- 18 Eylül 2012
- 5.191
- 13.324
- 248
Hahahhben 52 dedim 54ün gramlarında inip çıkıyorum![]()

Aa ne güzel:)kızlar galıba makaron bana suprız yapıp antebe gelıyor
sızlerı ımrendırecek resımler paylasabılırız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahhben 52 dedim 54ün gramlarında inip çıkıyorum![]()
Aa ne güzel:)kızlar galıba makaron bana suprız yapıp antebe gelıyor
whaaat? hadi yaaaa, süper!! kebaplı çiğ köfteli resimler atarsanız eririm ben burdaakızlar galıba makaron bana suprız yapıp antebe gelıyor
Ne kadar dusersem o kadar iyi :)Sen hedefine ulaşmışın sanki shaman![]()
yaa teeee kasım ayında gelıyormus erken sevındım bıletı kasıma almıswhaaat? hadi yaaaa, süper!! kebaplı çiğ köfteli resimler atarsanız eririm ben burdaa![]()
Bütün gelinlerden senin gibi hamarat olmaları bekleniyorsa, zor iş. Ben almayayım, ama evet Makaron'un başını yakalımaranızdakı bekarlar korksun benden hepınızı bı akrabama
çöpünüzü çatarım
Şifa olsun, yudum yudum içilen suda şifa varŞu ana kadar 6 bardak su içildi benim için büyük başarı
Bütün gelinlerden senin gibi hamarat olmaları bekleniyorsa, zor iş. Ben almayayım, ama evet Makaron'un başını yakalım![]()
Deneyeyim canımŞifa olsun, yudum yudum içilen suda şifa vararada içine limon, nane, salatalık, karpuz dilimi gibi şeyler katıp bekletirsen dolapta , aromalı sular da yapabilirsin
![]()
yaa teeee kasım ayında gelıyormus erken sevındım bıletı kasıma almıs
neyse bu on alıstırma olacak ayagını sürsün sımdı bıdaaahakıne antebe gelın olarak alırız onumakaronu ıllakı akrabam yapacam ben
![]()
bende ıstanbula gelıcem nıyet ettım gorusuruz mutlaka toplanır bı kahve cay ıcerız :)yaa bende
hep birlikte buluşalım bir gün inşallah
valla sizi fizana sürerim tamam verdiğiniz kiloları kıskanmıyorum ama buluşmalar falan bilemedim![]()
bende ıstanbula gelıcem nıyet ettım gorusuruz mutlaka toplanır bı kahve cay ıcerız :)
taşgeldi bana galibaaaaDemekki kilo az olunca vermesi de zor dedikleri bir şehir efsanesiymiiiiş Helal diyorum, yine sana yine sanaa! 1,7 kg bir hafta da müthiş![]()
taşgeldi bana galibaaaa![]()
annem ankaradan bugun geldıankara ya gelen giden yok mu yaaa
2 gün sadece sana yeterrrr.neyse uzun gelirsen bi kahve de ben isterimannem ankaradan bugun geldı
ben gelırsem teeee seneye gıderım ankaraya
aslında hıc bellı olmaz ıstanbula gıderken 2 gunlugune ugrayadabılırım ankaraya
ben 2 gune neler sıgdırırım :) bır cay ıcmelık vakıt ayarlarım elbet :)2 gün sadece sana yeterrrr.neyse uzun gelirsen bi kahve de ben isterim