- 18 Eylül 2012
- 5.191
- 13.324
- 248
Ne demek ne biliyim evlenince napcanBen hiç sevmem yemekti oydu buydu yapmayı
El lezzetlerinizi tahmin edebiliyorum ellerinize sağlık hepinizin süper şeyler yapıyorsunuz ama ben ne biliyim mutfak![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne demek ne biliyim evlenince napcanBen hiç sevmem yemekti oydu buydu yapmayı
El lezzetlerinizi tahmin edebiliyorum ellerinize sağlık hepinizin süper şeyler yapıyorsunuz ama ben ne biliyim mutfak![]()
Ne demek ne biliyim evlenince napcan![]()
Kız asıl sen yapıyorsun gerçek ev yemekleri. Güzel de oluyordur eminim. Ben tek olduğum için hep uyduruk, kolay şeyler yapıyorum. Yaptığım en kompleks yemek biber dolmasi ve karniyarik. Onları da çok sevdiğim için canım çektiğinde mecburiyetten yapıyorum.Ben hiç sevmem yemekti oydu buydu yapmayı
Şu an hala WC deyimBak ben gülmedim ama, kız dertli zaten diye![]()
Ben yapmiatim meyve yemedim ama. 2 kilo gitmişti ödem miydi bilemem ama kesinlikle kabak ise yariyorkızlar bugün "kabak detoksu" diye bir şey duydum
3 günlük bir detoks
sabah 2 yumurta ile 30 gr kadar peynir
öğlen ve akşam yoğurtlu, cevizli ve dereotlu kabak
arada ise 2 porsiyon meyve diyor
duyan, deneyen var mı acaba aramızda
yapsam mı diye düşünüyorum şu son 3 gündeki fazlalığı atmak için
ne dersiniz?
Ben yapmiatim meyve yemedim ama. 2 kilo gitmişti ödem miydi bilememkızlar bugün "kabak detoksu" diye bir şey duydum
3 günlük bir detoks
sabah 2 yumurta ile 30 gr kadar peynir
öğlen ve akşam yoğurtlu, cevizli ve dereotlu kabak
arada ise 2 porsiyon meyve diyor
duyan, deneyen var mı acaba aramızda
yapsam mı diye düşünüyorum şu son 3 gündeki fazlalığı atmak için
ne dersiniz?
Wc ye telefon ile giren erkeklerin kız versiyonu.Şu an hala WC deyim
Cep telefonu yokken de WC de kitap okuyordum ben. Engelleyeceksiniz şimdi beni hahahWc ye telefon ile giren erkeklerin kız versiyonu.
Canım ishal mi oldun? Öyle ise kahve limon keser ama mikrobik bişeyse direk kesmek iyi değil. Yavaş yavaş düzene girmesine haşlanmış patates ya da pirinç lapasi iyi gelecektir.
Ya cok kotu et sevmeyen biri ve cok seven birinin evlenmesiCanım ben et konusunda çok hassasım
Yani midem et kokusunda direk error veriyor
Nişanlım da bir o kadar çok sever et tüketmeyi
Hamur işi sevmez Allah’tan
Bilmemem benim için iyi yapıp kendim yerdim yoksa tadımlık kısmı tabağın dibini görmeye kadar gider biliyorum
Ortaya karışık bişeyler yapacağım mecbur
Mesela senin menülere bakmıştım süper şeyler yapmışsın canım
Ben bilsem varya onları yapmayı kimselere bırakmadan hepsini![]()
O zaman mutlaka ya patates hasla, ya da pirinç lapasi. Lapa daha iyi sanki. Yag olmasın ama nane baharat katabilirsin, suyu da bol iç, arada suyuna şeker, tuz ve çok az karbonat kat. Iyi gelecek bunlar.Motoru fena bozdum hem de
Çayın yanına börek, pogaaca isterim diye aglayanlara, süper bi tat
AbooowwCep telefonu yokken de WC de kitap okuyordum ben. Engelleyeceksiniz şimdi beni hahah
Sağol canım benimO zaman mutlaka ya patates hasla, ya da pirinç lapasi. Lapa daha iyi sanki. Yag olmasın ama nane baharat katabilirsin, suyu da bol iç, arada suyuna şeker, tuz ve çok az karbonat kat. Iyi gelecek bunlar.
Mac leblebi mi yesen tuzsuz?Motoru fena bozdum hem de
Evdeyken sütyen ws takmıyorum. İncecik bir entari geçiriyorum ustume hafiflik seviyorum ben de ama isim uzun sürüyor sikiliyorum WC de napim :)))Aboooww
Oyle yapan kadin var miymis cok saskinim su an
Elimde olsa wcye uzerimdeki tum fazlaliklari birakarak girmek isterim ben ya
Aynen wc.dediğine don atlet girilir .Aboooww
Oyle yapan kadin var miymis cok saskinim su an
Elimde olsa wcye uzerimdeki tum fazlaliklari birakarak girmek isterim ben ya
Nisa da söyledi sağolsun ama evde leblebi yokMac leblebi mi yesen tuzsuz?
Hem kiloda olmaz