Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırdır canım ya ??Keşke ölsem kurtulsam şu hayattan
Ne güzel hafiflerim o zaman
![]()
Noldu esenim kim üzdü seniKeşke ölsem kurtulsam şu hayattan
![]()
Ne oldu neyin var canım?Keşke ölsem kurtulsam şu hayattan
![]()
ne olduuKeşke ölsem kurtulsam şu hayattan
![]()
Noldu esenim kim üzdü seni![]()
Ne oldu neyin var canım?
Ölmek lafı yakışıyor mu senin gibi tatli birine
ne olduu
Tamam canım, senden haber almak güzel. Vatana hoşgeldin, inşallah tatilin süper geçerSamsonncuğum:) iskende yemedim ama mantı yedim ablamda:/
Netim yok,hattım da kapalı. O yüzden ancak girebildim. Tartının pili bitmiş,tartılamadım. Bilgi de veremiyorum maalesef:///
Hadi inşallah böcüüük.Ayniyim diye cekmedim foto gerek yok diye:/ keske cekseydim
Bu ay kotu bitti agustosa super girmek super bitirmek gibi planlarim varrrr![]()
kime niyeÇok sıkıldım çok bunaldım böyle kaybolmak istiyorum
Yada birilerine çok pis çatmak
Birikmişlikler midir nedir bilmiyorum ama yoruldum
Uzun zamandır çekip gitmek var aklımda
Esen saçmalamaa yaa. Daha yaşın kaç! Hayattan bu kadar bezdirecek ne olabilir ki? Tövbe de lütfen!Keşke ölsem kurtulsam şu hayattan
![]()
Ben teşekkür ederim:) bitti mi şimdi dağılıyor muyuz?Canlar, boncuklar, güzellikler![]()
Hiç bitmeyecek gibi görünen koca bir ay nasıl da geçti değil mi? Listemiz ilk sayfa da yenilenmiştir. Bence grup olarak çok iyi bir iş çıkardık.Gösterdiğiniz özen için hepinize teşekkürler.
![]()
Esenmine M Mitsuomi N nscckts
shamanqueen
Ber ra
prensesinannesi
_Makaron_
2 lady E Ev Kushu @beybigirll
liliyaa
@tonaritotoro
İnsan kendi ile gurur duyuyor, nasıl mutlu oluyor di mi? Bunu tattın, asla geriye dönüş yapma canım. Hedefine ulaşana kadar yola devam :)Samsonn heyecanla tabloyu bekliyordum
Lilicim, dağılmak değil de, ben hem 3 haftalık bir tatile çıkabilirim yakında, hem de öncesinde ofiste işlerimi yoluna koymam gerektiğinden pek aktif olamam.Ben teşekkür ederim:) bitti mi şimdi dağılıyor muyuz?