- 22 Ocak 2019
- 468
- 280
- 103
- 33
- Konu Sahibi Maviguverciin
-
İşte ben kavga cıkaramadığım için bu duruma geldi. Ve artık be cok rahatsız ediyor. Evde surekli Bi bagırmalar annesine kendi 2 yasındaki cocuguna okadar yuksek tonla bagırmalar. Eşime söylüyorum. Bana ona kendin soyle diyor beni onunla Muhatap, etme diyor. Bende kırılmasın Diye soyleyemiyorum. Okadar cok ozelimiz kalmadık eşimle baska sehire tasınmayı dusunuyoruz.yarın bir gun cocugum uz olursa bu gorumce cocugum un psikolojisini bile bozar. Prenses prense takılıyor. Kendi kocası bile ses. Edemiyo.ben olsam kavga cikaririm bi daha seni evimde istemiyorum derim. Hic sevmiyorum boyle birileriyle laubali olmayi mesafe her zaman iyidir bastan ayarlamaliydiniz bunu
Niye agzının payını vermiyor sunuz ne hakla böyle davranıyor yüz vermeyin lütfen tepenize çıkmış
İşte hakkı kendinde buluyor. Şuan benim buluzumle uyuyor cok sinir oldum en sevdiğim buluzum. Yarın bir sekile demegi dusunuyorum artık boyle olmazNiye agzının payını vermiyor sunuz ne hakla böyle davranıyor yüz vermeyin lütfen tepenize çıkmış
bende bosanmis biri sandim evli oldugu halde mi sizde kaliyor bir deİşte ben kavga cıkaramadığım için bu duruma geldi. Ve artık be cok rahatsız ediyor. Evde surekli Bi bagırmalar annesine kendi 2 yasındaki cocuguna okadar yuksek tonla bagırmalar. Eşime söylüyorum. Bana ona kendin soyle diyor beni onunla Muhatap, etme diyor. Bende kırılmasın Diye soyleyemiyorum. Okadar cok ozelimiz kalmadık eşimle baska sehire tasınmayı dusunuyoruz.yarın bir gun cocugum uz olursa bu gorumce cocugum un psikolojisini bile bozar. Prenses prense takılıyor. Kendi kocası bile ses. Edemiyo.
Çok haklısınız, artık kapımı kilitlemeden bir yere gitmem bende. Ama ben annemdeyken Kocam oda kapısını acık bırakıyor o zmn yine giriyor. Ben boylesini gormedim. Artk cok cok sinirlerim. Bozuluyor.bende bosanmis biri sandim evli oldugu halde mi sizde kaliyor bir deOdanizin kapisini hep kilitli tutun rahatsiz oldugunuzu anlasin sorarsa da ozelden mahremden anlamiyorsun ne yapiyim kilitliyorum bende dersiniz boyle boyle ayagi kesilir belki
Ya agzinin payini verin ister kiyamet kopsun en sevmedigim insan tipi offÇok haklısınız, artık kapımı kilitlemeden bir yere gitmem bende. Ama ben annemdeyken Kocam oda kapısını acık bırakıyor o zmn yine giriyor. Ben boylesini gormedim. Artk cok cok sinirlerim. Bozuluyor.
