Hep birlikte sağlıklı yaşama

Kızlar ben yarından sonra Türkiye yolcusuyum,boncuğumdan gündüz birşey yapamıyorum. Yolculuk hazırlığına girişiyorum selamlar:KK54:
Bu arada ben bugün menü konusunda acayip cozuttum,yazmayım:KK45:

benim vermem gereken 35 kilo var ve nasil gidecek diye dusunuyoru.mm

ben 30 kılo verdım
yapınca oluyor onemlı olan buna gercekden hazır olmak
ınan kı buyuk bır rakam degıl aslında
hersey bogaz da baslayıp bogazda bıtıyor ben kılo verdıysem herkes verır benım kadar ıstahlı ve pis bogaz yok su dunya da
ustelık troıdle ınsulın dırencı sorunum da vardı tetıklıyıcı roller

yaparsın
peki vucuttaki catlaklar selulitler

selulıtler gıdıyor ama catlagın cozumu yok
aslında var da tam yuzde yuz etkılı degıl yenı olusan catlakların goruntusunu azaltmak ıcın estetık merkezlerde cozum var pahalı ve acılı işlem bu yuzden cozumu yok dıyorum catlakların eskı oldugunu dusundugum ıcın yenıyse goruntuyu azaltabılırsın

Yapan örnekler canlı canli aramızda Berra. :)
:KK200::KK200::KK200:

kendimi.cok.yasli.hissediyorum.hersey icin cok.gec diyorum.neden bu kadar karamsarimm

tovbeler olsun sen kendını yaslı hıssedıyorsan ... ıcındekı genc kız enerjısını cıkar lutfen :)

ya ben konusunca neden kimse konusmuyir

tamamen denk gelmesı sebebıyle :KK70: adacayı yaptım sımdı ıcıyorum

Kararlı olunca gider, bir de gerçekten kilondan rahatsızsan azmeder verirsin prenses, yeter ki iste. Kilo yapan şeyleri yemeyince gerçekten birşey eksilmiyor hayattan.

kesınlıkle katılıyorum :KK19:

gercektende oyle ama sabirsizimm hemen vereyim.istiyorum

o tamamen vucudunla alakalı
daha once cok dıyet yapıp bıraktıysan bıraz yavas gıdebılır
veya hormonlarla stresle az uyumakla herseyle alakalı yavas olmasının

onemlı olan hızı degıl kılonun nerden gıttıgı

3 ayda 20 kılo verırsın ama sarkarsın catlarsın cunku kasdan verırsın goruntude pek degısıklık olmaz

bırde var

3 ayda 20 kılo verırsın ama goren amelıyat oldun sanır 40 kılo vermıs gıbı durursun cunku yagdan gıder

sunu demek ıstıyorum

tartıdakı rakama takılma
35998497_452368681891561_400867001590874112_n.webp

kendimi.cok.yasli.hissediyorum.hersey icin cok.gec diyorum.neden bu kadar karamsarimm
Çünkü aman ben kimim ki, yapamam zaten diyip yan gelip yatmak, önüne geleni yemek, spor ve sadece sağlıklı olanı yemekten çok daha kolay. Öğrencilerin ben zaten kazanamam diyip üniversitesi sınavına yeterince çalışmamasi gibi.

Kızlar ben yarından sonra Türkiye yolcusuyum,boncuğumdan gündüz birşey yapamıyorum. Yolculuk hazırlığına girişiyorum selamlar:KK54:
Bu arada ben bugün menü konusunda acayip cozuttum,yazmayım:KK45:
Uzak kalınca da cozutmayalim lütfen :D
Sağlıkla, selametle dönün memlekete inşallah. ;)

gunluk sabah temızlıgımı yaptım bıtırdım
sımdı peynırlı maydonozlu omlet yaptı esım onla bı cay ıcerım

oglen ayran ıcerım 1 avuc kuruyemıs yerım karısık

aksam da gavurdagı salatası bı porsıyon ızgara et yemekten sonra bı kahve ıcerım :)

gunluk sabah temızlıgımı yaptım bıtırdım
sımdı peynırlı maydonozlu omlet yaptı esım onla bı cay ıcerım

oglen ayran ıcerım 1 avuc kuruyemıs yerım karısık

aksam da gavurdagı salatası bı porsıyon ızgara et yemekten sonra bı kahve ıcerım :)

Nisa yaaa bu kadar erken neden uyanıyorsun
Kızın mı durmadı :( bu saatte ne temizliği yat uyu benim yerime de uyu lütfen böyle şeyler yapma :D

Back
X