Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi geceler Berra :)İyi geceler kızlar yarın kilolarimizi vermis olarak uyanmak dileğiyle...
ıyı gecelerIyi geceler Berra :)
Ben de kaçayım küçükten, malum pazartesi
İyi geceler, tatli rüyalar arkadaşlar![]()
Evet canim tek sayida yemek sunnet. Bende o sekilde yiyorum hep.Mitsu, normalde sadece hurma ve su. Tek sayıda yemek aslolan. Ben günde 7 yiyordum. 9-11 falan da olabilir. Peygamber efendimizin sünneti, bunu bilerek niyet edip başlarsan daha dirayetli oluyorsun. İlk gün biraz başın ağrıyor ama ertesi günler gayet rahat geçiyor.
Ben emzirdiğim için,yoğurt,fıstık,meyve falan da yedim aralarda.
yapabılene helal olsun ben yapamam sahsen :)Evet canim tek sayida yemek sunnet. Bende o sekilde yiyorum hep.
Ama insan dayanir mi ya cidden
Kac gun yapiyosun bide
gunaydinlarrr sonunda okudum yazdiklarinizi aksam giremedim bi turlu biraz utanc biraz yogunluk vardi sabah i ii atlattim ama aksam malesef misafilikte patlattim pide ve karpuz yedim onun sonucunu da sabah gayet guzel gordum o yuzden bugun az bi kuruyemis yogurt salatalik ve sudan baska bisey yok bana umarim yarin toparlayabilirim
wc ye girmeden tartıldım 63,7 cıktı çok kötü oldum hiç sorma ama bundan sonra daha dikkatli olcam gerekirse misafirliğe falan da gitmiycemKilon kaç canım Güncel kilo
Günaydın kızlar ben yokken neler kaynatmışsınız öyle![]()
toparlarsın canım moralını bozma sakıngunaydinlarrr sonunda okudum yazdiklarinizi aksam giremedim bi turlu biraz utanc biraz yogunluk vardi sabah i ii atlattim ama aksam malesef misafilikte patlattim pide ve karpuz yedim onun sonucunu da sabah gayet guzel gordum o yuzden bugun az bi kuruyemis yogurt salatalik ve sudan baska bisey yok bana umarim yarin toparlayabilirim
wc ye girmeden tartıldım 63,7 cıktı çok kötü oldum hiç sorma ama bundan sonra daha dikkatli olcam gerekirse misafirliğe falan da gitmiycem
Eki Görüntüle 2169234 Günaydın arkadaşlarım,
Mutlu bir hafta bizim olsun. Ben geldimmm. Aktif katılım göstereceğim bu hafta, öyle aşırı yoğun görünmüyor. Sabah kahvaltısı olarak sadece şekersiz sütlü kahve aldım.
Günaydın
hergun gorustugum teyzem oldugu icin oyle bahaneler malesef ise yaramazdi ama daha dikkatli olcam sabretcem hayir diycem artikgunaydın canım :)
toparlarsın canım moralını bozma sakın
yaa lutfen boyle moralını bozma
mısafırlıge gıtmemezlık olur mu hıc
ben yanımda kuruyemıs goturuyorum orda cay kahve ıcıyorum
nıye yemıyorsun sunun tadına bak dıye ısrar ettıklerınde reflum var ılac kullanıyorum bu saatde yemem ılac saatımın dısına cıkıyor dıyorum
bazen karnım cok tok yersem rahatsız eder dıyorum
bazen cok kırılıyor ıllakı ye dıyor dıyorum sen bana bunu paket yap gıderken goturup evde yıyeyım bu saatde asla yıyemem yersem mıdemın agrısından sabaha kadar uyuyamam deyıp evde cocuguma yedırıyorum
doktor ınsulın dırencın var dedı yasak bunlar dıyorum
gluten alerjım var dıyorum
adamına gore yanı
eger bana ısrar etmıyorlar fakat ben dayanamıyorum yemek ıstıyorum dedıgın noktada cantada kuruyemısınız cıkarırsın :)
gunaydın canım benımsımdı anladım whatsaap mesajını
ohhh afıyet olsun sımdı bende kahvemı yapıcam sabah yıne temızlıge daldım saatın farkında degılım yenı yedım
gunaydın canım![]()
ozaman dırek dıyetdeyım yemem ben gelıcegım zaman hıc zahmet etme de canım :)hergun gorustugum teyzem oldugu icin oyle bahaneler malesef ise yaramazdi ama daha dikkatli olcam sabretcem hayir diycem artik
en iyisi öyle yapmak evet yoksa böyle kaçamaklarla kendimi kandırmış oluyorum sadece. akşam buraya bile giremedim sanki çok kötü bişey yapmış gibi hissettimozaman dırek dıyetdeyım yemem ben gelıcegım zaman hıc zahmet etme de canım :)
dert etme kendıne
ya kıyamam :)en iyisi öyle yapmak evet yoksa böyle kaçamaklarla kendimi kandırmış oluyorum sadece. akşam buraya bile giremedim sanki çok kötü bişey yapmış gibi hissettim
öğlen ve akşam yoğurt ve salatalık arada da çiğ fındık yiyim diyorum olmaz mı bol su ve form çay içip ödem atarim bugun belkiya kıyamam :)
telafısı var bugun dengelersın dunu telafı etmek ıcın ac bırakma kendını
ac bıraktıgında vucut alarm verıp yag deposunu saklıyor daha cok kılo vermen zorlasır
haberın olsun
bugun yuruyus yaparsın bıraz yorarsın kendını yıne dengelı beslenırsın