- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.182
- 798
Esen neler yedin bugün?kızlar çok yoğun bakamıyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esen neler yedin bugün?kızlar çok yoğun bakamıyorum![]()
Cok tesekkurleer :) ama bacaklarim sıkıntı zaten bi turlu inmiyorlarayyyyyy cok guzel ! masallah sana ya supersın
darısı basımıza
36 bedenın belı bol gelmesı ne guzel bır duygu yahu :)
insallah en kisa zamanda hedefine ulasirsin :)Suan üst bedenim 50 42 e düşmek ilk hedefim
İnşallah canımCok tesekkurleer :) ama bacaklarim sıkıntı zaten bi turlu inmiyorlar![]()
insallah en kisa zamanda hedefine ulasirsin :)
ben olsam saydıklarından gavurdagı salata yanına et yerdım :)çifter çifter gidiyor yine mesajlar..
evde salatalık ve domates stokonları tüketmem lazım.
Belki biraz karabuğdaylı cacık ve gavurdağı salata mı yapsam...menü çok uyumsuz ama
ay azıcık da et mii yesem...açım![]()
enginarın hale mevsimi mi? burada bulmak mümkün değilbenım aslında canım engınar ıstıyor bugun pazar yok ben pazardan alıyorum sebzeyı
yiye yiye bu hale geldim zaten. ama hakkaten antep mutfağını tek geçerim![]()
![]()
ne guzel canın faydalı guzel seyler cekıyor en azından
dıyorum gelın antep turu yapın
yemege doyarsınız yemın ederım![]()
Salı günü öğlen 13 e kadar mümkünseseni de bekleriz, bakalım 72 den kaça düşeceksin 1 haftada
![]()
enginarın hale mevsimi mi? burada bulmak mümkün değil
Fitssyyyy @fitundgesund beğenip kaçıyorsun, hiç yazmak yok...yoksa yine ekmekler, cheescakeler falan mı seni bizden çaldı?
shamanqueen bacaklar fotonda gayet iyi duruyordu. Daha incelemesi gerekiyor mu gerçekten?
yiye yiye bu hale geldim zaten. ama hakkaten antep mutfağını tek geçerim
alışmam 3 yıl sürdü ama sonrasında tam bir antepli oldum
Hazır olunca resim at Nisaacay demlıyım de fırında unsuz patatessız mücverımı yapım :)
1 fırın tepsısı yapıyorum 6 dılım yıyebılıyorum nerdeyse fırın tepsısısın yarısını :) ertesı gune de kalıyor bırsey olmuyor yapmak ısteyenler ıcın
Burada acayip azimli hatunlar var; görünce gaza geliyorsun.70e düşerim inşallah. ben kolay veriyorum sanırım ama kolay da yan çiziyorum:))
çoğunu severim canım ama ödül zamanımda ciğer nohut dürüm bunlardan yana kullanırım :)bence de bacakları gayet ınce :)
burda metro market dıye toptancı var orda salamura engınar bulunur
pazar da da hep goruyorum
en sevdıgın yemek hangısı :)
asıl nohut durumunu sen nizipde yıceksınçoğunu severim canım ama ödül zamanımda ciğer nohut dürüm bunlardan yana kullanırım :)
off bu hayalimdekinden çok daha enfes gözüküyoooooo
saol canım benımoff bu hayalimdekinden çok daha enfes gözüküyoooooo
Afiyet olsun Nisaa![]()
Evet malesef siyah giydim diye oyle gelmistirenginarın hale mevsimi mi? burada bulmak mümkün değil
Fitssyyyy @fitundgesund beğenip kaçıyorsun, hiç yazmak yok...yoksa yine ekmekler, cheescakeler falan mı seni bizden çaldı?
shamanqueen bacaklar fotonda gayet iyi duruyordu. Daha incelemesi gerekiyor mu gerçekten?
ay zaten açımm, işkence timeee gibiiii. Noluyo yaaaasıl nohut durumunu sen nizipde yıceksın
:)
onun tadı daha bı baska ama nızıp antep arası yarım saat yol
nızıpde bırde sabah ezanı yaparlar bunu geceden kucuk atesın ustune bakır kazanlarda ılıklı kemık etlı suyla nohutu ezılene kadar haslar ıyıce ezer bol baharat katarlar tereyagı gezdırırler ustune
acılı soslu taze sogan kuru sogan maydonoz falan da olur oy oy oy
hamıleyken ne yedımdı yababam gıder nızıpden alır getırırdı nohutu
![]()