• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep böylemi?

Bizim evler yakın mesela kayınvalidem kayınvalidesiyle birlik oturuyor babaanne her gün gideyim ister her gün onu göreyim ister ama ben 10 ya da 15 günde bir giderim her zaman değil kayınvalidem kendi der her gün gelmek zorunda değilsin zorunda hissetme evde keyfine bak diye.Bir misafir falan gelirse akraba vs. gibi o zaman çağırırlar bir tek o konuda hayır diyemiyorum ben de
Yinede evinde dur diyor bak benim demiyor hep gidecem işlerini yapcam

Evet ama ben basta taviz verdim saf davrandim esim arkamdaydi ama birazda olsa
5 seneden sonra duzeldi esim il disina her cikisinda onlara gonderirdi bayram tatili izinler hep onlardaydi
Bes sene sonra yeter diyebildim anca simdi mecbur olmazsak kalacagimiz en fazla 10 gun sonra eve yani
Benim eşimde il dışına gidince onlara bırakıyor eşime anlatmaya çalışıyorum anlamıyor doğum gününü kutlamak istedim ailen beraber olalım diypr dedim olalım ne olacak sende sonra yapmak istiyorsan evde yaparsın dedi

Valla bence gönül yapmak daha iyi gibi . Eşine cilve yap bol bol ailesine de hoş görün. Sana zarar verecek durumda da hayır de. Ama herkes farklı şeyler yaşıyor. Kendin tart
Cilve bende sıfır ama ailesine hoş görünüyorum her şeye koşuyorum zorlansamda ama anlamıyor kimse beni

Yinede evinde dur diyor bak benim demiyor hep gidecem işlerini yapcam
canım baştan mesafeyi korudun korudun sonra ipin ucu kaçar.İlk başlarda ben de sık sık gidiyordum sonra baktım alışırlarsa hep isteyecekler iş buldum kendime işten çıktıktan sonra da zaten her gün gitmemiş olmama alıştılar sen iş bul en iyisi

Benim eşimde il dışına gidince onlara bırakıyor eşime anlatmaya çalışıyorum anlamıyor doğum gününü kutlamak istedim ailen beraber olalım diypr dedim olalım ne olacak sende sonra yapmak istiyorsan evde yaparsın dedi
Sende benim ailem yokmu diye cikis o onlara gittiginde benide annem cagirdi diyebilirsin
Yada senin ailene gittigimiz kdr bizimkilerede gidelim de bakalim noluyo
Ya susar yada icindeki canavar cikar meydana

canım baştan mesafeyi korudun korudun sonra ipin ucu kaçar.İlk başlarda ben de sık sık gidiyordum sonra baktım alışırlarsa hep isteyecekler iş buldum kendime işten çıktıktan sonra da zaten her gün gitmemiş olmama alıştılar sen iş bul en iyisi
İşe girmek keşke kolay olsa mezunum yeni ama iş yok açıktan çocuk gelişim okuyorum şimdide

Sende benim ailem yokmu diye cikis o onlara gittiginde benide annem cagirdi diyebilirsin
Yada senin ailene gittigimiz kdr bizimkilerede gidelim de bakalim noluyo
Ya susar yada icindeki canavar cikar meydana
Bunuda dedim ama benim ailem çok uzakta o yüzden hergün uzakta nasıl gidilir diyor

Gitmesek mi diyorum her gün her gün ama yemekte beraber oluyoruz ne güzel diyor neden zoruna gidiyor diyor olan bana oluyor
Eşine meselenin "zoruna gitme" meselesi olmadığını, ama ortak yaşam ile özel yaşam arasındaki dengenin de korunması gerektiğini, 'her gün benim aileme gitsek ne hissedersin' diye düşünmesi gerektiğini anlatmalısın.
Bunları sabırla anlatırsan çözüme ulaşırsın. Seni bağırlarına basmış olduklarından aksi davranış seni kötü yapar.

Yaşlanınca bakmayacakmısın diyor biz bakacakmışız
İyide bu şuan ne alaka :işsiz: Dediğim gibi evlat olan o düşünecek bunu.Yazmışsın ya hemen çocuk yapma falan diyorlar diye.Maalesef senin eşin gibileri kastediyoruz burda.Tavsiyem sert ol.Erkek milletine 1 versen 10 ister.Saygısızlık olarak falan düşünürler diyede yorma kendini.Nasıl olsa yapmadığın ilk sefer yaptığın 10 seferi unutup yine saygısız olacaksın.Ayriyetten yemeği beraber yemek saygı göstergesi değil.Eşinde senin fikir ve duygularını önemsemiyor.Tahsil durumun nedir?

Bende nişalıyım burda ki açılan konular ve yorumlar benide korkutuyor Bn evliliğimin huzurlu geçmesini istiyorum ve öyle olmasını diliyorum ama bu kadar sorunlar varken kendi kendime kimsenin iyi geçmiyor neyleym senin mi iyi geçicek diyorum hayırlısı neyse o olsun herkes için, toz pembe hayatlar yok ama bir insan için en önemli şey huzur.

Eşine meselenin "zoruna gitme" meselesi olmadığını, ama ortak yaşam ile özel yaşam arasındaki dengenin de korunması gerektiğini, 'her gün benim aileme gitsek ne hissedersin' diye düşünmesi gerektiğini anlatmalısın.
Bunları sabırla anlatırsan çözüme ulaşırsın. Seni bağırlarına basmış olduklarından aksi davranış seni kötü yapar.
Aynen öyle beni kötü yapıypr işte ailem sana iyi davranıyor diypr

Back
X