Hep bizde kalan görümce derdim var kızlar

Ben artık buna tahamul edemiyorum gercekten artk

Evet benim sucum basından beri izin, vermeseydim keşke. Ama bir iki ses cıkartmadım diye boyle mi yapması gerekiyor. İnsanin kendi aklı olmaz mı.? Bir dusunmez mi. Ben olsam asla boyle bisey yapmam. Aldıgım 1 seyi de geri gotururum. Baskasının esyası dolabımda dursa rahatsız olurum. Ama en basından samimi olmayacaktım. Ben boyle bir insan oldugunu nerden bileyim ki. Basında tesaduftur yanında elbisesi yok vereyim insanlık yapayım dedim. Ama artk cok oldu. Yarın bisekilde konuyu acı am artk.

Ben soyliym napicaginizi insanların yüzüne pat diye biseyi söyleyebilen biri değilim deyip kenara cekilmiyceksiniz, insanların yüzüne pat diye biseyi soyluyceksiniz. Siz sınır koymamissiniz ki karşınızdaki de yerini bilsin

Ayy Allahiimm belaymis tam. Bekarken biz kardesimle ayni odada kalirdik birbirimizim camasirlarimizi asla giymezdik yaa boyle bisey olabilirmi . Mantar olmusum sanada bulasir camasirlarimi giymeyim diyin . Kocasida bikmiski sesini cikarmiyor
Bide 2.cocuga hamile boylesi. Bu gorumceden kurtulmadan cocuk falan yapmayin nolur🤲💆‍♀️🤦‍♀️

Neden saglam bir cinnet gecirmuyorsun,bagirsana donumu suutyenimi giyiyorsun kocaminda altina yat bari derdin ne senin diye ,
Kocan evin yok mu diye bi kovsana ,evde ne varsa topla at ustune alsin gitsin,bu umursamazlik degil dupeduz kiskanclik
Kuzu atladığın kısım var 😅 konu sahıbı kv ıle yaşıyor. Görümce kendı annesının evıne geliyor. Mantıken konu sahıbı onlarda kalıyor gorumce onlarda kalmıyor. Ayrı eve çıkacak ya görümceyle bu durumu konuşacak ya da odasını kilitleyecek

Görümcenin o evle ilişiğinin kesilmesi çok zor çünkü konu sahibi kayınvalidesi ile birlikte yaşıyormuş...Yani gelip gitme olayının bence önünü almak çok zor ama anca bu hırsızlıklarına çözüm getirilebilir,o da yüzleyip uyararak..

Bu nasil bi rahatlik insan kardesiyle bile boyle olamaz. Seninde ozelin var. Esin ne diyo bu duruma cocugu kac yasinda gorumcen kaç yaşında boşanmis sanirin anladigim kadariyla. Uygun dille esin soylesin kv ile konuşsun esin o da kızına desin her gun oraya gitme desin kv kendi diyormuş gibi mesela. Kiyafetlerini giymek nedir yahu
Konu sahıbı kv ıle yaşıyormuş

Merhaba kızlar direk konuya giriyorum baslıktanda. Anlayacağınız gibi konu gorumcem Evlenelim 2 yıl oldu. Gorumcem. Surekli bizde. Evine 2 3 gun gider sonra yine gelir. Hep burda artık bir ozelimiz kalmadı. Birde yaramaz cocugu var butun eşyalarımı dolaplarımı kırıyor. Annesi de hiç oralı olmuyor. Cocuguna kaynanam buyuttı neredeyse. Herneyse.Asıl derdime gelelim gorumcem dolabımda olan butun esyalarımı bana sormadan kullanıyor bana. Sormadan istediği gibi odama girip elbiseleri alıp. Giyip en kotusude ben evde yokken alıp kendi evine goturdugu ve ben elbiselermin nerde oldugunu bilememek. Ve bir daha. Getirmemesi. Bunu hırsızlık olsun diye almıyo. Sadece okadar umursamaz. Ki. Hicbiseyi bir seyi aldığında onu tenezzül edip geri getirmiyor bile. Ve bu benm. Canımı cok sıkmaya basladı. Bugun sabah uyandığımda. Ustune yine benim. Buluzum vardi hemde en sevdiğim. Heryere aradığım. Ve bulamadıgım Buluzum. Bu kadarda fazla. Tabi ben yone bisey diyemedim. De artk burama. Kadar geldi. Në yapmalıyım kızlar. Bana akıl verin az once eşimle gezmeye gittik geldiğimde cocugu odama girmiş heryer heryerdeydi butun. Dolaplarımı karıstırmıs ve birkas seyi kırmiş diş fırçamI banyoda yere atmış. Ve artk bu durum canımı cok sıkmaya başladı. Onu kırmadan elbiselerimi alıp alıp geri vermemesinden hoslanmadıgımı nasıl soyleyebilirim. Ve. Gorumcem benden. Kilolu bide onun giydigi bişey.bollanıyor sonra bana iyi durmuyor. Soylemesi Ayıp artık iç çamaşırlarımıda giyor Ve ben. Direk cope atmak Zorunda Kalıyorum Ne olur bana bir akıl verin. Ben insanın yuzune pat diye bir şeyi söyleyebilen Biri degilimde. İnsanları kırmaktan çok cekiniyorum.
Herşeyi anlarımda iç çamaşırınızı nasıl giyebilir 😳 siz onun kardeşinin eşisiniz ve ona helal değil

