Hep bunu yapıyorum

Selam
Benim nefret ettiğim ama yapmaktan vazgeçemediğim bir huyum var.Herkese her şeyi anlatmak.Karsima kötü niyetli biri çıkmadığından mi yoksa insanlar bana soyleyemiyorlar mi bilmiyorum ama başıma bir şey gelmedi Allah'a şükür.O an kendimi tutamıyorum içini dökmek mi deyin virtgel ağızlılik mi bilmiyorum ama tutamıyorum kendimi.Sonra çok pişman oluyorum.Oglumun okul arkadaşinin annesiyle 2.cocuk mevzusunu konuşuyorduk ben düşünmüyorum biz boşandık, deyiverdim.O da anlaşamadiniz mi, dedi.Ben de yok ihanet dedim.Nasil seni mi aldattı falan dedi şaşırdı.Daha fazlasını anlatmadım ama laf ağzımdan çıktı bir kere.Oglumun böyle etiketlenmesi, bu yüzden dışlanması istediğim en son şey.Hatta bu yüzden dava açıp oğluma kendi soyadımi vermek istiyorum.Kadini tembihledim kimseye söyleme diye ama inşallah öyle olur😔Ketum, asla kendini ve hayatını anlatmayan, gizemli insanlara hayran kalıyorum nasıl tutacağım ben kendimi
Herkes benimle ilgili bilmesi gereken kadarını bilir, böyle olması daha iyi, densiz insanlar , saçma yorumlar, hadsiz eleştiriler bazen can sıkıcı oluyor..
İnsan bazen öyle bir yere geliyor ki anlatmasa içindekilerin onu boğacağını hissediyor, işte o zaman ben bu siteye yazıyorum , ben derdimi burada anlattıyorum,bir sürü kişi dinliyor beni, eleştirenlerde oluyor ama genelde o duygusal halimle göremediklerimi gösteriyorlar bana…

Kardeşim der ki; "Derdimi düşmanıma söylemem, sevinir; dostuma söylemem, üzülür. " Ben de genelde kimseye anlatmam kardeşim dışında çünkü insanların samimiyetine ve beni anlayacaklarına inanmıyorum ve ayrıca "Bir çözüm sunamayacaklarsa niye boşuna anlatayım ki "diyorum.

Evet ama herkes sizin gibi değil insanlar belki de kötü dusunuyorlar bilemiyorum🤷
İnanın aklı başında herkes böyle.
Ben boşandıktan sonra da boşandığı mi bildiği halde de pek çok arkadaşımla görüştüm. Kimsenin bana karşı hareketi değişmedi. ( Bir kişi hariç ama enteresan kısmı o kızında annesi boşanmış birisiydi. Bir daha hiç konuşmadım. )
Bende hayatımı gizleme gereği duymuyorum. Herşeyi içimizde tutamayiz ki

İnanın aklı başında herkes böyle.
Ben boşandıktan sonra da boşandığı mi bildiği halde de pek çok arkadaşımla görüştüm. Kimsenin bana karşı hareketi değişmedi. ( Bir kişi hariç ama enteresan kısmı o kızında annesi boşanmış birisiydi. Bir daha hiç konuşmadım. )
Bende hayatımı gizleme gereği duymuyorum. Herşeyi içimizde tutamayiz ki
Belki arkadaşın seni görünce yaşadığın tranvalari hatirlamistir o yüzden uzaklaşmıştır bizim için öyle evet ben de hiç uzaklaşan hissetmedim hatta iyi bosayabildin diye insanlar dik durusumu takdir etti.Ama ne yazık ki çocuklar bunu akıl edemez inşallah okulunda duyulmaz da oğlum böyle bir şeye maruz kalmaz..Zaten babası yüzünden yeterince tranva yasadi

Herkes benimle ilgili bilmesi gereken kadarını bilir, böyle olması daha iyi, densiz insanlar , saçma yorumlar, hadsiz eleştiriler bazen can sıkıcı oluyor..
İnsan bazen öyle bir yere geliyor ki anlatmasa içindekilerin onu boğacağını hissediyor, işte o zaman ben bu siteye yazıyorum , ben derdimi burada anlattıyorum,bir sürü kişi dinliyor beni, eleştirenlerde oluyor ama genelde o duygusal halimle göremediklerimi gösteriyorlar bana…
Evet her şeyini anlatinca da sınır çizmekte zorlaniyorsun geçen çok yakın olamayan birine erkek arkadaşımı anlatmıştım ciddi düşündüğümüzü söyledim o da bu kadar şey yaşadıktan sonra iyi cesaret dedi🙄

