Hep bizde kalan görümce derdim var kızlar

Merhaba kızlar direk konuya giriyorum baslıktanda. Anlayacağınız gibi konu gorumcem Evlenelim 2 yıl oldu. Gorumcem. Surekli bizde. Evine 2 3 gun gider sonra yine gelir. Hep burda artık bir ozelimiz kalmadı. Birde yaramaz cocugu var butun eşyalarımı dolaplarımı kırıyor. Annesi de hiç oralı olmuyor. Cocuguna kaynanam buyuttı neredeyse. Herneyse.Asıl derdime gelelim gorumcem dolabımda olan butun esyalarımı bana sormadan kullanıyor bana. Sormadan istediği gibi odama girip elbiseleri alıp. Giyip en kotusude ben evde yokken alıp kendi evine goturdugu ve ben elbiselermin nerde oldugunu bilememek. Ve bir daha. Getirmemesi. Bunu hırsızlık olsun diye almıyo. Sadece okadar umursamaz. Ki. Hicbiseyi bir seyi aldığında onu tenezzül edip geri getirmiyor bile. Ve bu benm. Canımı cok sıkmaya basladı. Bugun sabah uyandığımda. Ustune yine benim. Buluzum vardi hemde en sevdiğim. Heryere aradığım. Ve bulamadıgım Buluzum. Bu kadarda fazla. Tabi ben yone bisey diyemedim. De artk burama. Kadar geldi. Në yapmalıyım kızlar. Bana akıl verin az once eşimle gezmeye gittik geldiğimde cocugu odama girmiş heryer heryerdeydi butun. Dolaplarımı karıstırmıs ve birkas seyi kırmiş diş fırçamI banyoda yere atmış. Ve artk bu durum canımı cok sıkmaya başladı. Onu kırmadan elbiselerimi alıp alıp geri vermemesinden hoslanmadıgımı nasıl soyleyebilirim. Ve. Gorumcem benden. Kilolu bide onun giydigi bişey.bollanıyor sonra bana iyi durmuyor. Soylemesi Ayıp artık iç çamaşırlarımıda giyor Ve ben. Direk cope atmak Zorunda Kalıyorum Ne olur bana bir akıl verin. Ben insanın yuzune pat diye bir şeyi söyleyebilen Biri degilimde. İnsanları kırmaktan çok cekiniyorum.
Direk açıkça söyleyin 😳

Merhaba kızlar direk konuya giriyorum baslıktanda. Anlayacağınız gibi konu gorumcem Evlenelim 2 yıl oldu. Gorumcem. Surekli bizde. Evine 2 3 gun gider sonra yine gelir. Hep burda artık bir ozelimiz kalmadı. Birde yaramaz cocugu var butun eşyalarımı dolaplarımı kırıyor. Annesi de hiç oralı olmuyor. Cocuguna kaynanam buyuttı neredeyse. Herneyse.Asıl derdime gelelim gorumcem dolabımda olan butun esyalarımı bana sormadan kullanıyor bana. Sormadan istediği gibi odama girip elbiseleri alıp. Giyip en kotusude ben evde yokken alıp kendi evine goturdugu ve ben elbiselermin nerde oldugunu bilememek. Ve bir daha. Getirmemesi. Bunu hırsızlık olsun diye almıyo. Sadece okadar umursamaz. Ki. Hicbiseyi bir seyi aldığında onu tenezzül edip geri getirmiyor bile. Ve bu benm. Canımı cok sıkmaya basladı. Bugun sabah uyandığımda. Ustune yine benim. Buluzum vardi hemde en sevdiğim. Heryere aradığım. Ve bulamadıgım Buluzum. Bu kadarda fazla. Tabi ben yone bisey diyemedim. De artk burama. Kadar geldi. Në yapmalıyım kızlar. Bana akıl verin az once eşimle gezmeye gittik geldiğimde cocugu odama girmiş heryer heryerdeydi butun. Dolaplarımı karıstırmıs ve birkas seyi kırmiş diş fırçamI banyoda yere atmış. Ve artk bu durum canımı cok sıkmaya başladı. Onu kırmadan elbiselerimi alıp alıp geri vermemesinden hoslanmadıgımı nasıl soyleyebilirim. Ve. Gorumcem benden. Kilolu bide onun giydigi bişey.bollanıyor sonra bana iyi durmuyor. Soylemesi Ayıp artık iç çamaşırlarımıda giyor Ve ben. Direk cope atmak Zorunda Kalıyorum Ne olur bana bir akıl verin. Ben insanın yuzune pat diye bir şeyi söyleyebilen Biri degilimde. İnsanları kırmaktan çok cekiniyorum.
Aynen böyle devam edin. Bir sonraki konu başlığınız muhtemelen "donsuz kadın"olacak..

Kusura bakmayın İç çamaşırına bile sahip çıkamayan birine ciddi yorum yapamıyorum.. tekrar kusura bakmayın

Bunun kırmadan söylenecek bir yolu yok; ne ilginç, görümce sizin dolapları karıştırıp kafasına göre kıyafet don seçip giyip giderken utanmıyor da siz bu yapılandan rahatsız olduğunuzu söylemekten çekiniyorsunuz. Türlü şeyler söyleyebiliriz burada, siz yapacak mısınız peki? Hiç zannetmiyorum, eşyalarınızı yine donunuza kadar kullandırmaya devam edeceksiniz.

