Herkes benimle ilgili bilmesi gereken kadarını bilir, böyle olması daha iyi, densiz insanlar , saçma yorumlar, hadsiz eleştiriler bazen can sıkıcı oluyor..Selam
Benim nefret ettiğim ama yapmaktan vazgeçemediğim bir huyum var.Herkese her şeyi anlatmak.Karsima kötü niyetli biri çıkmadığından mi yoksa insanlar bana soyleyemiyorlar mi bilmiyorum ama başıma bir şey gelmedi Allah'a şükür.O an kendimi tutamıyorum içini dökmek mi deyin virtgel ağızlılik mi bilmiyorum ama tutamıyorum kendimi.Sonra çok pişman oluyorum.Oglumun okul arkadaşinin annesiyle 2.cocuk mevzusunu konuşuyorduk ben düşünmüyorum biz boşandık, deyiverdim.O da anlaşamadiniz mi, dedi.Ben de yok ihanet dedim.Nasil seni mi aldattı falan dedi şaşırdı.Daha fazlasını anlatmadım ama laf ağzımdan çıktı bir kere.Oglumun böyle etiketlenmesi, bu yüzden dışlanması istediğim en son şey.Hatta bu yüzden dava açıp oğluma kendi soyadımi vermek istiyorum.Kadini tembihledim kimseye söyleme diye ama inşallah öyle olurKetum, asla kendini ve hayatını anlatmayan, gizemli insanlara hayran kalıyorum nasıl tutacağım ben kendimi
İnsan bazen öyle bir yere geliyor ki anlatmasa içindekilerin onu boğacağını hissediyor, işte o zaman ben bu siteye yazıyorum , ben derdimi burada anlattıyorum,bir sürü kişi dinliyor beni, eleştirenlerde oluyor ama genelde o duygusal halimle göremediklerimi gösteriyorlar bana…