Hep birlikte sağlıklı yaşama

2 çorba kaşığı şeker ne demek yaa :KK57:

Ya buna uyuz oluyorum işte. Diyet listelerine bak sabah 2 öğle 1 akşam 1 vs bir sürü ekmek yazıyor diyetisyen...sanki sağlıklı bir beslenmede mutkala olmalı gibi :ukala:
ekmek yemek zorundasın dıyorlar bırde :D
benım ıc hastalıkları uzmanı doktorum oyle dedı
oyle dıyerek kendılerıne baglıyorlar ekmege hassasıyetı olanlara bak sekere hassasıyetı olanlara asla tuketmeyenlere bak daha saglıklılar demek kı yemek zorunda degılsın. unsılın dırencı boyle olusuyor ıste yeme faydası yok 30 sene oncekı ekmek olsa 50 sene oncekı seker olsa tadında tuket derdım ama suan bıldıgın zehır demıstı

gercekden ekmegı sekerı tamamen kesınce anladım. tum vucudum degıstı gorus kalıtem bıle degıstı nefesım gozlerımın beyazı tırnaklarım saclarım hersey olumlu anlamda degıstı

Canım sen de araştır. Tupperware için durum ne bilmiyorum, ama plastiğin ısıya tepkisi ne ise donmaya da aynı diyorlar. Donmuş gıdanın besin değeri zaten çok azalıyor, birde plastiğin zehri karışıyorsa gerçekten uzak durmalı. Herşeyi mevsiminde tüketeceksin aslında.

Sana gelen de taze hazırladığın bir- iki çeşitle idare etsin bence...muhabbetin yanında sınırsız yeme içme olunca, gelenin gidenin arkası kesilmiyor böyle :KK70:
:D :D :D :D
sevıyorum ama mısafırı yaa :)

ekmek yemek zorundasın dıyorlar bırde :KK70:
benım ıc hastalıkları uzmanı doktorum oyle dedı
oyle dıyerek kendılerıne baglıyorlar ekmege hassasıyetı olanlara bak sekere hassasıyetı olanlara asla tuketmeyenlere bak daha saglıklılar demek kı yemek zorunda degılsın. unsılın dırencı boyle olusuyor ıste yeme faydası yok 30 sene oncekı ekmek olsa 50 sene oncekı seker olsa tadında tuket derdım ama suan bıldıgın zehır demıstı

gercekden ekmegı sekerı tamamen kesınce anladım. tum vucudum degıstı gorus kalıtem bıle degıstı nefesım gozlerımın beyazı tırnaklarım saclarım hersey olumlu anlamda degıstı
Evet canım, ben de 1 ay ağzıma sürmediğimde hem sindirim sistemim, hem uyku düzenim çok iyi olmuştu. Ne güzel iyi bir doktora denk gelmişsin sen.

Evet canım, ben de 1 ay ağzıma sürmediğimde hem sindirim sistemim, hem uyku düzenim çok iyi olmuştu. Ne güzel iyi bir doktora denk gelmişsin sen.
aslında baska doktora gıdıcektım
benım kayınvalıdem bu doktoru onerdı
kayınvalıdem seker hastası ıgne kullanıyordu cok agır hastaydı guatır amelıyatı oldu troıdler falan baya sorunluydu

bu doktora gıttı beslenme ıle sekerı oyle duzenledı kı ıgne yı bırakıp ılaca dönebıldı
troıd sorunu cozuldu

bende gıttım 1 aylık beslenmeyle ılactan kurtuldum
nasıl kılo verdıgımı bılıyorsun tanık oldun gün gün...

gercekden sanslıyım bu konuda belkı baska doktora gıtsem bukadar fark etmezdı

Komşular çağırdı mecbur inecem annem gecende inmedim diye kırıldı
Kısır vs yapmışlar
kısır varsa salata da vardır ayran da
2-3 yemek kasıgı kısır yer 1 tabak salata yersın olur bıter :) yanına ayran veya cay tamamdır

makaron engellı bır kediının amelıyatı ıcın ne yapılabılır seklınde actıgı konu yuzunden banlı !
hangı değişik kibledıyse artık... ben tahmın edıyorum da neyse.

onun tartı resmını ben gonderırım sıze kızlar

Yaz tam gaz devam ederken, arkadaşlar teker teker arazii olmaya başladı. Lilii, Makaron, Shamanqueen ve Ev Kushu özellikle kayıp aranıyor listelerinde :süslü:

Yarın tartı günü; bir hatırlatma yapalım da unuttum diyen olmasın :KK66:

Esenmine Esenmine M Mitsuomi N nscckts shamanqueen shamanqueen Ber ra Ber ra prensesinannesi prensesinannesi _Makaron_ _Makaron_ 2 lady 2 lady E Ev Kushu beybigirll beybigirll liliyaa liliyaa
@tonaritotoro
arkadaşlar mümkünse Salı 13:00 'a kadar tartı fotolarınızı heyecanla bekliyor olacağız :halay::halay:
ben unutmam :)
tursu şişlıgı kıloyu da tartıyı da unutturacak gıbı degıl :D

makaron engellı bır kediının amelıyatı ıcın ne yapılabılır seklınde actıgı konu yuzunden banlı !
hangı değişik kibledıyse artık... ben tahmın edıyorum da neyse.

onun tartı resmını ben gonderırım sıze kızlar
aa çok tuhaf; öyle her KİB alana ceza mı veriliyor ki? dur bir bakayım konuya.

Tamam canım, sen iletirsen fotoyu iyi olur

Back
X