Hep birlikte sağlıklı yaşama

Canlar, boncuklar, güzellikler
emoji_u1f339.png

Hiç bitmeyecek gibi görünen koca bir ay nasıl da geçti değil mi? Listemiz ilk sayfa da yenilenmiştir. Bence grup olarak çok iyi bir iş çıkardık. :sampiyon::sampiyon: Gösterdiğiniz özen için hepinize teşekkürler.
emoji_u1f49a.png

Esenmine Esenmine M Mitsuomi N nscckts shamanqueen shamanqueen Ber ra Ber ra prensesinannesi prensesinannesi _Makaron_ _Makaron_ 2 lady 2 lady E Ev Kushu @beybigirll liliyaa liliyaa
@tonaritotoro

Keşke ölsem kurtulsam şu hayattan
Ne güzel hafiflerim o zaman
:KK43:
Esen saçmalamaa yaa. Daha yaşın kaç! Hayattan bu kadar bezdirecek ne olabilir ki? Tövbe de lütfen!

3-4 gün de olsa kendi başına bir tatile çık, önce ruhunu, sonra kafanı dinle. Bu evlilik telaşları seni bunalttı sanırım. Hiç birşey senden önemli değil. :duduk:

Ben teşekkür ederim:) bitti mi şimdi dağılıyor muyuz?
Lilicim, dağılmak değil de, ben hem 3 haftalık bir tatile çıkabilirim yakında, hem de öncesinde ofiste işlerimi yoluna koymam gerektiğinden pek aktif olamam.

Eğer Ağustos konumuzu ben açarsam, sizin ilk sayfayı güncellemeniz mümkün olmaz. O yüzden arkadaşlardan gönüllü olan varsa yeni topiği onlar açsın. Kimse istemezse, bu günlüğümüz zaten aktif, buradan sohbete devam edilebilir elbet.

Back
X