Hep birlikte sağlıklı yaşama

Bizimkisi de diyet değil aslında. Burada Nisa'nın ya da benim menüleri görürdüysen, bunlar hayat biçimi olacak artık bize. Az yemiyoruz çünkü, hiç açlık hissetmiyoruz. Sadece şekerli, unlu, nişastalı gıdalar yok. He ideal kilomuza gelirsek de ne olur, haftada 1 gün belki canımızın istediği herşey yeriz.

Ama şu aşamada bile canım tatlı hiç birşey çekmiyor artık. Gönül rahatlığıyla hiç tatlı olamadan da yaşayabilirim derim. Ya da doğal tatlılar yaparak belki arada sırada...
aynen tatlı ekmek ve kola gibi gereksiz içecekleri hayatımdan çıkartınca bile acayip farketmeye başladı valla, smoothiler falanda deniyorum bu aralar onlarda hem güzel hemde baya tok tutuyor

Bizimkisi de diyet değil aslında. Burada Nisa'nın ya da benim menüleri görürdüysen, bunlar hayat biçimi olacak artık bize. Az yemiyoruz çünkü, hiç açlık hissetmiyoruz. Sadece şekerli, unlu, nişastalı gıdalar yok. He ideal kilomuza gelirsek de ne olur, haftada 1 gün belki canımızın istediği herşey yeriz.

Ama şu aşamada bile canım tatlı hiç birşey çekmiyor artık. Gönül rahatlığıyla hiç tatlı olamadan da yaşayabilirim derim. Ya da doğal tatlılar yaparak belki arada sırada...
aynen oyle her bır kelımene katılıyorum
unlu ve sekerlı seylerden uzak durunca ıstah kalmıyor
canın ıstemıyor
ıdeal kıloya ulasınca haftada 1 yıyebılırız veya yesek bıle 1 saat yuruyusle telafı ederız zaten eskısı gıbı yenmıyor lezzetlı de gelmıyor

kızlar alabılıyorsanız eve trampolın alın
bana ılk makaron onermıstı trampolını almıstım eve
hem cocukla atlamakta cok eglencelı hem kendı basına da
evde ıp atlamak gıbı aynı sekılde ama soyle bı fark var
evde kendım hareket ederken ayagım ayak bılegım belım cok agrıyordu
trampolınde asla agrın olmuyor

dehset ter atan bırsey
bırde zıplamak lenflerı uyardıgı ıcın acayıp odem atıyorsunuz haberınız olsun
ben 100 tl ye almıstım netde satılıyor ucretsız kargo

bence herkesın evınde olmalı
Ben hiç kendim için düşünmemiştim:) çok iyi fikir Nisa. Burdaki parklarda var, eve alamam ama..kızımla zıplıyordum ben zaten,daha çok zıplayım bari;)

Merhaba Canlaaaaar
emoji_u1f407.png

Yine aynı şekilde gösterdiğiniz özen için çok teşekkürler; erkenden tartılar yüklenmiş.
emoji_u1f339.png

Birtek M Mitsuomi , @Ev Kushu ve @prensesinannesi kaldı. Ev Kushu iyidir inşallah.

Verilen kilolar süper, kimse almış, ya da verememiş gibi durmuyor yine
emoji_u1f34d.png
Süpersiniz :halay::KK73::KK73:
Canim misafir var anca wc gidebildim hemen tartiliyorum:)

nerdeyse aglayacak gıbı oldum :KK70: hayır spor yapıyorum ben dedım
oda mahcup oldu :KK70:
ha komsudan ses gelmıstır ozaman dedı guya benle alakası yokmus gıbı :KK70: :KK70: :KK70:
bırde bu olaydan kısa sure once tartı error vermıstı

yag oranımı olcen tartı almıstım esım benden 30 kg daha sısman olmasına ragmen onu olcup benı olcememıstı tartı :KK70: onunda huznuyle aglamıstım
İyi iste bilmezden gelmis:D

Ay ne guzel nisa simdi fikra gibi anlatıyorsun o kilolu halini:))

hıc ses gıtmıyor canım
once dıp odada halı ustundeydı asagı komsuyu aradım aramız ıyı kendısıyle
bak ses gelıyormu dedım
yok dedı
halı ustunden zemın ustune koydum antireye
ses gelıyor mu dedım hayır dedı

hatta oda bıze caya kahveye geldıgınde cıkıp hopluyor :KK70:

asla ses gıtmıyor

ben hıc unutmuyorum evde ıp atlarken esım deprem oluyor sanıp yanıma kosmustu :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: yer zıngırdemıstı

ama bunun ustunde gece 3 de de hoplasan ses olmuyor
Çok iyiymiş bu yaaaa:KK49: hemen alasım geldi benim de..hoş bizim evin altı bar,direk tepelerine hoplama sesi gitse daha iyi,onlar bizi az uykusuz bırakmıyorlar:63:

nerdeyse aglayacak gıbı oldum :KK70: hayır spor yapıyorum ben dedım
oda mahcup oldu :KK70:
ha komsudan ses gelmıstır ozaman dedı guya benle alakası yokmus gıbı :KK70: :KK70: :KK70:
bırde bu olaydan kısa sure once tartı error vermıstı

yag oranımı olcen tartı almıstım esım benden 30 kg daha sısman olmasına ragmen onu olcup benı olcememıstı tartı :KK70: onunda huznuyle aglamıstım
Ah canım yaaa:KK19: :KK200:

Bu da benim tartım. - 100 gram nedir yaa, ama küçük bir itirazım var, regl yüzünden biraz da böyle çıktı sanırım :duduk:

Eki Görüntüle 2169720
Samsonn benim 1 gram bile oynamamış yaaa:/ hiç yoktan iyidir 100 gr. Ama regl ciddi farkettiriyor,ödem,şişlik falan:/ haftaya hepimiz sallıyoruz topiği:hamarat:

Samsonn benim 1 gram bile oynamamış yaaa:/ hiç yoktan iyidir 100 gr. Ama regl ciddi farkettiriyor,ödem,şişlik falan:/ haftaya hepimiz sallıyoruz topiği:hamarat:
Ben regldendi sanirim gecen hafta hic iyi değildi kilom regl bayanetkiliyor

Back
X