Merhaba kızlar direk konuya giriyorum baslıktanda. Anlayacağınız gibi konu gorumcem Evlenelim 2 yıl oldu. Gorumcem. Surekli bizde. Evine 2 3 gun gider sonra yine gelir. Hep burda artık bir ozelimiz kalmadı. Birde yaramaz cocugu var butun eşyalarımı dolaplarımı kırıyor. Annesi de hiç oralı olmuyor. Cocuguna kaynanam buyuttı neredeyse. Herneyse.Asıl derdime gelelim gorumcem dolabımda olan butun esyalarımı bana sormadan kullanıyor bana. Sormadan istediği gibi odama girip elbiseleri alıp. Giyip en kotusude ben evde yokken alıp kendi evine goturdugu ve ben elbiselermin nerde oldugunu bilememek. Ve bir daha. Getirmemesi. Bunu hırsızlık olsun diye almıyo. Sadece okadar umursamaz. Ki. Hicbiseyi bir seyi aldığında onu tenezzül edip geri getirmiyor bile. Ve bu benm. Canımı cok sıkmaya basladı. Bugun sabah uyandığımda. Ustune yine benim. Buluzum vardi hemde en sevdiğim. Heryere aradığım. Ve bulamadıgım Buluzum. Bu kadarda fazla. Tabi ben yone bisey diyemedim. De artk burama. Kadar geldi. Në yapmalıyım kızlar. Bana akıl verin az once eşimle gezmeye gittik geldiğimde cocugu odama girmiş heryer heryerdeydi butun. Dolaplarımı karıstırmıs ve birkas seyi kırmiş diş fırçamI banyoda yere atmış. Ve artk bu durum canımı cok sıkmaya başladı. Onu kırmadan elbiselerimi alıp alıp geri vermemesinden hoslanmadıgımı nasıl soyleyebilirim. Ve. Gorumcem benden. Kilolu bide onun giydigi bişey.bollanıyor sonra bana iyi durmuyor. Soylemesi Ayıp artık iç çamaşırlarımıda giyor Ve ben. Direk cope atmak Zorunda Kalıyorum Ne olur bana bir akıl verin. Ben insanın yuzune pat diye bir şeyi söyleyebilen Biri degilimde. İnsanları kırmaktan çok cekiniyorum.
Görümcenim işi gücü yok mu kocası ona kızmıyor mu sürekli sizde ben olsam bukadarına musate edmezdim kıyafetlerine kadar ne yani kendisi alamıyormu evi barkı yokmu İnsanın sorumlulugu olur kendi evinde yemegi temizligi kocasına hizmeti bu ne berbat hayat

bu kiyafetler bana ait
Gizli ortak falaniz da benim mi haberim yok
Her şeyin bir sınırı olmalı

Demeyi bilmediğiniz müddetçe o kocasını da getirir size sizin yataginiza kocasıyla sirnas dolaş yatar bu yazılanlar trol değilse tabi ben bunu da bekliyorum 🤯🤯🤯🤯

Görümcenim işi gücü yok mu kocası ona kızmıyor mu sürekli sizde ben olsam bukadarına musate edmezdim kıyafetlerine kadar ne yani kendisi alamıyormu evi barkı yokmu İnsanın sorumlulugu olur kendi evinde yemegi temizligi kocasına hizmeti bu ne berbat hayat
Konu sahıbı kv ıle yaşıyormuş

Ben olsam çok buyuk kavga cıkardı.Karakolluk fln olurduk heralde .Ayy nefret ederım .En sevmedıgım şey.

Bunun tek çözümü sınır çizmek. Siz kavgasiz çare ariyorsunuz burda kimse sizin istediginiz şekilde ama cevaplar vermiyor. Aklin yolu bir.
Yaptigi terbiyesizlik. Görgüsüz bir insan ben okurken sinirlendim. Esinizde iyi valla bulaştırma beni diyor. Gorumcemde kabadayı olarakmi dolaniyor ortada?

"Odama girmeni istemiyorum. Esyalarimi ellemeni istemiyorum. Ustundeki bluzum mu? Neden giydin? Kıyafetin mi yok? Benim alerjim var kimseyle kıyafet paylasamam kusura bakma gelince lütfen yedek kıyafet getir burda bulunsun nolur nolmaz."

Kavgasiz sakince söylenecek seyleri sis sineye cekmissiniz. Kapiyi her zaman kitli tutun soran olursa ay cocuk iceri giriiyor dağıtıyor ben hep goz kulak olamiyorum kitleyelimde bisey dusurmesin ustune. Budur yani

Siz yazmışsınız ben sistim siz haketmissiniz bunlari daha gelip üstünüze otursa yeridir diyeceksiniz. O yapıyor bu kadar siz niye çizgi cekmiyorsunuz.ben gormcenizi haklı buldum böyle sesini çıkarmayan bir gelinimiz oldun bizde tepesinie çıkarız.lutfrn ya böyle insanlara taviz vermeyin.

Evi yok mu bu kadının? Sizde bu kadar uzun kalması bile saçmayken, izinsiz kıyafet kullanmak, eşyalara zarar vermek, ortalığı dağıtmak, çocuğuna sahip çıkmamak.. bu kadar sebep varken hala iyi olmaya çalışmayın. Haddini bildirmezseniz daha çooook üzülürsünüz.

KV evinde olduğunuz için oradaki her şeyi de ana babasının malı sanıyor sanırım. Kısaca sizi takmıyor. Ve bence bunu kırılmayacak şekilde söylemenin bir yolu yok. Böyle sınırlarını bilmeyen yüzsüz insanlar öyle iyi niyetli uyarmaktan anlamazlar

Back
X