GecenOfffff cok sinirlendim lütfen birsey diyemiyecekseniz ses cikaramayacakdaniz bu tarz konular acmayin sinirlerim depresiyor
Cnm benim biraz sakin ol. Benim sinirlerim depresiyor mı sanıyorsun. Ama ben kavgayı, seven biri, degilim. Kavga olunca cok stres yapıyorum. Gecelerde kavga ettik aramız okadar iyi degil. Ve buna ramen yine odama giriyor. Eger aklı basında biri olsa yapar mı sence? kendi kardeşi beni onla muhatap etme diyor. Ben kavga cıkarsam ne olacak. Sinir krizine giriyor dusup bayılabilir. Hem hamile o yuzden kırmadan nasıl diyebilirim diye konu actım. Cunku kavgayı herkez bilir. Kestirme yol. Ama kavga etmesinde bilmeyen biriOfffff cok sinirlendim lütfen birsey diyemiyecekseniz ses cikaramayacakdaniz bu tarz konular acmayin sinirlerim depresiyor
Cunku ben kaynanamla yasıyorum ve annesini gormeye geliyor. Gormeye geliyor da diyemeyiz. Bu kocasını gormeye gitio yine bize geliyor. Ve inanabiliyormusun geldiğinde kendine 1 pijama bile almıyor bizim elbiselerle idare ediyor zaten ben evdeyken almıyor ben evde yokken girip istediğini secip alıyor. Bu arada kavgasız bir sekilde cozmek istiyorum olayı. Cunku bu gorumce kişisi arızalı sinir krizine girip dusup bayılan Bi insan esim bile bana onunla muhatap etme diyo.Yok artik baskasinin ic camasirini giymek nedir.. ne ara bu hale geldiniz.. siz evde yokken sizin evde ne isi var?? Kirilan kirilsin bi cinnet herseyi cozer
Ona bukadar seye izin veren bastan sen olmussunki böyle yapmis kara kara düsünecegine kendini düsünen bencil kocani ve kardesini bir araya topla adam akilli konusun tamam hamile ama insanlar kirilmasin diye diye kendimiz paramparca oluyoruz esya götürüpte getirmemek nedir acik acik bu elbisenin sende isi ne okadar para verdim de kavga etme ama sesinide cikart kardesler bile birbirine böyle degil sen kavga edince degil bu hale geldigin icin streslisin yoksa buraya konu acmazdin oldukca sinir bozucu kavga kötü birsey ama gerekdimide yapilir.Gecen
Cnm benim biraz sakin ol. Benim sinirlerim depresiyor mı sanıyorsun. Ama ben kavgayı, seven biri, degilim. Kavga olunca cok stres yapıyorum. Gecelerde kavga ettik aramız okadar iyi degil. Ve buna ramen yine odama giriyor. Eger aklı basında biri olsa yapar mı sence? kendi kardeşi beni onla muhatap etme diyor. Ben kavga cıkarsam ne olacak. Sinir krizine giriyor dusup bayılabilir. Hem hamile o yuzden kırmadan nasıl diyebilirim diye konu actım. Cunku kavgayı herkez bilir. Kestirme yol. Ama kavga etmesinde bilmeyen biri
Benim de böyle bir adet görümcem var , sizinki gibi her gün yatili gelmez ama ne zaman gelse evimin her yerini köşe bucak kurcalar , kiyafetlerimi giyip dener , bazen habersiz alip gittigi de olur. Evimde en sevdigi yer yatak odam en uzun orda vakit gecirir sanirim kiyafetleri denemesi zaman aliyor. En son yatak odamdaki esylarin yerini degistirince eşim şoklandi , ertesi gun gorumce yine yatak odasindayken eşim ablasini uyardi , görümce umursamadi hala odada, ben de gorumceme eşimin rahatsiz oldugunu söyleyip mutfaga geçip kahve yapip içelim dedim. Görümcem de biz kadinlar böyleyiz işte kendi istediklerimizi eşimizin üstüne atariz diyerek homurdandi ve çikti odadan . Sizin görümce kibarliktan anlayacak gibi degil. Eşiniz konuşsa daha iyi bence.Gecen
Cnm benim biraz sakin ol. Benim sinirlerim depresiyor mı sanıyorsun. Ama ben kavgayı, seven biri, degilim. Kavga olunca cok stres yapıyorum. Gecelerde kavga ettik aramız okadar iyi degil. Ve buna ramen yine odama giriyor. Eger aklı basında biri olsa yapar mı sence? kendi kardeşi beni onla muhatap etme diyor. Ben kavga cıkarsam ne olacak. Sinir krizine giriyor dusup bayılabilir. Hem hamile o yuzden kırmadan nasıl diyebilirim diye konu actım. Cunku kavgayı herkez bilir. Kestirme yol. Ama kavga etmesinde bilmeyen biri
Ben artık buna tahamul edemiyorum gercekten artkYa agzinin payini verin ister kiyamet kopsun en sevmedigim insan tipi
Evet benim sucum basından beri izin, vermeseydim keşke. Ama bir iki ses cıkartmadım diye boyle mi yapması gerekiyor. İnsanin kendi aklı olmaz mı.? Bir dusunmez mi. Ben olsam asla boyle bisey yapmam. Aldıgım 1 seyi de geri gotururum. Baskasının esyası dolabımda dursa rahatsız olurum. Ama en basından samimi olmayacaktım. Ben boyle bir insan oldugunu nerden bileyim ki. Basında tesaduftur yanında elbisesi yok vereyim insanlık yapayım dedim. Ama artk cok oldu. Yarın bisekilde konuyu acı am artk.Ona bukadar seye izin veren bastan sen olmussunki böyle yapmis kara kara düsünecegine kendini düsünen bencil kocani ve kardesini bir araya topla adam akilli konusun tamam hamile ama insanlar kirilmasin diye diye kendimiz paramparca oluyoruz esya götürüpte getirmemek nedir acik acik bu elbisenin sende isi ne okadar para verdim de kavga etme ama sesinide cikart kardesler bile birbirine böyle degil sen kavga edince degil bu hale geldigin icin streslisin yoksa buraya konu acmazdin oldukca sinir bozucu kavga kötü birsey ama gerekdimide yapilir.
