Belki hic bir şekilde mesaj hakkı yoktur. Para verip mesaj hakkını satın alsa bile belki de senin fakr oldugunu düşünüp para tuzağı sanıp satin almak istememistir
Nasıl fakir olduğunu düşünüp?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki hic bir şekilde mesaj hakkı yoktur. Para verip mesaj hakkını satın alsa bile belki de senin fakr oldugunu düşünüp para tuzağı sanıp satin almak istememistir
İnternetten kısmet bakmanız anormal değil de hiç görmediğiniz yazışmadığınız birine bu kadar odaklanmak pek normal değil. Bu enerjiyi onlara da hissettiriyorsanız bu yüzden dönüş alamıyor olabilirsiniz. Bazı kadınlar gibi erkekler de o tarz sitelerde ego tatmin etmek için de bulunuyor olabilir. Ya da en basiti o sizin profilinizi beğenmemiştir. Böyle görmediğiniz birine odaklanmak yerine yeni biriyle tanışmak için bir yer olarak bakın oraya sadece. Bu kadar ciddiye almazsanız kafanız da rahat olur kendinizi de daha iyi gösterirsiniz.
Bazılarına tuhaf geliyor böyle sitelere üye olmak ama bazen kimseyle tanışma imkanı bile olamıyo insanın bunu düşünemyolar gerek ortamdan kaynaklı olsun gerek aileden kaynaklı bazen bulamıyo insan siteler bu yüzden daha ideal. İyiside üye oluyo kötüsüdee bunuda anca zamanla tanıyıp karar verebilirsiniz bu yüzden cok kaptırmadan kapılmadan sohbetinizi sürdürmenizi nacizane bir tavsiye olarak söylüyorum. Siz birinden hoşlanmışınız ama onunda sizden hoşlanma zorunlulupu yok belki istemediği için yazmamıştır beğenmemiştir ya da dediğiniz gibi böyle bi durum söz konusudur istesede yazamamış olmasıı olasılığı ama ne olursa olsun kapılmayın düşünmeyin sohbet şeklinde başlar birileriyle devamı gelirr zamanla notunu verirsinizMerhaba arkadaşlar, sorunum çok büyük değil, ama beni etkilemiş bir şey.. Sürekli interneti kullanıyoruz ben daha önce evlenmedim bekar biriyim.. Yaşım küçük değil.. Bu güne kadar da hayatımda hiç doğru düzgün biriyle karşılaşmadım.. Allah yazmamış yazsaydı olurdu diyorum artık.. Daha önceden de ciddi arkadaşlık sitelerine üye olmuştum.. Şu anda da kısa bir süre önce bir siteye üye oldum. Güzel bi site kullanışı görünüşü güzel.. Sitenin en üst kısmında size uygun üyeler diye pek çok kişinün profilini, fotoğrafını gösteriyor.. Ben fotomu da ekledim.. Birkaç yıldır bişey olacaksa ciddi olsun diyorum önceden de hazır değildim ciddi bişeylere.. Şimdi bu sitede bana mesaj yazan çok oluyor uygun hoşlandığım beğendiğim biri olmadı. Geçen gün birinin fotosunu profilini gördüm.. Allah'ım gerçek bir profil mi gerçek fotosu mu bilmiyorum.. Başkasına bakamaz oldum. Daha ilk kez sitede birini favori diye ekledim. Hiç eklememiştim şimdiye kadar. Bi mrb yazayım dedim.. Sonra hem favori ekle hem mesaj yaz.. Olmaz.. Mesajı da o yazsın diye bekledim.. Tee ertesi gün online oldu 24 saat geçti yani.. Bu 24 saat de benim aklımda hep o kişi.. Benim bu olaylarda hep böyle oluyor.. Herkes benimle konuşmak isterken benim aklıma biri takıldı mı hep aklımda o oluyor.. Daha önce de böyle sürekli düşündüğüm kişi oldu.. Artık sürekli aklıma takılacağına bi mesaj yazayım dedim.. Şimdi site bayanlara bedava erkeklere paralı.. Belki mesaj hakkı da yoktur dedim.. Mesaj yazdım mrb nasılsınız profiliniz doğru mu gerçekten diye.. Okudu profile baktı ama bişey yazmamış.. İşte.. Hep böyle oluyor benim olaylarım.. Benim beğendiğim bana bişey yazmıyor.. Yazmasamıydım demiyorum çünkü aklıma takılıyordu rahatladım Bimiyorum saçmaladıysam kusura bakmayın.
Edit: Az önce öğrendiğim bilgiye göre üyelik satın almayan erkek, birisi ona mesaj yazsa bile cevap yazamıyormuş..
Şimdi ben de gider bir üyelik alır, fotoğraf kısmına da yakışıklı bir biscolata erkeği koyar ,yazan yürüyen bütün kadınların böbreğini dalagini çalarım yani sıkıntı yok :)) bu durumda ben mi suçluyum, kısmetini tehlikeli yerlerde arayanlar mi :)))
hic gerek yok, direk kendi resminizi koysaniz daha cok bobrek toplarsiniz :)Şimdi ben de gider bir üyelik alır, fotoğraf kısmına da yakışıklı bir biscolata erkeği koyar ,yazan yürüyen bütün kadınların böbreğini dalagini çalarım yani sıkıntı yok :)) bu durumda ben mi suçluyum, kısmetini tehlikeli yerlerde arayanlar mi :)))
Amaç belli değil mi?Kötülük yapacak her yerde yapar.. Önemli olan aklını kullanmak.. Şimdi bahsettiğim site Facebook'un daha aktif olanı gibi. Ana sayfada yazı da yazabiliyorsun.. Erkeklerin yazdıklarına göre kadınlar da telefonumun faturasını öde.. Para için yardıma ihtiyacım var gibi şeyler yazıyorlarmış..
Burdaki profil fotomu mu ? Bir kişi bile yazmaz korkudan :)))hic gerek yok, direk kendi resminizi koysaniz daha cok bobrek toplarsiniz :)
ben eskiden ingilizce bir chat sitesine giriyordum dilimi gelistirmek icin, kizlarin nicki pembe, erkeklerin maviydi. Erkekler sirayla her pembe nicke yaziyordu. Kadinlar genelde cok durust, isteseler cok erkek dolandirirlar.Burdaki profil fotomu mu ? Bir kişi bile yazmaz korkudan :)))
Amaç belli değil mi?
Isteklere bak ,nasıl çirkin..
Bence sosyallesen ve çevrenden bulsan daha güvenli..kafan da rahat olur ..