- 17 Haziran 2016
- 730
- 1.264
- 113
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dahada abartmış olabilirimBende ekmeksiz yiyorum.diye 7 patlıcan 6 et köfte yiyorum
Yanında biber soğan domates de tabi
Geç bi saat değil ki 2ladyDahada abartmış olabilirim![]()
Bugünkü sinir harbiyle bende şaşırdım valla kendime abartmadığımada sevindim öğle uykusu uyumadık bugün çok gerginiz hepimizdeGeç bi saat değil ki 2ladynolcak
2 tane yavruya dayanıyorsun sen![]()
Oluyor öyle yaaa:/// ben ekmeğe öyle öyle abandım işteBugünkü sinir harbiyle bende şaşırdım valla kendime abartmadığımada sevindim öğle uykusu uyumadık bugün çok gerginiz hepimizde![]()
Bugün 9 da değil 8 de uyuycaklar artık uyku hazırlığına girdik bi uyusunlar bende bi film izliycem:)Oluyor öyle yaaa:/// ben ekmeğe öyle öyle abandım işte
Aman 2lady sen yapma, su iç,oyun oynayın hep beraber,dışarı çıkma imkanın varsa dışarı çık,bi mola olur hepinize![]()
Uygulamanın adı nedir canımEki Görüntüle 2171147
dursun bu burda temmuz sonunda karsilastirma yapcam
iphone un kendi uygulamasi ama verileri el ile girdim bugun vücut analizi yaptirmistim daUygulamanın adı nedir canım
hıc bırsey olmaz canım afıyet olsun oh misDahada abartmış olabilirim![]()
paylastıgım kacamak tarıflerı yapıp yıyebılırsın canım :)Kızlar, regl öncesi canım deli gibi soslu,baharatlı,çikolatalı şeyler çekiyor:////
Geç oldu Nisa:) tuzlu fıstık yedim biraz,o kesti.hıc bırsey olmaz canım afıyet olsun oh mis
paylastıgım kacamak tarıflerı yapıp yıyebılırsın canım :)
dur tekrar yukleyeyım gormeyenler de gorsun :)Geç oldu Nisa:) tuzlu fıstık yedim biraz,o kesti.
Hangi tarifleri diyorsun bu arada? Hurma,kakao,ceviz falan vardı,onlar mı?