Hep birlikte sağlıklı yaşama

asıl nohut durumunu sen nizipde yıceksın
:)
onun tadı daha bı baska ama nızıp antep arası yarım saat yol
nızıpde bırde sabah ezanı yaparlar bunu geceden kucuk atesın ustune bakır kazanlarda ılıklı kemık etlı suyla nohutu ezılene kadar haslar ıyıce ezer bol baharat katarlar tereyagı gezdırırler ustune
acılı soslu taze sogan kuru sogan maydonoz falan da olur oy oy oy :KK70:
hamıleyken ne yedımdı ya :KK70: babam gıder nızıpden alır getırırdı nohutu :KK70:
Yaa nasıl güzel anlattın öylee evet öyleymiş duydum nizipte daha güzel yapıyorlarmış ama orda hiç yemedim.
Bu arada beyran soğan kebabı söğürme falan da favorim
Gerçi çoğu yemek favorim mesela şiveydize de bayılırım
Baklavaya da künefeye de ay canım çok tehlikeli bi memleketiniz var

ben sutten keserken yavas yavas kestım canım
soyle kı
normalde 2 saatde bır yarım saat emzırırdım
ertesı gun 4 saatde bır yarım saat emzırmeye basladım sonra 6 saatde bır yarım saat emzırmeye basladım derken derken bıgun sut kesıldı ortalama 3 gun surdu bu
benım 4 gun ıcınde sutden kesıp ılaclı tedavıye baslamam gerekıyordu bı gunde kesmek bebege daha zor dıye boyle yol buldum du
meme ıstedıgı zamanda oyunla oyaladım
Nisa benim kız tiryaki olmuştu resmen,max yarım saat uzaklaşıyor,yediği yemeği bile memeyle yiyor,geceleri de meme sevdasına uyumuyor:/// sabır taşı diye bir taş varmış,dün onu sürdüm. İlk memeyi aldğında tiksindi,sonrasında her emmek istediğinde aynı şeyi yaşıyor:///
İnşallah kısa sürede atlatırız

Yaa nasıl güzel anlattın öylee evet öyleymiş duydum nizipte daha güzel yapıyorlarmış ama orda hiç yemedim.
Bu arada beyran soğan kebabı söğürme falan da favorim
Gerçi çoğu yemek favorim mesela şiveydize de bayılırım
Baklavaya da künefeye de ay canım çok tehlikeli bi memleketiniz var
:D :D :D evet tam anteplı olmussun sen

Bugün ki menum
Kahvaltı
Peynir
7zeytin
Domates
Şekersiz cay
1 dilim tam bugday ekmegi

Öğlen
1 haşlanmış yumurta
Peynir
7 zeytin
1 dilim ekmek
Sekersiz çay

Kahve şekersiz

Akşam canim istemedi yemedim

2 lt su
30 dk yürüyüş (yagmur bastırınca döndük)

Kaşıkla masaj olayını bilmiyorum ama benimkileri kilo verdikten sonra önce plates çemberi, sonra da geri geri yüzmek toparlamıştı..tabi hamilelikle birlikte eskiden beter oldular://

Valla ne duydu isem yaptım canım ya
Abartı büyük değil 75c takıyorum toparlayıcı da ama büyük yani
Dolma yicem çok açım :(

Ben de akşam yemeği olarak biraz kirmizi et ve salata yedim.
Cikolata yiyesim geldi. 2 tatli kaşığı tahine 1 çay kaşığı pekmez ve kakao kattım yedim :süslü:

Back
X