- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.182
- 798
Selülit de yağ, zayiflayinca kesin gidecek. Çatlaklar için tam çözüm var mi bilmiyorum ama sıkı bir vücutda kötü bir görüntü oluşturmuyor bencepeki vucuttaki catlaklar selulitler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selülit de yağ, zayiflayinca kesin gidecek. Çatlaklar için tam çözüm var mi bilmiyorum ama sıkı bir vücutda kötü bir görüntü oluşturmuyor bencepeki vucuttaki catlaklar selulitler
sarkmalarrr sporla.gercektwn topluyormuSelülit de yağ, zayiflayinca kesin gidecek. Çatlaklar için tam çözüm var mi bilmiyorum ama sıkı bir vücutda kötü bir görüntü oluşturmuyor bence
Yapan örnekler canlı canli aramızda Berra. :)25 kilo vermem lazım bunu yapmalıyım
insallah hep.birlikte verecegiz25 kilo vermem lazım bunu yapmalıyım
Düşünce kısmı geride kaldı, eyleme geçtik. Ya şimdi ya asla.benim vermem gereken 35 kilo var ve nasil gidecek diye dusunuyoru.mm
Elbette Prenses. Genceciksin, düzenli beslenme ve spor ile hepsinin üstesinden gelirsin. :)sarkmalarrr sporla.gercektwn topluyormu
bencede ya simdi.ya aslaa ama arada yaptigimm kacamaklat yuzunden kilo verisim.dengelenmedi bundan sonra kacamakk yok.insallajDüşünce kısmı geride kaldı, eyleme geçtik. Ya şimdi ya asla.![]()
kendimi.cok.yasli.hissediyorum.hersey icin cok.gec diyorum.neden bu kadar karamsarimmElbette Prenses. Genceciksin, düzenli beslenme ve spor ile hepsinin üstesinden gelirsin. :)
Kararlı olunca gider, bir de gerçekten kilondan rahatsızsan azmeder verirsin prenses, yeter ki iste. Kilo yapan şeyleri yemeyince gerçekten birşey eksilmiyor hayattan.benim vermem gereken 35 kilo var ve nasil gidecek diye dusunuyoru.mm
gercektende oyle ama sabirsizimm hemen vereyim.istiyorumKararlı olunca gider, bir de gerçekten kilondan rahatsızsan azmeder verirsin prenses, yeter ki iste. Kilo yapan şeyleri yemeyince gerçekten birşey eksilmiyor hayattan.
benim vermem gereken 35 kilo var ve nasil gidecek diye dusunuyoru.mm
peki vucuttaki catlaklar selulitler
Yapan örnekler canlı canli aramızda Berra. :)
kendimi.cok.yasli.hissediyorum.hersey icin cok.gec diyorum.neden bu kadar karamsarimm
ya ben konusunca neden kimse konusmuyir
Kararlı olunca gider, bir de gerçekten kilondan rahatsızsan azmeder verirsin prenses, yeter ki iste. Kilo yapan şeyleri yemeyince gerçekten birşey eksilmiyor hayattan.
gercektende oyle ama sabirsizimm hemen vereyim.istiyorum
Çünkü aman ben kimim ki, yapamam zaten diyip yan gelip yatmak, önüne geleni yemek, spor ve sadece sağlıklı olanı yemekten çok daha kolay. Öğrencilerin ben zaten kazanamam diyip üniversitesi sınavına yeterince çalışmamasi gibi.kendimi.cok.yasli.hissediyorum.hersey icin cok.gec diyorum.neden bu kadar karamsarimm
Uzak kalınca da cozutmayalim lütfenKızlar ben yarından sonra Türkiye yolcusuyum,boncuğumdan gündüz birşey yapamıyorum. Yolculuk hazırlığına girişiyorum selamlar
Bu arada ben bugün menü konusunda acayip cozuttum,yazmayım![]()
gunluk sabah temızlıgımı yaptım bıtırdım
sımdı peynırlı maydonozlu omlet yaptı esım onla bı cay ıcerım
oglen ayran ıcerım 1 avuc kuruyemıs yerım karısık
aksam da gavurdagı salatası bı porsıyon ızgara et yemekten sonra bı kahve ıcerım :)