maddi sıkıntı çok büyük sorun yaratabilir ilerde de. aşk mı para mı olmuş biraz ama mantık da lazım.
dogru oldugunu dusunmesen ayrilmazdin..
İşte kendimle savaşıyorum, acaba parayı bu kadar ön planda tutmam doğrumu diyorum
birde hayatın gercekleri aklıma geliyor, benim 2. evliliğim olacak
beni hep sevdi bağlı kaldı, ama bunlar yeterlimi sizcede
bu yüzden vicdanım rahat değil işte,
desenki maddi durumu iyi değil az kazanıyor ama seviyorum desen tamam derim.para çok mühim değil gerçektende azıcık aşım tasasız başım dersin geçinirsin.çünkü sevince soğan ekmek bile bal börek gibi gelir.ama sürekli borç borç hayat tarzları bu ise biraz işin ucunu kaçırıyorlarsa durmak lazım.ya konuşcaksın böyle böyle diye.düğün borçla olmasın.ben borç istemiyorum dersin oda maddiyatı problem ediyosun derse ben değil biz ödicez biz sıkıntı çekicez dersin ne bileyim böyle bir yakınım var o yüzden diyorum hala bataktalar yani.çok zor.
Ondan ayrıldım, serbest meslekle uğraşıyor geçmişe dayanan iş için yaptığı borçları var.
Hep sanki kelle koltukta , ben gelemiyorum daralıyorum böyle şeylerden
Herşeyi iyiydi, çok vicdanlı tertemiz bir insandı ama bu parasal olaylar beni yordu
Napmalıydım gördüm göreceğimi, alışkın değilim ben hemen stres oluyorum
Sevgimiz aşarmıydı bunları, ben yanlışmı yaptım yardımmm arkdaşlar.
Öde öde bitmiyor ki, borcu borcla kapatıyorlar..
Bazen icra kağıdı gelir, tutuşur borç harç bulur yatırırlar.. hep böyle düzenleri
Yani seviyorum ama evlilik istiyor, ben nasıl yaşarım bu düzende hiç yüzüm gülmeyecekmi , o benden vazgecemiyor, bir dediğimi iki etmez, ama bu durum beni aşırı bunaltıyor, evlilikte bunlar huzur bozmazmı
İşte kendimle savaşıyorum, acaba parayı bu kadar ön planda tutmam doğrumu diyorum
birde hayatın gercekleri aklıma geliyor, benim 2. evliliğim olacak
beni hep sevdi bağlı kaldı, ama bunlar yeterlimi sizcede
bu yüzden vicdanım rahat değil işte,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?