Hep birlikte sağlıklı yaşama

aa oradan ehliyet lazım mıydı ki? Sürekli gidip geliyorsun sanırım. Sıkma canını. O kim ya! Pis ezik! Böyle toprağı sahiplendiğini sanan insanlara fitilim. Çatlasın 50 yıla kendin topraksın, neyin sahibi sanıyorsun kendiniii :duduk:
İnşallah eşi çok daha insancıl biridir. İşlerin rast gitsin canım :KK200:
İnşallah samsonn:)
Ben burda görevliyim, geçici olarak,çalışıyorum. Türk ehliyetini kabul etmiyorlar,araba kullanmak da çok elzem. Tatil öncesi alsam çok iyi olacak ama bakalım..
Herkes içinde olanı sergiliyor buna kani olmuştum ama insan maruz kalınca bir de dil problemi nedeniyle tıkanınca daha da kötü oluyormuş:/ göreceğim varmış artık yapacak birşey yok:/

İnşallah samsonn:)
Ben burda görevliyim, geçici olarak,çalışıyorum. Türk ehliyetini kabul etmiyorlar,araba kullanmak da çok elzem. Tatil öncesi alsam çok iyi olacak ama bakalım..
Herkes içinde olanı sergiliyor buna kani olmuştum ama insan maruz kalınca bir de dil problemi nedeniyle tıkanınca daha da kötü oluyormuş:/ göreceğim varmış artık yapacak birşey yok:/
inşallah inşallah 10 güne olur, senin de tatilde aklın kalmaz ;)

Manyak heryerde var...moralini yüksek tut inşallah :)

Boyum 1.68 gibi bisey yasim da 21 :)
Aa benden kucuk musun cok sasirdim ya:D 97 li misin ben 96 nin temmuzunda dogmusum
Ya keske karsilikli da icebilsek esen:D
Esenmine Esenmine canım senin kollar falan vücuduna göre nasıl bilmiyorum ama gelinlikte güzel durması için kol kası falan da çalış:KK66:
Ben düğünden sonra farketmiştim kol ve sırt kası yapınca gelinliğin ne kadar güzel durduğunu.
Aa bence de helede straplez tarzi bisi giyceksen kollarin sıkı olmasi cok onemli yoksa kotu gorunur ama dantel kol vs giyceksen bilemedim:)) Esenmine Esenmine

Kizlar yarin tarti gunu sozde 14 temmuz da 65 olmakti hedefim:///
Gecen hafta tum duzenim bozuldu.. ne zaman 65 olcam ya off:cry::cry:
moralini bozma ben bile toparlamaya çalışıyorum dünki pideyi sende toparla kendini bu hafta olmazsa haftaya verirsin sıkma canını

emoji_u1f4e3.png
Yarın erkencikten tartı fotolarını atmayı unutmayalım arkadaşlar :KK54:
Esenmine Esenmine nobahari nobahari beybigirll beybigirll _Makaron_ _Makaron_ Ber ra Ber ra N nscckts shamanqueen shamanqueen liliyaa liliyaa M Mitsuomi 2 lady 2 lady prensesinannesi prensesinannesi E Ev Kushu
Adsız.webp

Canın sağolsun mitsu:KK200:
Ben de hiç spor yapamadım:/ sıkılaşma hedefim yalan oldu:/
Poff zaman da azaliyo ya:/
moralini bozma ben bile toparlamaya çalışıyorum dünki pideyi sende toparla kendini bu hafta olmazsa haftaya verirsin sıkma canını
Ya İnsallah canım hedefimde oyle ucuk bisi koymusum ki:D pes yanı
En son kaca kadar yukleyelim cancağzım:D

Eminim seninki kadar hareketli değildir:KK200:
İşe git gel,bebeği emzir uyut,karnını doyur,yemek yap,alışveriş yap,oyun oyna..spor yapama,ekmek yememek için kendini zor tut falan filan:KK45:
Asıl sen naptın çalışkan arı? Bahsettiğim yemeği yaptın mı?
yaptım cok lezzetlı oldu azıcık da zeytınyagı koydum ıcıne bul bıber de koydum toz nane de koydum :D elıme ne gecerse koydum ıcıne
kızıma da yedırdım :)

yarın sabah kahvaltısına da samsoonun tarıfını yapcam
bu hafta nohutdan gıdıyoruz hadı hayırlısı :D

Back
X