Hep böyle oluyor..

İnternetten kısmet bakmanız anormal değil de hiç görmediğiniz yazışmadığınız birine bu kadar odaklanmak pek normal değil. Bu enerjiyi onlara da hissettiriyorsanız bu yüzden dönüş alamıyor olabilirsiniz. Bazı kadınlar gibi erkekler de o tarz sitelerde ego tatmin etmek için de bulunuyor olabilir. Ya da en basiti o sizin profilinizi beğenmemiştir. Böyle görmediğiniz birine odaklanmak yerine yeni biriyle tanışmak için bir yer olarak bakın oraya sadece. Bu kadar ciddiye almazsanız kafanız da rahat olur kendinizi de daha iyi gösterirsiniz.

Bazen de bir kızın ilgisini azıcık fark ettiler mi sonra yazmayanlar oluyor.. Baya bir süre önce başka birine takılmıştım.. Ama o bana uzun süre profilime baktı baya çok ilgilendi ben bakmıyordum.. İnandırıcı gelmedi profili ama baya bir iki ay filan sürmüştür. Bir gün gerçek olduğunu düşündüğüm fotolar eklemiş.. İlk kez cevap yazdım.. Bir iki mesajdan sonra çıktı.. Sonra da te bir ay sonra mı ne cevap yazmış.. Çok basit geldi öyle bir soğudum ki..

Az önce öğrendiğim bilgiye göre erkeklere site paralı ya birisi üyelik satın almadıysa ona mesaj yazılsa bile cevap yazamıyormuş.. :)
Çok lazımsa üyelik alıverirler dimi ama :)

Bazılarına tuhaf geliyor böyle sitelere üye olmak ama bazen kimseyle tanışma imkanı bile olamıyo insanın bunu düşünemyolar gerek ortamdan kaynaklı olsun gerek aileden kaynaklı bazen bulamıyo insan siteler bu yüzden daha ideal. İyiside üye oluyo kötüsüdee bunuda anca zamanla tanıyıp karar verebilirsiniz bu yüzden cok kaptırmadan kapılmadan sohbetinizi sürdürmenizi nacizane bir tavsiye olarak söylüyorum. Siz birinden hoşlanmışınız ama onunda sizden hoşlanma zorunlulupu yok belki istemediği için yazmamıştır beğenmemiştir ya da dediğiniz gibi böyle bi durum söz konusudur istesede yazamamış olmasıı olasılığı ama ne olursa olsun kapılmayın düşünmeyin sohbet şeklinde başlar birileriyle devamı gelirr zamanla notunu verirsiniz

Reactions: mb1
Şimdi ben de gider bir üyelik alır, fotoğraf kısmına da yakışıklı bir biscolata erkeği koyar ,yazan yürüyen bütün kadınların böbreğini dalagini çalarım yani sıkıntı yok :)) bu durumda ben mi suçluyum, kısmetini tehlikeli yerlerde arayanlar mi :)))

Kötülük yapacak her yerde yapar.. Önemli olan aklını kullanmak.. Şimdi bahsettiğim site Facebook'un daha aktif olanı gibi. Ana sayfada yazı da yazabiliyorsun.. Erkeklerin yazdıklarına göre kadınlar da telefonumun faturasını öde.. Para için yardıma ihtiyacım var gibi şeyler yazıyorlarmış..

hic gerek yok, direk kendi resminizi koysaniz daha cok bobrek toplarsiniz :)

Amaç belli değil mi?

Isteklere bak ,nasıl çirkin..

Bence sosyallesen ve çevrenden bulsan daha güvenli..kafan da rahat olur ..

Amaç belli değil mi?

Isteklere bak ,nasıl çirkin..

Bence sosyallesen ve çevrenden bulsan daha güvenli..kafan da rahat olur ..

Bunca yıldır sosyaldim de noldu? Ailemden uzakta okudum. Yıllarca bekledim.. Çıka çıka abuk subuk çoluk çocuk çıktı karşıma..

Nasıl fakir olduğunu düşünüp?

pardon yaa geç döüş yapmış aldım. ben orda sürç-i lisan etmişim. fakr yazmışım, o yazdığım ne fakir ne fakır "fake" olacak o. hani cem yılmazın filmde vardı ya "feyk ulan feyk, sahte yani".

Reactions: mb1
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…