Yapilacak sey belli o zaman kendi evinize cikacaksiniz.. gorumcenize anasinin evine gelme diyemeyeceginize gore.. odanizin kapisini kitleyin madem giremesin ozel alaniniz sizin orasi..Cunku ben kaynanamla yasıyorum ve annesini gormeye geliyor. Gormeye geliyor da diyemeyiz. Bu kocasını gormeye gitio yine bize geliyor. Ve inanabiliyormusun geldiğinde kendine 1 pijama bile almıyor bizim elbiselerle idare ediyor zaten ben evdeyken almıyor ben evde yokken girip istediğini secip alıyor. Bu arada kavgasız bir sekilde cozmek istiyorum olayı. Cunku bu gorumce kişisi arızalı sinir krizine girip dusup bayılan Bi insan esim bile bana onunla muhatap etme diyo.
Bencede en iyisi bu gercekten yuz göz olmadan kendi evimize cıkmak zaten eşimle karar verdik. Ozelimiz kalmadı bu dusuncesizin yuzunden.Yapilacak sey belli o zaman kendi evinize cikacaksiniz.. gorumcenize anasinin evine gelme diyemeyeceginize gore.. odanizin kapisini kitleyin madem giremesin ozel alaniniz sizin orasi..
Hem kırmadan guzel bir dille soylemişsin. Hemde laf atmış. Cok, ayıp yaptığı. Bazi, insanlar ayıptan anlamıyorda. Benimkide al yemedik elbiseni der kesin. Birde uste cıkarlar. Ama uzerine hep benim elbiseleri i goruncede cokk sinir oluyorum suan benm kıyamadığım buluzumle uyumudugunu dusundugunde sinirlerim tavan yapıyor.Benim de böyle bir adet görümcem var , sizinki gibi her gün yatili gelmez ama ne zaman gelse evimin her yerini köşe bucak kurcalar , kiyafetlerimi giyip dener , bazen habersiz alip gittigi de olur. Evimde en sevdigi yer yatak odam en uzun orda vakit gecirir sanirim kiyafetleri denemesi zaman aliyor. En son yatak odamdaki esylarin yerini degistirince eşim şoklandi , ertesi gun gorumce yine yatak odasindayken eşim ablasini uyardi , görümce umursamadi hala odada, ben de gorumceme eşimin rahatsiz oldugunu söyleyip mutfaga geçip kahve yapip içelim dedim. Görümcem de biz kadinlar böyleyiz işte kendi istediklerimizi eşimizin üstüne atariz diyerek homurdandi ve çikti odadan . Sizin görümce kibarliktan anlayacak gibi degil. Eşiniz konuşsa daha iyi bence.
Bence sinirinizi tavan yaptiran bluz degil, belki daha çok sevdiginiz kiyafeti de verirsiniz. Sizi kizdiran kendinize ait bir hayatin olmayişi bence , esyalarinizi evinizi hayatinizi hep onlarla paylasmak sizi yormuş olabilir mi acaba normal olarak ? Evinizi ayirabilir misiniz , sorununuzun tek çözümü bu görünüyor.Hem kırmadan guzel bir dille soylemişsin. Hemde laf atmış. Cok, ayıp yaptığı. Bazi, insanlar ayıptan anlamıyorda. Benimkide al yemedik elbiseni der kesin. Birde uste cıkarlar. Ama uzerine hep benim elbiseleri i goruncede cokk sinir oluyorum suan benm kıyamadığım buluzumle uyumudugunu dusundugunde sinirlerim tavan yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?