Hep birlikte sağlıklı yaşama

Bizim için uzatırsın dimi süreyi :KK43:
Aa akşam 7 mi? Niye o kadar geç yaa. Hadi öğlen 2-3 olsa barii?? M Mitsuomi sen de mi o kadar geç ?
Yarin tarti gunuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:rolleyes:
Wuuuu:eek:
Beslenme konusunda dikkatliyim ama yetmiyor sanırım yediklerim. Çünkü bebeğim de sürekli benden besleniyor:/
Sanırım ben yarın itibariyle dikkatli beslenmek kaydıyla diyete son verip spora yöneleceğim. Gerçekten bedenim çok dirençsiz kalıyor.
Sağol Nisa:KK200:
Diyete son derken ekmek ile kavuşma mı yoksa? Bugün yediklerin gayet yerinde aslında. Olaya diyet diye bakmıyoruz ki, aciktikca yemen de sorun yok bence. Sorun sadece boş kaloriden ibaret olan şeyleri yemekte. ;)
Çok katılamadım ama bu demek değilki diyeti bozdum iyi gidiyorum çok şükür :KK9:
Bunu duyduğuma çok sevindim Lady:halay:

Yarin tarti guunuuuuuuuuuu:rolleyes:

Panik total!!! Panniiiiiik :skandal:

Aa akşam 7 mi? Niye o kadar geç yaa. Hadi öğlen 2-3 olsa barii?? M Mitsuomi sen de mi o kadar geç ?

Diyete son derken ekmek ile kavuşma mı yoksa? Bugün yediklerin gayet yerinde aslında. Olaya diyet diye bakmıyoruz ki, aciktikca yemen de sorun yok bence. Sorun sadece boş kaloriden ibaret olan şeyleri yemekte. :KK66:

yok canim 2 ye kadar kesssin yuklemis olurum ben bi sorun olmazsa:)

Diyete son derken ekmek ile kavuşma mı yoksa? Bugün yediklerin gayet yerinde aslında. Olaya diyet diye bakmıyoruz ki, aciktikca yemen de sorun yok bence. Sorun sadece boş kaloriden ibaret olan şeyleri yemekte. :KK66:

Hayır canım sabah yedi de atarım ben

Canım samsonncuğum yaaa:KK200: evet diyet diye bakmak da kastı beni,zararlı şeylerden uzak durmak mesele..aslında diyet öncesi ekmeği abartmadan önce günde 1-2 dilim ancak tüketiyordum,gayet kararındaydı beslenmem. Ne yalan söyleyim diyete son vermekten kastım da ekmeğe dönmekti:eek:
Ama haftada bir falan şöyle doya doya yiyim yaaaa:dua: yazık bana:hasta: yine dikkat edicem tabi genel beslenmeme. Bu kadar zorlantının içinde bir de ekmeksizliğe zorlanmayım kendimi :110:

88251BE8-C9C2-47CC-BC85-40DD7CB27A11.webp

iyi aksamlar kizlarr misafirden anca gelebildim buraya aksam yemekte misafirim vardi pilav karni yarik corba mucver haslama tavuk salata kavun menude olanlar ben unsuz mucver yaptim kendime az da tavuk ve yogurtla yedim. sizlerde neler car bakalim. cok sis hissediyorum benn cok su ictim ondan mi acaba 1,5 litre su ve 1.5 litre form cay ictim cok geldi valla bakalim sabah ne gorcem tartida. almadigimi gorsem bile yetcek

Eklentiler

• 02540981-9C72-416C-BE15-3C478AC80F74.webp
    02540981-9C72-416C-BE15-3C478AC80F74.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 25
Eki Görüntüle 2169548
iyi aksamlar kizlarr misafirden anca gelebildim buraya aksam yemekte misafirim vardi pilav karni yarik corba mucver haslama tavuk salata kavun menude olanlar ben unsuz mucver yaptim kendime az da tavuk ve yogurtla yedim. sizlerde neler car bakalim. cok sis hissediyorum benn cok su ictim ondan mi acaba 1,5 litre su ve 1.5 litre form cay ictim cok geldi valla bakalim sabah ne gorcem tartida. almadigimi gorsem bile yetcek
Maşallah sana Semiha:sampiyon: sonunda kazanan sen olacaksınHoppa

Canım samsonncuğum yaaa:KK200: evet diyet diye bakmak da kastı beni,zararlı şeylerden uzak durmak mesele..aslında diyet öncesi ekmeği abartmadan önce günde 1-2 dilim ancak tüketiyordum,gayet kararındaydı beslenmem. Ne yalan söyleyim diyete son vermekten kastım da ekmeğe dönmekti:eek:
Ama haftada bir falan şöyle doya doya yiyim yaaaa:dua: yazık bana:hasta: yine dikkat edicem tabi genel beslenmeme. Bu kadar zorlantının içinde bir de ekmeksizliğe zorlanmayım kendimi :110:
normal ekmek minyoksa boyle poğaça tarzi falan mi

:KK47::olamaz:

Tatlı mı
Leblebi ye :KK17: ayyy uyu ya da en iyisi uyumak
Uyuyunca geçer
Aklım oradayken uyuyamam ben :sinirli:
Mitsuuu 6 dan sonra bişi yemicem tatlı tüketmicem
3 kg veriliyormuş on günde :olamaz:
aynen 6 dan sonra yememek cok onemli..
yaa en sevdiğim sey baklava yani nasil tutcam kendimi beeen:@
En iyisi hurmali tatlimdan yiyeyim bi tane

Back