yaşadıklarımızın

ha
bitter cıkolata ıcın de ıyı seyler soyleyemıcem canım
bıtter de olsa ıcınde seker var aynı sekılde kalorısı cok bır fark yok

sen kendı cıkolatanı kendın yap bence
2 hurma 3 badem 1 tatlı kasıgı toz kakao blanderdan cek yuvarla elınde
hındıstan cevıze batır ye cok lezzetlı ve saglıklı :)
Deneyeyim;)

ben bu kıyafet konusunda okadar uzuldum kı bogazıma vurdu
bogazım kıyafetımın o ılk katledılmıs halını gordugum andan berı cok fena agrıyor oyle boyle degıl resmen ıcıme oturmustu :KK70:
sırkelı su
lımonlu su
pastıl
ne kullandıysam fayda etmıyor napsam
karbonatlı suyu da denedım
Aa noldu ya? Zencefil +limon da iyi gelir, çayı da. Dikkat et, boğazlardan aşağıya inmesin Inşallah

Screenshot_2018-07-14-12-15-04-875.webp

Haattaaa dondurma tarifi vereyim
Evde kendiniz önce meyveleri dondurun buzlukta dondurulmuş meyve ile yapılıyor
Screenshot_2018-07-14-12-15-47-011.webp

Screenshot_2018-07-14-12-15-56-317.webp

Screenshot_2018-07-14-12-16-04-321.webp

Screenshot_2018-07-14-12-16-13-661.webp

seftalı
ahududu
bogurtlen
cılek
bunlarla cok guzel oluyor
evde kendınız mayaladıgınız yogurtla yapılacak

Oy maşallah ne güzelmiş öyle sizin sülalenin kadınları :nazar:
Ben de bir kendime o sözden verip duruyorum,inşallah ipin ucunu kaçırmayız bir daha. Tekrarı olmaz inşallah kilo alımıyla birlikte yaşadıklarımızın
:KK200: allah hastalık vermesın saglıgımızı koruyalım kendımıze ıyı bakalım bunun yaslılıgı var

Aa noldu ya? Zencefil +limon da iyi gelir, çayı da. Dikkat et, boğazlardan aşağıya inmesin Inşallah
bak zencefılı yıne unuttum :D :D :D
bugun kesın alıcam

Benim de var öyle bir tane densiz arkadaş müsveddesi:/
Anlatmak istiyorum walla o kadına görünmeyi ben de çok isterdim: ben hamileyken 5.aya kadar aktif bir şekilde spor yapıyordum ve evimde de bir sürü spor aletim vardı. Benim iş arkadaşları gün için bana geldiler(ilk defa evime gelmişlerdi). Spor aletlerini görünce “eşin mi çalışıyor bunlarla “ diye başladılar(eşim başka bir ülkedeydi,birarada değildik bile). Hareketliliğimi de görünce “böyle hamile mi olur,şuna bak, fit bir de” diye diye söylendi *özellikle birisi. Onlar gittikten sonra bırak spor yapmayı,kolumu dahi kaldıramadım ve bir sürü kaza yaşadım:KK43: motivasyonum düştü,hareketsiz yaşamla kilo artışı da beraberinde geldi. Lohusalıkta da sütüm kesildikçe yedim ve netice benim için korkunç,onun için acayip sevindirici oldu. Bebek görmeye geldiğinde “ohhh canıma değsin,tipin de bozulmuş ya” dedi :KK42: varlığıyla o kadar moralimi bozmuştu ki o kadın, hala unutamuyorum:cry:
Nasıl sinir, pislik yaa. Benim vücut düzelir de, senin için kokmuş, dışarı vuruyor demek lazım böylesine. Pislik! Kıskanç fesat, artık nasıl bi boyutta ise hazimsizligi, zehrini içinde bile tutamıyor. Lohusa kadına denilecek laf mi bu!!:KK67:

Nasıl sinir, pislik yaa. Benim vücut düzelir de, senin için kokmuş, dışarı vuruyor demek lazım böylesine. Pislik! Kıskanç fesat, artık nasıl bi boyutta ise hazimsizligi, zehrini içinde bile tutamıyor. Lohusa kadına denilecek laf mi bu!!:KK67:
Maalesef yaaa:/ bir de öyle bir zaman ayarlayıp söylüyordu ki:( benim ne çileler çektiğimi de bütün camia biliyordu bir de ordaki:( tek başıma o kadar şeye koşturuyordum ki,insafsız,kalpsiz şey işte:/

Sen kendin yapıyor musun evde dondurma Nisa? Keçi sütüyle denemek istedim ama hiç yeltenmedim.
ben kendım yapıyorum evde
kızım hala market dondurması cıkolatası sekerı bılmez herseyı kendım yapıyorum
ve kacamak yapmak ıstersen yıyebılırsın bunu buzlugumda hep cıkolata dondurma var
bak bu dondurmayı yapıyorum kılıtlı vagumlu buzluk posetınde buzlukta saklıyorum hıc bırsey olmaz hep hazır cıkar ye

kecı sutuyle mayalarım ben hep yogurdumu onla yapıyorum

tadı max dondurmaya benzıyor :D

ben kendım yapıyorum evde
kızım hala market dondurması cıkolatası sekerı bılmez herseyı kendım yapıyorum
ve kacamak yapmak ıstersen yıyebılırsın bunu buzlugumda hep cıkolata dondurma var
bak bu dondurmayı yapıyorum kılıtlı vagumlu buzluk posetınde buzlukta saklıyorum hıc bırsey olmaz hep hazır cıkar ye

kecı sutuyle mayalarım ben hep yogurdumu onla yapıyorum

tadı max dondurmaya benzıyor :KK70:
Keçi yoğurdundan mı yapıyorsun direkt? Yani yoğurda başka birşey katmadan mı?

:KK200: Boyum 156 ideal kilom 49,aslında iedal kilomdayım ama yağ oranım fazla vücudumda. Bilgimden değil ama görüntüden,ele gelen löp löp etlerden belli:/ ama 1-2 kilo geri gitsem bişey olmaz. Çünkü 2 hafta sonra Türkiye’de istemediğim kadar yeme konusunda zorlanacağım ve kesin yakamı kurtarmak için kilo alımına yol açacağım:/

aa sen 49 kg hatırladım canım
boyumuz aynı ben 55im canım :D
tersle canım yediğin zaman mutsuz olacaksın kalıcı mutsuzluk mu anlık mutluluk mu

Back
X