Suan sok oldum yaa ne insanlar var gercek mi bu ? Ne kadar yuzsuz umursamaz bir insanmis ..ben de nasil sizde kaliyor diye soracaktm kaynananizla yasiyormussunuz. Esiniz konussun o kisiyle baktinizi olmuyor siz konusucaksiniz kirilirsa da kirilsin bu kadar ezdirmeyin kendinizi siz alttan alip bisey demedikce daha beter olur bir insan ozeli olan yatak odasina nasil girilebilir edep hicbir sey kalmamis.Allah islah etsin..ve son tavsiyem baktiniz olmuyor evinizi ayirin kesin ve net yani.anca boyle kurtulabilirsiniz gibi hissettim.

Sesinizi çıkarmaktan bile çekiniyorsunuz böyle olmaz ki. Gerekirse odanızı kilitleyin sürekli

Bu kadar yüzsüzlük de ne görülmüş ne duyulmuş şey. Kocası da eşinizde demek o kadar bıkmış ki muhattap olmak isteyen kimse yok. Valla dayanılacak gibi değil. Olay çıkartın, söyleyin. Belki utanır ama belki... sanmıyorum gerçi

Cunku ben kaynanamla yasıyorum ve annesini gormeye geliyor. Gormeye geliyor da diyemeyiz. Bu kocasını gormeye gitio yine bize geliyor. Ve inanabiliyormusun geldiğinde kendine 1 pijama bile almıyor bizim elbiselerle idare ediyor zaten ben evdeyken almıyor ben evde yokken girip istediğini secip alıyor. Bu arada kavgasız bir sekilde cozmek istiyorum olayı. Cunku bu gorumce kişisi arızalı sinir krizine girip dusup bayılan Bi insan esim bile bana onunla muhatap etme diyo.
Ooo işin rengi değişti.
Gelmesine hiç bir şey diyemezsiniz.
Orası anasının evi istediği gibi gelir kalır, takılır.
Sizden daha çok söz hakkı var emin olun.

Ama odanızı kilitleme hakkınız var.
Hemen bir kilit yaptırın.
Dolaplarınıza bile .
Nerden çıktı diye sorduğunda özel eşyalarıma benden başkası dokunsun istemiyorum dersiniz anlar.

Nekadar bencilsiniz
Nolmuş kadıncağız 2 parça eşyanızı ödünç aldıysa
İç çamaşırı yoktu belki ne var yani paylaşsanız...
Görmezden gelin
Kıramiyorsunuz ya onun için dedim.
Giymeyenin donunu giyerler gülüm :KK70: :KK70: :KK70:

Bu duruma gelmesinin sebebi sizsiniz. Bu saatten sonra kırmadan düzeltemezsiniz.
Bu arada görümcede sizin evin anahtarımı var ki siz yokken eve giriyor
Şimdi gördüm KV ile birlikte oturuyormuşsunuz. Çözüm belli odanızın kapısını kitleyin

neden kavga ya da full istismar edilmek? sizin bakış açınızda ortası yok mu? lütfen net tavır koyamayışınızın bahanesini "kırmak istemiyorum" olarak yansıtmayın. özgüvensizsiniz ve ayıplanmaktan, suçlu çıkmaktan çok korkuyorsunuz. eşiniz ve eşinizin ailesi de size güven verip yanınızda olacak bir duruş sergilememiş zaten. özel alanlarınız ihlal edilmiş diyeceğim, alan kalmamış.

tek başınıza hanımefendiyi karşınıza alın, sakin bir ses tonuyla, kararlı ve özür diler bir ifadeye başvurmadan konuşun, cümlelerinizi bitirin ve gözlerinin içine dik dik bakın. onun açıklama yapmasına izin vermeden de odadan çıkın. başka türlü çözemezsiniz.

bir kişi sizden izinsiz sizin iç çamaşırlarınızı giyiyor ve hala kendinize sahip çıkamıyorsunuz, üzgünüm ama siz nasıl çocuk yetiştireceksiniz bilmiyorum. olay aslında görümceniz değil, sizde. benim önerim bir destek alın, neden bu kadar kendinize karşı "saygısızsınız" onu düşünün.
normal ruhsal yapıda bir insan iç çamaşırlarının izinsiz kullanıldığını görse ne yapar buradaki çoğu üye yazmış.

Hemen bugun anahtarımı kaybettim sendeki i alabilir miyim yaptırmaya götüreceğim diyerek ondaki anahtarı alıyorsun.
Eşime de kardesine anahtar verilirse kıyameti koparırırım diyorsun. Anahtar alınıyor bir daha da verilmiyor. Anahtar bir sekilde görümce eline gecerse de kilidi değiştir artık onu da anlar.
Bu arada odanı da kilitle onlar geldiğinde.
Görümcene de ben yoruluyorum ders valışamıyorum ya da benzer birsey söyle randevusuz gelmesin anlamazsa Kayınvalidene de bu olanları anlat. Kızı ile o konuşsun.

Ssıkıntınızı söylemeden o evden çıkarsanız kendi evinizde de değişen bir şey olmaz ,
orayıda gelir kurcalar ,

kv ye bu evde hiç özelimiz kalmadı , ablam herşeyimizi ortak kullanmaya başladı kırmak ta istemiyorum ama artık YETER diyeceksin

Back
X