Oğlak olmaktan mı yoksa yetişme tarzından mi bilmiyorum ben de çok ketumum. Hem kendi sırlarımı hem de başkasınınkini dökmem bir yere. İnsan gerçekten çok doluyor bir zaman sonra elbette. Ama laf nereye gider, karşımdaki bunu nasıl anlar ve anlatır bilmediğim için pek konuşmam. Bir de zayıf yanlarımın, zaaflarımın bilinmesini de istemem. Ancak bunun kendi açınızdan olmasa bile çevreyle ilgili şöyle bir dezavantajı var; sizi yakından tanıyan herkes gelip size döker içini. Başkasının derdiyle dolarsınız bu kez. O yüzden ben çok arkadaş tutmuyorum artık. Ben mesela başıma gelse, boşanmış olduğumu saklamam ancak sebebini açık etmek de istemem. Çocuğumun böyle bir şeyle anılması rahatsız eder beni. "Babası ne ki kendi ne olsun" benzeri bir lafın arkasından ya da yüzüne söylenmesi üzücü olur.

Belki arkadaşın seni görünce yaşadığın tranvalari hatirlamistir o yüzden uzaklaşmıştır bizim için öyle evet ben de hiç uzaklaşan hissetmedim hatta iyi bosayabildin diye insanlar dik durusumu takdir etti.Ama ne yazık ki çocuklar bunu akıl edemez inşallah okulunda duyulmaz da oğlum böyle bir şeye maruz kalmaz..Zaten babası yüzünden yeterince tranva yasadi
Yok yok öyle değildi mevzu. Keşke öyle olsaydı .

Selam
Benim nefret ettiğim ama yapmaktan vazgeçemediğim bir huyum var.Herkese her şeyi anlatmak.Karsima kötü niyetli biri çıkmadığından mi yoksa insanlar bana soyleyemiyorlar mi bilmiyorum ama başıma bir şey gelmedi Allah'a şükür.O an kendimi tutamıyorum içini dökmek mi deyin virtgel ağızlılik mi bilmiyorum ama tutamıyorum kendimi.Sonra çok pişman oluyorum.Oglumun okul arkadaşinin annesiyle 2.cocuk mevzusunu konuşuyorduk ben düşünmüyorum biz boşandık, deyiverdim.O da anlaşamadiniz mi, dedi.Ben de yok ihanet dedim.Nasil seni mi aldattı falan dedi şaşırdı.Daha fazlasını anlatmadım ama laf ağzımdan çıktı bir kere.Oglumun böyle etiketlenmesi, bu yüzden dışlanması istediğim en son şey.Hatta bu yüzden dava açıp oğluma kendi soyadımi vermek istiyorum.Kadini tembihledim kimseye söyleme diye ama inşallah öyle olur😔Ketum, asla kendini ve hayatını anlatmayan, gizemli insanlara hayran kalıyorum nasıl tutacağım ben kendimi
Dost arkadaş sandığım sırrımı verdiğim insanlardan kazık yiyerek öğrendim herkese herşeyin anlatılmayacağını.
Yeri geliyor eşim dediğin herşeyini paylaştığın insan en zayıf noktandan vuruyor seni.
Anne baba haricinde kimseye anlatmamak gerek.
Takma canım kafana demişsin birkere ama herkese herşeyini anlatma.

Selam
Virtgel ağızlı ne demek ay 😅 o neymiş ?

Selam
Birebir aynı dertten muzdaribim. Cevapları takipteyim.

Huy bu. Ben aşiri ketum degilim yani sus pus durmam devamli, hayatimdan havadan sudan bahsederim arada ama kendimce "özel" buldugum şeyleri ayiklarim onlari asla konuşmam.

Eşim benden de ketumdur. Özel olmayan şeyleri bile anlatmaz, konuşmaz pek. Annesi nerelere gidiyorsunuz dediginde ona bile cevap vermez gidiyoruz iste diye gecistirir. 😂
Erkeğin ketum olması bir açıdan iyidir.

Back
X