Hep böyle oluyor..

mb1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
2.254
1.465
133
Konya
Merhaba arkadaşlar, sorunum çok büyük değil, ama beni etkilemiş bir şey.. Sürekli interneti kullanıyoruz ben daha önce evlenmedim bekar biriyim.. Yaşım küçük değil.. Bu güne kadar da hayatımda hiç doğru düzgün biriyle karşılaşmadım.. Allah yazmamış yazsaydı olurdu diyorum artık.. Daha önceden de ciddi arkadaşlık sitelerine üye olmuştum.. Şu anda da kısa bir süre önce bir siteye üye oldum. Güzel bi site kullanışı görünüşü güzel.. Sitenin en üst kısmında size uygun üyeler diye pek çok kişinün profilini, fotoğrafını gösteriyor.. Ben fotomu da ekledim.. Birkaç yıldır bişey olacaksa ciddi olsun diyorum önceden de hazır değildim ciddi bişeylere.. Şimdi bu sitede bana mesaj yazan çok oluyor uygun hoşlandığım beğendiğim biri olmadı. Geçen gün birinin fotosunu profilini gördüm.. Allah'ım gerçek bir profil mi gerçek fotosu mu bilmiyorum.. Başkasına bakamaz oldum. Daha ilk kez sitede birini favori diye ekledim. Hiç eklememiştim şimdiye kadar. Bi mrb yazayım dedim.. Sonra hem favori ekle hem mesaj yaz.. Olmaz.. Mesajı da o yazsın diye bekledim.. Tee ertesi gün online oldu 24 saat geçti yani.. Bu 24 saat de benim aklımda hep o kişi.. Benim bu olaylarda hep böyle oluyor.. Herkes benimle konuşmak isterken benim aklıma biri takıldı mı hep aklımda o oluyor.. Daha önce de böyle sürekli düşündüğüm kişi oldu.. Artık sürekli aklıma takılacağına bi mesaj yazayım dedim.. Şimdi site bayanlara bedava erkeklere paralı.. Belki mesaj hakkı da yoktur dedim.. Mesaj yazdım mrb nasılsınız profiliniz doğru mu gerçekten diye.. Okudu profile baktı ama bişey yazmamış.. İşte.. Hep böyle oluyor benim olaylarım.. Benim beğendiğim bana bişey yazmıyor.. Yazmasamıydım demiyorum çünkü aklıma takılıyordu rahatladım Bimiyorum saçmaladıysam kusura bakmayın.

Edit: Az önce öğrendiğim bilgiye göre üyelik satın almayan erkek, birisi ona mesaj yazsa bile cevap yazamıyormuş..

Edit 2: Aynı zamanda atlattım. Bişey yazacak olsa yazar zaten.. Teşekkür ederim okuduğunuz ve yorumlarınız için..

Son düzenleme:
Sizi görüyorum başka konulardada böyle hemen kötü yorum yazıyorsunuz. İnsan kendinde olmayanı başkasında göremez. Tşk ederim yorumun için.

Yanı gerçekten o veya herhangi bir arkadaşlık sitesinde ciddi biri olabileceğini düşünüyor musun ? Kötü yorum yapmıyorum bu arada.
Mantıklı olmayan şeylere gülüyorum
E bu da yazıya yansıyo doğal olarak .
Düşünsene profil gerçek mi değil mi onu bile bilmeden kafaya birini takmak
Çok ütopik kusura bakma :)
Iyi geceler

Sana da iyi geceler.

Olabilir canım onama takıldın şimdi profilin gerçek olup olmadığını bile bilmiyorsun boş ver, kocaman bir belirsizlik yani bakalım neyin nesi, arkadaşımın 2 yıl boyunca yazıştığı genc yakışıklı lafta Izlandalı çocuk orta yaş üstü Türk çıktı hem de ne tip korkarsın bildiğin sapık. Hem bizim ülkemizde o tip siteler üzerinden erkeklerin ciddi ilişkiler arayışında olduğunu düşünmüyorum. dikkatli ol.

