neden kavga ya da full istismar edilmek? sizin bakış açınızda ortası yok mu? lütfen net tavır koyamayışınızın bahanesini "kırmak istemiyorum" olarak yansıtmayın. özgüvensizsiniz ve ayıplanmaktan, suçlu çıkmaktan çok korkuyorsunuz. eşiniz ve eşinizin ailesi de size güven verip yanınızda olacak bir duruş sergilememiş zaten. özel alanlarınız ihlal edilmiş diyeceğim, alan kalmamış.
tek başınıza hanımefendiyi karşınıza alın, sakin bir ses tonuyla, kararlı ve özür diler bir ifadeye başvurmadan konuşun, cümlelerinizi bitirin ve gözlerinin içine dik dik bakın. onun açıklama yapmasına izin vermeden de odadan çıkın. başka türlü çözemezsiniz.
bir kişi sizden izinsiz sizin iç çamaşırlarınızı giyiyor ve hala kendinize sahip çıkamıyorsunuz, üzgünüm ama siz nasıl çocuk yetiştireceksiniz bilmiyorum. olay aslında görümceniz değil, sizde. benim önerim bir destek alın, neden bu kadar kendinize karşı "saygısızsınız" onu düşünün.
normal ruhsal yapıda bir insan iç çamaşırlarının izinsiz kullanıldığını görse ne yapar buradaki çoğu üye yazmış.