Hep birlikte sağlıklı yaşama

bende biraz once tartildim hep sabah tartiliyodum simdi tartilinca 1,5 kilo fazla gosterdi yarimi su olsa +1 kilo gelmis geri ama sorun yok saliya gidecek o 1 kilo da fazlasi da insallah

56305B27-E2E5-4792-BC87-D39A5AC4F426.webp

dursun bu burda temmuz sonunda karsilastirma yapcam

N nscckts patlıcan kebabı ekmeksiz gitmiyo ya:/ biraz fazla yedim sanki nasıl olsa ekmeksiz yiyorum diye:) akşam yemeğimi bu saatte yedim başka bişi yemem artık
Bende ekmeksiz yiyorum.diye 7 patlıcan 6 et köfte yiyorum
Yanında biber soğan domates de tabi

Bugünkü sinir harbiyle bende şaşırdım valla kendime abartmadığımada sevindim öğle uykusu uyumadık bugün çok gerginiz hepimizde:kızgın:
Oluyor öyle yaaa:/// ben ekmeğe öyle öyle abandım işte:(
Aman 2lady sen yapma, su iç,oyun oynayın hep beraber,dışarı çıkma imkanın varsa dışarı çık,bi mola olur hepinize:KK200:

Oluyor öyle yaaa:/// ben ekmeğe öyle öyle abandım işte:KK43:
Aman 2lady sen yapma, su iç,oyun oynayın hep beraber,dışarı çıkma imkanın varsa dışarı çık,bi mola olur hepinize:KK200:
Bugün 9 da değil 8 de uyuycaklar artık uyku hazırlığına girdik bi uyusunlar bende bi film izliycem:)

oglen ve ikindi arasinda bol yesillikli ve dometesli bi salata yaptim uzerine de susuz nohut yemeginden koydum biraz esimle beraber yedik aksam menusunde de patlican salata ve tarhana corbasi var ama saat gec oldu sadece corba iccem ben bi catalda salatadan alir kalkarim

Geç oldu Nisa:) tuzlu fıstık yedim biraz,o kesti.
Hangi tarifleri diyorsun bu arada? Hurma,kakao,ceviz falan vardı,onlar mı?
dur tekrar yukleyeyım gormeyenler de gorsun :)

N nscckts sen nerelerdeydin bu arada bugün :KK33::KK37:

yuzmeye dıye cıktım eve yenı geldım :D carsıya da gıtttım sonra anneme gıttım sonra kayınvalıdeme gıttım

cooookkkk yoruldum ayaklarım zonkluyor :)

Back
X