Merhaba yeni Evliyim aslında Yazındı Düğünümüz ama Ramazan girmesin diye erkene aldık. Ve ben evlilik hayatına alışamadım gayet iyi gidiyordum bir hafta öncesine kadar eşimi kahvaltısını yaptırmadan göndermezdim yemeği günü Gününe yapardım ortalığı silip süpürürdüm ama eşimin sadece yediğimiz sofrayı silip 1 kere vileda çekmesi bi süre sonra sinirimi bozmaya başladı güzellikle söyledim Bikaç defa kirliyse çamaşırın çorabın kirli sepetine koy, aldığın şeyi aldığın yere koy diye dikkat etti biraz ama o da bana laf söylemeye başladı, Kapıları sert çarpıyorsun hoyratsın filan demeye başladı en son dün bezelye almış Cumartesiden kalma ayıklayıp dolaba koycakmış sözde anlatıyı bir de böbürlenerek gece aklına geldi başladı söylenmeye hiç mi dikkatini çekmedi buzdolabında niye ayıklamadın diye ben de anlatıyordun ayıklıcam diye buyur ayıkla dedim tembelsin dedi çok bozuldum yine de birlikte yaptık yattıktan sonra uyku tutmadı kafama takarım böyle şeyleri lavaboya gidip tv odasına geçtim arkamdan geldi iki kişi yaşadığımızı unutma Kapıları çok çarpıyorsun dan güm uyutmadın diye bilerek yapmamıştım oysaki çok kırıldım oturdum Ağladım o gittikten sonra, orda uyudum bir haftadır gerçekten çok mutsuzum sanki Eş değil ev arkadaşıymoşız gibi sert davranıyor elimden gelenin en iyisini yapsam da yaranamamışım çok üzüldüm kendisi benim onda birim kadar iş yapmıyor evde vileda yaptıktan sonra 2 gün durdu pis su içinde vileda banyonun ortasında bilerek kaldırmadım en son Dayanamayıp kaldırdım bundan sonra ne kahvaltıya kaldırcam ne arkasından eşya toplucam çalışıyorum 1 de başlıyo işim o 9 da başlıyo bu arada. Kısaca böyle bir yol izlemeye karar verdim ama sizce ne kadar doğru, napmalıyım hatasını anlaması için?