Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ve tüm bunlar + pastalara rağmen sadece 200 gr.
Metabolizma iyi valla![]()
Şaka kız, ne kadar ayrı gayrı uzaklarda da olsak organik bir bağımız var babında dedimaşkolsun ama
![]()
aynen oyle vallaKızın bütün menüler süperdi, hep ayni ,bi de spor 1o numara. @shamanqueen
Ben dahil 10 kg fazlası olan feyz alsın kızdan valla.![]()
Seni haftaya güzel bi skorla bekliyorum zaten. Menülerin hep süperdi Queen gibio açıdan bakınca haklısın bak moralim düzeldi şimdi :)))
ama 55.9'a düşmüştüm
bir de bu açıdan bak şimdi
Nisa senin aylardır en ufak bir kaçamak yapmayisina hepimiz imreniyoruzaynen oyle valla
masallah ımrenıyorum ben
![]()
okadar tokum kı aklıma gelmıyor vallaNisa senin aylardır en ufak bir kaçamak yapmayisina hepimiz imreniyoruz![]()
Seni haftaya güzel bi skorla bekliyorum zaten. Menülerin hep süperdi Queen gibi![]()
Bir ömür koruyacağına inanıyorum. Sonrasında kırk yilda bir yediğinden zaten bi zarar gelmezokadar tokum kı aklıma gelmıyor valla
bazen aksam yemek bıle yemek ıstemıyorum ama 2 den once uyumadıgım ıcın kendımı ac bırakmamak adına yıyorum
sanırım oturttum vucutdakı duzenı yerıne
asıl onemlı olan 1 sene boyunca bunu korumak :)
Yaaa shaman aynı şeylerden sıkılmıyor musun:/?Selam kizlar bugunki menum ayni
Sabah domates biber salatalik cay
Aksam tavuklu peynirli zeytinli misirli salata ve kola zero
Gece de sade turk kahvesi
2lt ye yakin su
8500 adim
Ay kacayim ben ufaktan. Iyi geceler canlar![]()
Bir ömür koruyacağına inanıyorum. Sonrasında kırk yilda bir yediğinden zaten bi zarar gelmez![]()
iyi geceler![]()
Thank youu. Tatlı rüyalar güzel hatunlaralllah rahatlık versın ıyı geceler![]()
Ooo ip atlamak ne kadar etkiliymiş
aynen canım :) trampolın de aynı etkıyı gosterıyor bu aradaOoo ip atlamak ne kadar etkiliymiş![]()