- 7 Aralık 2017
- 4.030
- 9.253
- 158
- 38
Vayyyy süperkızlar galıba makaron bana suprız yapıp antebe gelıyor
sızlerı ımrendırecek resımler paylasabılırız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vayyyy süperkızlar galıba makaron bana suprız yapıp antebe gelıyor
sızlerı ımrendırecek resımler paylasabılırız
Vayyyy süper![]()
Ben gelicem Semihaankara ya gelen giden yok mu yaaa
tesekkür ederim canım benimben 2 gune neler sıgdırırım :) bır cay ıcmelık vakıt ayarlarım elbet :)
buyur canım beklerim bi sade kahvemizi içerizBen gelicem Semiha9 ağustosta inşallah
![]()
Çok isterim Semiha, haberleşiriz. Geleyim bibuyur canım beklerim bi sade kahvemizi içeriz
Taş yok, gaz bizden sorulurtaşgeldi bana galibaaaa![]()
Olsun zayiflar sonra gelir o guzeeeel kebaplardan yemeklerden yer gonul rahatligiylayaa teeee kasım ayında gelıyormus erken sevındım bıletı kasıma almıs
neyse bu on alıstırma olacak ayagını sürsün sımdı bıdaaahakıne antebe gelın olarak alırız onumakaronu ıllakı akrabam yapacam ben
![]()
Hahahharanızdakı bekarlar korksun benden hepınızı bı akrabama
çöpünüzü çatarım
Ayy dimiBütün gelinlerden senin gibi hamarat olmaları bekleniyorsa, zor iş. Ben almayayım, ama evet Makaron'un başını yakalım![]()
Yaaa bende o listenin enn basinda olmak istiyorum yaaTablomuz güncellenmiştir arkadaşlarYine bir haftayı çok güzel kapattığımızı düşünüyorum. Herkes fazlalığı ile orantılı olarak gayet iyi kilo vermiş bence, ben hariç
Fitsy'de zaten 4o'lar da, o da, önümüzdeki haftaya daha sıkı, daha fit girecek inşallah.
Bu hafta göze çarpan isimler 2 kilo ile @Ber ra 1,7 Kilo ileshamanqueen , yine 1,7 kg ile
2 lady , 1,4 kg ile
liliyaa ve 1,3 kg verip sonunda 65'leri gören M Mitsuomi
![]()
Ayı yarıladık, tam gaza hedefe doğru yola devam diyoruz![]()
Hehehh aynenTaş yok, gaz bizden sorulur![]()
Neden olmayasın; dondurmasız, baklavasız...ama annem almış demeden çikolatasız, ekmeksiz, pilavsız, bir de üstüne hareketli bir haftayla o sen olabilirsinYaaa bende o listenin enn basinda olmak istiyorum yaa![]()
Ya Walla nisa diyo ya N nscckts burda diyet cok zor diye inan bizde daha zor. Surekli evde corek borek tatli vs. Misafirlige gitsek hakeza.. yani burda diyet yapmak yurek ister..iste sabredebildigimiz kadarNeden olmayasın; dondurmasız, baklavasız...ama annem almış demeden çikolatasız, ekmeksiz, pilavsız, bir de üstüne hareketli bir haftayla o sen olabilirsin![]()
Evet canım, şu :Samsonn dunku nohut salatası tarıflı vıdeonu bulamıyorum sımdı yapcam da
lınk kolayında mı
yoksa profılınden gırıp gecmıs mesajlarına bakıp kurcalıcam profılınıordan bulurum lınkı dıye
Ben de inanılmaz tembellim :))Bütün gelinlerden senin gibi hamarat olmaları bekleniyorsa, zor iş. Ben almayayım, ama evet Makaron'un başını yakalım![]()