- 18 Eylül 2012
- 5.191
- 13.324
- 248
Kiz nolduCanım sıkıldı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz nolduCanım sıkıldı![]()
Saliya kadar telafi edersin sen:)Ben de piknik için yapmıştım:///
Yaaa ben evde olduğum günler boncuğum sürekli mememde, dirençsiz kalıyorum. Böyle ne bulsam yiyecek kıvama geliyorumhaftasonu çok tehlikeli evet:/
Niye ki? Erkek arkadaşın mı? Diyet mi? Başka birşey mi?
Kiz noldu
Kızlar selam,
Evvelsi akşam midem felaket bozuldu
2 gündür fenaydım yani bugün toparladım biraz
dün sabahtan beri mecbur kızarmış ekmek, haşlanmış patates, muz-elma ile besleniyorum
yarın yavaş yavaş diyet menüme döneceğim inşallah
bu arada şu 1,5 günde diyetle veremeyeceğim kiloyu verdim ama Allah hepimize kilolarımızı sağlıkla vermeyi nasip etsin
her şeyin başı sağlık
Geçmiş olsunnnKızlar selam,
dün sabahtan beri mecbur kızarmış ekmek, haşlanmış patates, muz-elma ile besleniyorum
bu arada şu 1,5 günde diyetle veremeyeceğim kiloyu verdim ama Allah hepimize kilolarımızı sağlıkla vermeyi nasip etsin
her şeyin başı sağlık
AnammmmHavalar sıcak bunaltıcı
Aşırı nem var
84 gün sonra evlilik var ne alcam ne almıcam kararsızım
Erkek arkadaşımın kendi evi var küçük
O yüzden çok eşya almak istemiyorum
Aslında çok var daha
Bu arada kuruyemiş ve karpuz yedim
Gecmis olsun canım:)Kızlar selam,
her şeyin başı sağlık
Dert ettigin seye bak canim:) daha cok var yavas yavas hepsi hallolur sikma sen canini:)Havalar sıcak bunaltıcı
Aşırı nem var
84 gün sonra evlilik var ne alcam ne almıcam kararsızım
Erkek arkadaşımın kendi evi var küçük
O yüzden çok eşya almak istemiyorum
Aslında çok var daha
Bu arada kuruyemiş ve karpuz yedim
Anammmmevleniyorsun sen
Eve göre liste yap,eksikleri al. Ben düğünden 1 sene sonra en son taşındığımız eve göre çok az eşya almıştım,perdeler falan benim bekarlıktan,annemden toplamaydı. Kalanlar da annemlerin çeyiz niyetine aldıkları..Hallolur onlar yaaacanın sağolsun, keyfin,enerjin olsun yeter
Daha çok var olan ne???
Gecmis olsun canım:)
Dert ettigin seye bak canim:) daha cok var yavas yavas hepsi hallolur sikma sen canini:)
Evett :) bugun aksam kendime somon fumeli bol cesit sebzeli salata yaptim oglen ve sabahim yine rutin gecti salatalik domates biber vs
Tabi canım çok varmışZaman var sanki daha
Eksikler bir ayda bir haftada hallolur sanki
Oh ne güzel, sefan olsunIyi geceler kizlar bugun yazamadim erkek arkadasim bizim eve geldi havuza falan gittik yemek yaptik bahce isi yaptik baya hareketliydim bugun :)
Dert etme Fitsy , toparlarsin sen. Aslında elinin altında içecek birşeyler falan olsa, soğuk çorba, ya da meyve aromalı sular gibi işin daha kolay olurdu sanki. Yalnız o cheesecake gerçekten çok cezbediciydi. Evde olsa, ben de hayır diyemem. Yapmamak tek seçenek bana.Kızlar, ben bugün yine kaçamak yaptım ama hiç halim yok://// halsizlikten yeme isteği vardı sürekli(muhtemelen bebeğimin sürekli emmesinden kaynaklı), çok da kaçırmadım ipin ucunu:2 küçük dilim cheesecake ve iki ısırık ekmek..bir de sayısını bilemediğim köfte:/
İnşallah yarına toparlarım.
Böyle hareketli bir güne rağmen bu kadar düşük kalorili bir menü yine. Helal sana hakkaten.Iyi geceler kizlar bugun yazamadim erkek arkadasim bizim eve geldi havuza falan gittik yemek yaptik bahce isi yaptik baya hareketliydim bugun :)