Hep birlikte sağlıklı yaşama

Tablomuz güncellenmiştir arkadaşlar En Büyük TÜRKİYE Yine bir haftayı çok güzel kapattığımızı düşünüyorum. Herkes fazlalığı ile orantılı olarak gayet iyi kilo vermiş bence, ben hariç :KK48: Fitsy'de zaten 4o'lar da, o da, önümüzdeki haftaya daha sıkı, daha fit girecek inşallah. :KK56:

Bu hafta göze çarpan isimler 2 kilo ile @Ber ra 1,7 Kilo ile shamanqueen shamanqueen , yine 1,7 kg ile 2 lady 2 lady , 1,4 kg ile liliyaa liliyaa ve 1,3 kg verip sonunda 65'leri gören M Mitsuomi
emoji_u1f38f.png

Ayı yarıladık, tam gaza hedefe doğru yola devam diyoruz :sampiyon:

yaa teeee kasım ayında gelıyormus erken sevındım bıletı kasıma almıs
:KK43:
neyse bu on alıstırma olacak ayagını sürsün sımdı bıdaaahakıne antebe gelın olarak alırız onu :KK70: makaronu ıllakı akrabam yapacam ben :KK70:
Olsun zayiflar sonra gelir o guzeeeel kebaplardan yemeklerden yer gonul rahatligiyla:KK70:. _Makaron_ _Makaron_
aranızdakı bekarlar korksun benden hepınızı bı akrabama :KK70:
çöpünüzü çatarım
Hahahh:KK70:
Grubun çöpçatani
Bütün gelinlerden senin gibi hamarat olmaları bekleniyorsa, zor iş. Ben almayayım, ama evet Makaron'un başını yakalım :KK70:
Ayy dimi:KK70:
Biz cok tembeliz:KK70: aynen:KK70: mak basin yanmak üzere

Tablomuz güncellenmiştir arkadaşlar En Büyük TÜRKİYE Yine bir haftayı çok güzel kapattığımızı düşünüyorum. Herkes fazlalığı ile orantılı olarak gayet iyi kilo vermiş bence, ben hariç :KK48: Fitsy'de zaten 4o'lar da, o da, önümüzdeki haftaya daha sıkı, daha fit girecek inşallah. :KK56:

Bu hafta göze çarpan isimler 2 kilo ile @Ber ra 1,7 Kilo ile shamanqueen shamanqueen , yine 1,7 kg ile 2 lady 2 lady , 1,4 kg ile liliyaa liliyaa ve 1,3 kg verip sonunda 65'leri gören M Mitsuomi
emoji_u1f38f.png

Ayı yarıladık, tam gaza hedefe doğru yola devam diyoruz :sampiyon:
Yaaa bende o listenin enn basinda olmak istiyorum yaa:@

Neden olmayasın; dondurmasız, baklavasız...ama annem almış demeden çikolatasız, ekmeksiz, pilavsız, bir de üstüne hareketli bir haftayla o sen olabilirsin :KK48:
Ya Walla nisa diyo ya N nscckts burda diyet cok zor diye inan bizde daha zor. Surekli evde corek borek tatli vs. Misafirlige gitsek hakeza.. yani burda diyet yapmak yurek ister..iste sabredebildigimiz kadar:@
Resmen sinaniyorum ya:D

Samsonn Samsonn dunku nohut salatası tarıflı vıdeonu bulamıyorum sımdı yapcam da
lınk kolayında mı
yoksa profılınden gırıp gecmıs mesajlarına bakıp kurcalıcam profılını :D ordan bulurum lınkı dıye

Back
X