Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıskanclık cok degısık bır duyguVar öyle tipler bi dolu hakkaten
Sen iyi çekmişsin doğuma kadar, ben iki kere görmüştüm söz konusu kadını..o da mecburiyetten:/
Bir daha bizim kıyımızdan bile geçmesin böyle saçma tiplernasıl kararmış bir kalpleri varsa cadolozların
![]()
hamıleyım dıye cok saglıklı beslendım beslendıgım zamanlar
Oy maşallah ne güzelmiş öyle sizin sülalenin kadınlarıhamıleyım dıye cok saglıklı beslendım beslendıgım zamanlar
zayıfken de abur cubur yerdım ama hamıleyken oyle dıkkat ettım kı emzırdıgım donem de de aynı sekılde
asla paketlenmıs urun seker cıkolata ekmek falan yemedım bu sekılde beslendım yıne
bırde zaten mıdem bulanıyordu son 3 ay reflum oldu o da yedırmıyordu
bırde bızde genetık galıba benım kendı annem ve akrabaları babanem ve halamlar falan bızde hıc hamıleyken kılo alan yok hepsı verır![]()
![]()
bak babanem 80 yasında 7 cocuk dogurmus 170 boyunda 70 kılo
halalarım 5 cocuk dogurmus bırı 40- dıgerı 50 yasında 165 boy cıvarı 70 kılolar
annem teyzelerım aynı sekılde annem 75 teyzem 80 kılo sadece ama teyzemın boyu 175 falan
hayatımın hıc bı donemınde cok kılolu olduklarını gormedım 3 asagı 5 yukarı aynılar
aslında bende oyleydım benı yasadıgım rahatsızlık + depresyon perısan ettı
bırdaha ölsem de kıyamet kopsa da dunyanın sonu da gelse asla ıpın ucunu kacırmam tovbe :)
Deneyeyimha
bitter cıkolata ıcın de ıyı seyler soyleyemıcem canım
bıtter de olsa ıcınde seker var aynı sekılde kalorısı cok bır fark yok
sen kendı cıkolatanı kendın yap bence
2 hurma 3 badem 1 tatlı kasıgı toz kakao blanderdan cek yuvarla elınde
hındıstan cevıze batır ye cok lezzetlı ve saglıklı :)
Aa noldu ya? Zencefil +limon da iyi gelir, çayı da. Dikkat et, boğazlardan aşağıya inmesin Inşallahben bu kıyafet konusunda okadar uzuldum kı bogazıma vurdu
bogazım kıyafetımın o ılk katledılmıs halını gordugum andan berı cok fena agrıyor oyle boyle degıl resmen ıcıme oturmustu
sırkelı su
lımonlu su
pastıl
ne kullandıysam fayda etmıyor napsam
karbonatlı suyu da denedım
Oy maşallah ne güzelmiş öyle sizin sülalenin kadınları
Ben de bir kendime o sözden verip duruyorum,inşallah ipin ucunu kaçırmayız bir daha. Tekrarı olmaz inşallah kilo alımıyla birlikte yaşadıklarımızın
bak zencefılı yıne unuttumAa noldu ya? Zencefil +limon da iyi gelir, çayı da. Dikkat et, boğazlardan aşağıya inmesin Inşallah
Sen kendin yapıyor musun evde dondurma Nisa? Keçi sütüyle denemek istedim ama hiç yeltenmedim.Haattaaa dondurma tarifi vereyim
Evde kendiniz önce meyveleri dondurun buzlukta dondurulmuş meyve ile yapılıyor
Eki Görüntüle 2168700
Eki Görüntüle 2168701
Eki Görüntüle 2168702
Eki Görüntüle 2168703
Nasıl sinir, pislik yaa. Benim vücut düzelir de, senin için kokmuş, dışarı vuruyor demek lazım böylesine. Pislik! Kıskanç fesat, artık nasıl bi boyutta ise hazimsizligi, zehrini içinde bile tutamıyor. Lohusa kadına denilecek laf mi bu!!Benim de var öyle bir tane densiz arkadaş müsveddesi:/
Anlatmak istiyorum walla o kadına görünmeyi ben de çok isterdim: ben hamileyken 5.aya kadar aktif bir şekilde spor yapıyordum ve evimde de bir sürü spor aletim vardı. Benim iş arkadaşları gün için bana geldiler(ilk defa evime gelmişlerdi). Spor aletlerini görünce “eşin mi çalışıyor bunlarla “ diye başladılar(eşim başka bir ülkedeydi,birarada değildik bile). Hareketliliğimi de görünce “böyle hamile mi olur,şuna bak, fit bir de” diye diye söylendi *özellikle birisi. Onlar gittikten sonra bırak spor yapmayı,kolumu dahi kaldıramadım ve bir sürü kaza yaşadımmotivasyonum düştü,hareketsiz yaşamla kilo artışı da beraberinde geldi. Lohusalıkta da sütüm kesildikçe yedim ve netice benim için korkunç,onun için acayip sevindirici oldu. Bebek görmeye geldiğinde “ohhh canıma değsin,tipin de bozulmuş ya” dedi
varlığıyla o kadar moralimi bozmuştu ki o kadın, hala unutamuyorum
![]()
Maalesef yaaa:/ bir de öyle bir zaman ayarlayıp söylüyordu kiNasıl sinir, pislik yaa. Benim vücut düzelir de, senin için kokmuş, dışarı vuruyor demek lazım böylesine. Pislik! Kıskanç fesat, artık nasıl bi boyutta ise hazimsizligi, zehrini içinde bile tutamıyor. Lohusa kadına denilecek laf mi bu!!![]()
ben kendım yapıyorum evdeSen kendin yapıyor musun evde dondurma Nisa? Keçi sütüyle denemek istedim ama hiç yeltenmedim.
Ya canım, anneme geldim. Yeğenim saat 6'dan beri tepemde
Ay nasıl enfes gözüküyor bunlarHaattaaa dondurma tarifi vereyim
Evde kendiniz önce meyveleri dondurun buzlukta dondurulmuş meyve ile yapılıyor
Eki Görüntüle 2168700
Eki Görüntüle 2168701
Eki Görüntüle 2168702
Eki Görüntüle 2168703
seftalı
ahududu
bogurtlen
cılek
bunlarla cok guzel oluyor
evde kendınız mayaladıgınız yogurtla yapılacak
Keçi yoğurdundan mı yapıyorsun direkt? Yani yoğurda başka birşey katmadan mı?ben kendım yapıyorum evde
kızım hala market dondurması cıkolatası sekerı bılmez herseyı kendım yapıyorum
ve kacamak yapmak ıstersen yıyebılırsın bunu buzlugumda hep cıkolata dondurma var
bak bu dondurmayı yapıyorum kılıtlı vagumlu buzluk posetınde buzlukta saklıyorum hıc bırsey olmaz hep hazır cıkar ye
kecı sutuyle mayalarım ben hep yogurdumu onla yapıyorum
tadı max dondurmaya benzıyor![]()
İyi eğlenceler sizeYa canım, anneme geldim. Yeğenim saat 6'dan beri tepemdebirazdan onu lunaparka götüreceğim inşallah
Boyum 156 ideal kilom 49,aslında iedal kilomdayım ama yağ oranım fazla vücudumda. Bilgimden değil ama görüntüden,ele gelen löp löp etlerden belli:/ ama 1-2 kilo geri gitsem bişey olmaz. Çünkü 2 hafta sonra Türkiye’de istemediğim kadar yeme konusunda zorlanacağım ve kesin yakamı kurtarmak için kilo alımına yol açacağım:/