Hep birlikte sağlıklı yaşama

whaaat? hadi yaaaa, süper!! kebaplı çiğ köfteli resimler atarsanız eririm ben burdaa :KK70:
yaa teeee kasım ayında gelıyormus erken sevındım bıletı kasıma almıs
:(
neyse bu on alıstırma olacak ayagını sürsün sımdı bıdaaahakıne antebe gelın olarak alırız onu :D makaronu ıllakı akrabam yapacam ben :D

Dıddırıdı dıddırdıııııı , tablo yenilecek E Ev Kushu ile prensesinannesi prensesinannesi kaldı sadece
emoji_u1f4e2.png

Beklesek mi? Prenses atmayacak sanırım. Ev Kushu nasıl oldu acaba? İnşallah iyidir ya, Cumartesi'den beri haber yok kızdan :KK43:

yaa teeee kasım ayında gelıyormus erken sevındım bıletı kasıma almıs
:KK43:
neyse bu on alıstırma olacak ayagını sürsün sımdı bıdaaahakıne antebe gelın olarak alırız onu :KK70: makaronu ıllakı akrabam yapacam ben :KK70:

yaa bende :(

hep birlikte buluşalım bir gün inşallah :(

valla sizi fizana sürerim tamam verdiğiniz kiloları kıskanmıyorum ama buluşmalar falan bilemedim:sinirli::silah:

yaa bende :KK43:

hep birlikte buluşalım bir gün inşallah :KK43:

valla sizi fizana sürerim tamam verdiğiniz kiloları kıskanmıyorum ama buluşmalar falan bilemedim:sinirli::silah:
bende ıstanbula gelıcem nıyet ettım gorusuruz mutlaka toplanır bı kahve cay ıcerız :)

taşgeldi bana galibaaaa:KK70:

yok yaaa :) bızım burda taş olmaz olsa olsa çiçektır o

bende hep az kılosu olan az verır derım hep ama bana bıle kapak oldu cok kılo verenler :) helal olsun sana mabında o :KK36:

annem ankaradan bugun geldı :KK70:
ben gelırsem teeee seneye gıderım ankaraya
aslında hıc bellı olmaz ıstanbula gıderken 2 gunlugune ugrayadabılırım ankaraya
2 gün sadece sana yeterrrr.neyse uzun gelirsen bi kahve de ben isterim

Back
X