Zaten hep mesafeli biriyimdir ama anlamıyorlar vallaO zaman işin zor, eşin anlamıyorsa bir şeyleri anlatmak lazım. Gittiğinde de biraz mesafeli dur, her işi yapma anlarlar sanırım tavrından
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten hep mesafeli biriyimdir ama anlamıyorlar vallaO zaman işin zor, eşin anlamıyorsa bir şeyleri anlatmak lazım. Gittiğinde de biraz mesafeli dur, her işi yapma anlarlar sanırım tavrından
Yinede evinde dur diyor bak benim demiyor hep gidecem işlerini yapcamBizim evler yakın mesela kayınvalidem kayınvalidesiyle birlik oturuyor babaanne her gün gideyim ister her gün onu göreyim ister ama ben 10 ya da 15 günde bir giderim her zaman değil kayınvalidem kendi der her gün gelmek zorunda değilsin zorunda hissetme evde keyfine bak diye.Bir misafir falan gelirse akraba vs. gibi o zaman çağırırlar bir tek o konuda hayır diyemiyorum ben de
Valla bence gönül yapmak daha iyi gibi . Eşine cilve yap bol bol ailesine de hoş görün. Sana zarar verecek durumda da hayır de. Ama herkes farklı şeyler yaşıyor. Kendin tartEvet yapmazsam sanki saygısız anlıyorlar
Benim eşimde il dışına gidince onlara bırakıyor eşime anlatmaya çalışıyorum anlamıyor doğum gününü kutlamak istedim ailen beraber olalım diypr dedim olalım ne olacak sende sonra yapmak istiyorsan evde yaparsın dediEvet ama ben basta taviz verdim saf davrandim esim arkamdaydi ama birazda olsa
5 seneden sonra duzeldi esim il disina her cikisinda onlara gonderirdi bayram tatili izinler hep onlardaydi
Bes sene sonra yeter diyebildim anca simdi mecbur olmazsak kalacagimiz en fazla 10 gun sonra eve yani
Cilve bende sıfır ama ailesine hoş görünüyorum her şeye koşuyorum zorlansamda ama anlamıyor kimse beniValla bence gönül yapmak daha iyi gibi . Eşine cilve yap bol bol ailesine de hoş görün. Sana zarar verecek durumda da hayır de. Ama herkes farklı şeyler yaşıyor. Kendin tart
canım baştan mesafeyi korudun korudun sonra ipin ucu kaçar.İlk başlarda ben de sık sık gidiyordum sonra baktım alışırlarsa hep isteyecekler iş buldum kendime işten çıktıktan sonra da zaten her gün gitmemiş olmama alıştılar sen iş bul en iyisiYinede evinde dur diyor bak benim demiyor hep gidecem işlerini yapcam
Telefonunuzu kapatın.Önce son kezde hergün sizde yemek yemek istemiyorum diyin.Baştan çizgiyi çekmeniz lazımdı.Şimdi toparlamak daha zor.Sanki başka seçenek yok gibi hissediyorum illa gidilcek ısrar ediyorlar arıyorlar
Sende benim ailem yokmu diye cikis o onlara gittiginde benide annem cagirdi diyebilirsinBenim eşimde il dışına gidince onlara bırakıyor eşime anlatmaya çalışıyorum anlamıyor doğum gününü kutlamak istedim ailen beraber olalım diypr dedim olalım ne olacak sende sonra yapmak istiyorsan evde yaparsın dedi
İşe girmek keşke kolay olsa mezunum yeni ama iş yok açıktan çocuk gelişim okuyorum şimdidecanım baştan mesafeyi korudun korudun sonra ipin ucu kaçar.İlk başlarda ben de sık sık gidiyordum sonra baktım alışırlarsa hep isteyecekler iş buldum kendime işten çıktıktan sonra da zaten her gün gitmemiş olmama alıştılar sen iş bul en iyisi
Bunuda dedim ama benim ailem çok uzakta o yüzden hergün uzakta nasıl gidilir diyorSende benim ailem yokmu diye cikis o onlara gittiginde benide annem cagirdi diyebilirsin
Yada senin ailene gittigimiz kdr bizimkilerede gidelim de bakalim noluyo
Ya susar yada icindeki canavar cikar meydana
Beraber gidin 1 hafta kalin 3 ayda bir bu konuda zorla bence basina gelmeden anlamaz bu erkeklerBunuda dedim ama benim ailem çok uzakta o yüzden hergün uzakta nasıl gidilir diyor
Bakmayacak mısın derken neyi kastediyor? Kendisi evlat olarak baksın nasıl bakacaksa...Maalesef benim eşim tam tersi gidelim gitsek ne olacak zorunamı gidiyor bakmayacak mısın onlara böyle
Anlamıyorki kaçkez hadi gidelim dedim uzak diyorBeraber gidin 1 hafta kalin 3 ayda bir bu konuda zorla bence basina gelmeden anlamaz bu erkekler
Biz bir kere gittikte 1 hafta sikintidan catladi haspam dedim nasilmis
Yaşlanınca bakmayacakmısın diyor biz bakacakmışızBakmayacak mısın derken neyi kastediyor? Kendisi evlat olarak baksın nasıl bakacaksa...
İste bunlar hep bahane cnm cunku seninkilere bayilmiyor sanada bu konuda saygi duymuyorAnlamıyorki kaçkez hadi gidelim dedim uzak diyor
Eşine meselenin "zoruna gitme" meselesi olmadığını, ama ortak yaşam ile özel yaşam arasındaki dengenin de korunması gerektiğini, 'her gün benim aileme gitsek ne hissedersin' diye düşünmesi gerektiğini anlatmalısın.Gitmesek mi diyorum her gün her gün ama yemekte beraber oluyoruz ne güzel diyor neden zoruna gidiyor diyor olan bana oluyor
Offff bide sagda solda beyaz atli prenslerin videolariBakmayacak mısın derken neyi kastediyor? Kendisi evlat olarak baksın nasıl bakacaksa...
İyide bu şuan ne alakaYaşlanınca bakmayacakmısın diyor biz bakacakmışız
Aynen öyle beni kötü yapıypr işte ailem sana iyi davranıyor diyprEşine meselenin "zoruna gitme" meselesi olmadığını, ama ortak yaşam ile özel yaşam arasındaki dengenin de korunması gerektiğini, 'her gün benim aileme gitsek ne hissedersin' diye düşünmesi gerektiğini anlatmalısın.
Bunları sabırla anlatırsan çözüme ulaşırsın. Seni bağırlarına basmış olduklarından aksi davranış seni kötü yapar.