Bende eşimi öyle bir sayfada buldum. bende internetten bir cacık çıkmaz diyenlerdendim yani. O zamanlarda işten eve, evden işe giden biriydim. Cevrede fazla yoktu. En yakın arkadaşım da o sitede bulmuştu eşini. Onun gazına gelip bi göz atayım dedim esimi buldum oda benim gibi evden işe, işten eve giden bir insan. Yani ne asosyaldik ne işsiz, ama internet olmasa onu asla bulamazdim ama dikkatli olmak lazim. Her sitede ayni degil

Bilgisayardan baksanız google resim arama makine ile en azından Profil resim gerçek mi değil mi öğrenebilirsiniz. Bir cok kişi manken resimi felan kullanır

1000 de 1 ihtimal :)
Siz sanslıymışsınız ..
Ama yine de bu benim fikrim ugrasmaya değmez.
Mutluluklar bu arada

Gerçekten ciddi niyeti olup da evlenemeyen çok kişi var.. Bu sitede mesela boşanmışlar çok fazla.. Filtre ayarı da yok. Herkes mesaj gönderebiliyor ordan biliyorum. Benim gördüğüm gerçekten ciddi tanışmak isteyenler de var, sadece arkadaş sevgili isteyenler de var. Ama doğru düzgün biriyle tanışamamış da çok kişi var..

Bilgisayardan baksanız google resim arama makine ile en azından Profil resim gerçek mi değil mi öğrenebilirsiniz. Bir cok kişi manken resimi felan kullanır

Zaten gerçek fotosuysa da bişey yazmadı. Buradaki olay benim öyle beğendiğim birine çok takılmam.. :)

1000 de 1 ihtimal :)
Siz sanslıymışsınız ..
Ama yine de bu benim fikrim ugrasmaya değmez.
Mutluluklar bu arada

Teşekkür ederim. Yani genelde gerçekten toaf tipler veya yalancılarla dolu dikkat etmek lazım. Ben eşimin ismini felan aldıktan sonra önce bir araştırdım dediklerinin doğruluk payını. İş yerini, ailesini felan

Zaten gerçek fotosuysa da bişey yazmadı. Buradaki olay benim öyle beğendiğim birine çok takılmam.. :)
Hem beynen hem bedenen aşk istiyorsunuz demek ki ve de yalnızsınız normal durumun geçici olduğunu bilip aptallık yapmıyorsanız sorun yok :))

Reactions: mb1

Nickini isim soyisim yazmış.. Profilinde de yine isim soy isimim diye yazmış Bi insan açıkça niye yazar ki? Sonra facebook'ta arattım hemen çıktı fotosu.. Herbiri de farklı farklı foto. Manken fotosu olsa bir iki tane olur.. Bi insanın kendi ismini açıkça yazması normal mi değil mi sizce?

Bana göre 17 bin işsiz ya da antisosyal :)
Şu tarz önyargılı yorumlara itimat etme bence. Çünkü etrafımda iki arkadaşımız o sitelerden evlendi epey oldu gayet mutlular. Bi arkadaşımızı da kuzeni tanıştırmıştı çok iyi çocuktur diye, çocuk psikopat çıktı. Arkadaş ilişkisinde iyi olan sevgilisine manyak olabiliyor, bu işler referansla olmaz gözünü açmakla , aklini kullanmakla, iyi gözlem yapıp hemen kapılmamakla olur.Kafede bakisip tanışmakla hiç farkı yok bence. Asıl sorun senin hemen kapılman, şansını kullanmaya devam et ve iyice iyice taniyana kadar hiç etkilenmemeye çalış.

Teşekkür ederim itimat etmiyorum.. Kendim bizzat yaşadığım için biliyorum.. Gerçekten çok ciddi tanışmak isteyenler oluyor mesela. Çok uzun süre bana yazmış oluyor ama ben hiç etkilenmediğim için tanışmıyorum.. Her şeyini anlatıyor çok ciddi olmasa bu kadar uğraşmaz.. Ben kapılmıyorum da beğendiğim kişi olduğunda kafama takılıyor.. Normal olarak da başkasına bakamıyorum. Daha tanımamışım, hep aklımda o oluyor..

Belki hic bir şekilde mesaj hakkı yoktur. Para verip mesaj hakkını satın alsa bile belki de senin fakr oldugunu düşünüp para tuzağı sanıp satin almak istememistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…