Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaaayyyydııın
gunaydınnn sıze
gunayydıınn sevgı pıtırcıklarıııı
yıneeee sabah uyanır uyanmaz yerlerı sıldım toz aldım camasırları attım makınaya yıkanıyor
hemeeeen kendıme 1 avuc karısık kuruyemıs ve bır kahve yaptım kahvaltı dıyeee
bugun aksamustu yıcem yemegımı erken yıcem cok doyurmak ıstemedım karnımı
aksama bonfile yapıcak eşim sanırım mıde suyum agzıma gelene kadar yerım en sevdıgım yemek et türleri oldugu ıcın
Eki Görüntüle 2170079
Günaydın Nisa, oh missgunaaayyyydııın
gunaydınnn sıze
gunayydıınn sevgı pıtırcıklarıııı
yıneeee sabah uyanır uyanmaz yerlerı sıldım toz aldım camasırları attım makınaya yıkanıyor
hemeeeen kendıme 1 avuc karısık kuruyemıs ve bır kahve yaptım kahvaltı dıyeee
bugun aksamustu yıcem yemegımı erken yıcem cok doyurmak ıstemedım karnımı
aksama bonfile yapıcak eşim sanırım mıde suyum agzıma gelene kadar yerım en sevdıgım yemek et türleri oldugu ıcın
Eki Görüntüle 2170079
gunaydin bende yeni aldimm arnica tesla simdilik memnunum bitde philips marathon cok guzelkızlar elektrik süpürgesi alıcamv ile başlayan marka kullandınız mı
![]()
keainlikle yapalimm ben cok.isterimmbende ıstanbula gelıcem nıyet ettım gorusuruz mutlaka toplanır bı kahve cay ıcerız :)
rakı balık olmazbalık yicez ekmeksiz balık
rakı balık yaparız![]()
nica tesla simdilik memnunum bitde philips m
gunaydin bende yeni aldimm arnica tesla simdilik memnunum bitde philips marathon cok guzel
V ilee Vileda ?kızlar elektrik süpürgesi alıcamv ile başlayan marka kullandınız mı
![]()
V ilee Vileda ?aklıma başka marka gelmedi. Bende dandik bir fantom var ama iyi çekiyor valla...sen kendine kaliteli bi tane al, ama sakın torbasız ya da sulu olanlardan alma bence. İşkence onlar
ya valla ayda 1 dolan torbayı bile değiştirmeye üşeniyorum. Her seferinde çıkar, naylon poşet bul, içini boşalt...ne bileyim, çok pratik gelmiyor bana.vestel air max istiyorum kuzenim aldı çok güzel
Afiyet olsun Makarooon
AynenAfiyet olsun Makarooon
Bakınca ben de acıktım, patlıcaaaaaan
neden degillannem kullanıyor memnun değil
Teşekkür ederim beybi zahmet veriyorum sana sürekli
Uuuuusiz baklavayi bi de soguk sütlaçla deneyin bildiginiz atom oluyo![]()
Biz kullaniyoruz canim filtreler vs. Bunlarin nasil temizlenecegini ogrensen aslinda baska sorunu yok. Cekim gucu guzel 3 yildir kullaniyoruz biz ama torbali yada sulu degil normal haznelikızlar elektrik süpürgesi alıcamv ile başlayan marka kullandınız mı
![]()