Merhaba arkadaşlar, sorunum çok büyük değil, ama beni etkilemiş bir şey.. Sürekli interneti kullanıyoruz ben daha önce evlenmedim bekar biriyim.. Yaşım küçük değil.. Bu güne kadar da hayatımda hiç doğru düzgün biriyle karşılaşmadım.. Allah yazmamış yazsaydı olurdu diyorum artık.. Daha önceden de ciddi arkadaşlık sitelerine üye olmuştum.. Şu anda da kısa bir süre önce bir siteye üye oldum. Güzel bi site kullanışı görünüşü güzel.. Sitenin en üst kısmında size uygun üyeler diye pek çok kişinün profilini, fotoğrafını gösteriyor.. Ben fotomu da ekledim.. Birkaç yıldır bişey olacaksa ciddi olsun diyorum önceden de hazır değildim ciddi bişeylere.. Şimdi bu sitede bana mesaj yazan çok oluyor uygun hoşlandığım beğendiğim biri olmadı. Geçen gün birinin fotosunu profilini gördüm.. Allah'ım gerçek bir profil mi gerçek fotosu mu bilmiyorum.. Başkasına bakamaz oldum. Daha ilk kez sitede birini favori diye ekledim. Hiç eklememiştim şimdiye kadar. Bi mrb yazayım dedim.. Sonra hem favori ekle hem mesaj yaz.. Olmaz.. Mesajı da o yazsın diye bekledim.. Tee ertesi gün online oldu 24 saat geçti yani.. Bu 24 saat de benim aklımda hep o kişi.. Benim bu olaylarda hep böyle oluyor.. Herkes benimle konuşmak isterken benim aklıma biri takıldı mı hep aklımda o oluyor.. Daha önce de böyle sürekli düşündüğüm kişi oldu.. Artık sürekli aklıma takılacağına bi mesaj yazayım dedim.. Şimdi site bayanlara bedava erkeklere paralı.. Belki mesaj hakkı da yoktur dedim.. Mesaj yazdım mrb nasılsınız profiliniz doğru mu gerçekten diye.. Okudu profile baktı ama bişey yazmamış.. İşte.. Hep böyle oluyor benim olaylarım.. Benim beğendiğim bana bişey yazmıyor.. Yazmasamıydım demiyorum çünkü aklıma takılıyordu rahatladım Bimiyorum saçmaladıysam kusura bakmayın.
Edit: Az önce öğrendiğim bilgiye göre üyelik satın almayan erkek, birisi ona mesaj yazsa bile cevap yazamıyormuş..
Edit 2: Aynı zamanda atlattım. Bişey yazacak olsa yazar zaten.. Teşekkür ederim okuduğunuz ve yorumlarınız için..
Edit: Az önce öğrendiğim bilgiye göre üyelik satın almayan erkek, birisi ona mesaj yazsa bile cevap yazamıyormuş..
Edit 2: Aynı zamanda atlattım. Bişey yazacak olsa yazar zaten.. Teşekkür ederim okuduğunuz ve yorumlarınız için..
Son düzenleme: