Hep birlikte sağlıklı yaşama

Kızlar selam,
Evvelsi akşam midem felaket bozuldu
2 gündür fenaydım yani bugün toparladım biraz
dün sabahtan beri mecbur kızarmış ekmek, haşlanmış patates, muz-elma ile besleniyorum
yarın yavaş yavaş diyet menüme döneceğim inşallah

bu arada şu 1,5 günde diyetle veremeyeceğim kiloyu verdim ama Allah hepimize kilolarımızı sağlıkla vermeyi nasip etsin
her şeyin başı sağlık

Kızlar selam,
dün sabahtan beri mecbur kızarmış ekmek, haşlanmış patates, muz-elma ile besleniyorum

bu arada şu 1,5 günde diyetle veremeyeceğim kiloyu verdim ama Allah hepimize kilolarımızı sağlıkla vermeyi nasip etsin
her şeyin başı sağlık

Çok geçmiş olsun
Allah sağlıklı kilo vermeyi herkese nasip etsin
Umarım yarın bugünden iyi hissedersin

Kızlar selam,

her şeyin başı sağlık
Geçmiş olsunnn:dua: diyete dönmek için acele etme bence, vücudunun direnç kazanması lazım. 2 günde ne kadar bitkin düşmüşsündür. Ben de yaşamıştım benzer birşey. Kendine gelmeye bak bence:KK200:

Havalar sıcak bunaltıcı
Aşırı nem var
84 gün sonra evlilik var ne alcam ne almıcam kararsızım:KK43:
Erkek arkadaşımın kendi evi var küçük
O yüzden çok eşya almak istemiyorum
Aslında çok var daha

Bu arada kuruyemiş ve karpuz yedim
Anammmm:halay:evleniyorsun sen:KK200:
Eve göre liste yap,eksikleri al. Ben düğünden 1 sene sonra en son taşındığımız eve göre çok az eşya almıştım,perdeler falan benim bekarlıktan,annemden toplamaydı. Kalanlar da annemlerin çeyiz niyetine aldıkları..Hallolur onlar yaaa;) canın sağolsun, keyfin,enerjin olsun yeter :KK200:
Daha çok var olan ne???

Kızlar selam,

her şeyin başı sağlık
Gecmis olsun canım:)
Havalar sıcak bunaltıcı
Aşırı nem var
84 gün sonra evlilik var ne alcam ne almıcam kararsızım:KK43:
Erkek arkadaşımın kendi evi var küçük
O yüzden çok eşya almak istemiyorum
Aslında çok var daha

Bu arada kuruyemiş ve karpuz yedim
Dert ettigin seye bak canim:) daha cok var yavas yavas hepsi hallolur sikma sen canini:)

Anammmm:halay:evleniyorsun sen:KK200:
Eve göre liste yap,eksikleri al. Ben düğünden 1 sene sonra en son taşındığımız eve göre çok az eşya almıştım,perdeler falan benim bekarlıktan,annemden toplamaydı. Kalanlar da annemlerin çeyiz niyetine aldıkları..Hallolur onlar yaaa:KK66: canın sağolsun, keyfin,enerjin olsun yeter :KK200:
Daha çok var olan ne???

Zaman var sanki daha
Eksikler bir ayda bir haftada hallolur sanki

Kızlar, ben bugün yine kaçamak yaptım ama hiç halim yok://// halsizlikten yeme isteği vardı sürekli(muhtemelen bebeğimin sürekli emmesinden kaynaklı), çok da kaçırmadım ipin ucunu:2 küçük dilim cheesecake ve iki ısırık ekmek..bir de sayısını bilemediğim köfte:/
İnşallah yarına toparlarım.

Kızlar, ben bugün yine kaçamak yaptım ama hiç halim yok://// halsizlikten yeme isteği vardı sürekli(muhtemelen bebeğimin sürekli emmesinden kaynaklı), çok da kaçırmadım ipin ucunu:2 küçük dilim cheesecake ve iki ısırık ekmek..bir de sayısını bilemediğim köfte:/
İnşallah yarına toparlarım.
Dert etme Fitsy , toparlarsin sen. Aslında elinin altında içecek birşeyler falan olsa, soğuk çorba, ya da meyve aromalı sular gibi işin daha kolay olurdu sanki. Yalnız o cheesecake gerçekten çok cezbediciydi. Evde olsa, ben de hayır diyemem. Yapmamak tek seçenek bana.

Back
X