- 23 Şubat 2019
- 1.720
- 902
- 123
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Burada ayak bulmak için kullanıyor erkekler
Reelde bile tanıştığınız adamlar bile tanışır tanışmaz çat diye sevişmek mi istiyor gerçekten? Hiç mi 1 tanesi bile sizi tanımak istemiyor?tanımadan istiyorlar hop seks ertesi gün kaybolma ihtimalleri yüksek bi engel çakar geçer aaaayy anlatamıyorum
Onlyfans’ta tesettürlü namazında niyazında olan bir zevce aramak kadar absürt bir durum zaten.
Reelde bile tanıştığınız adamlar bile tanışır tanışmaz çat diye sevişmek mi istiyor gerçekten? Hiç mi 1 tanesi bile sizi tanımak istemiyor?
Konu sahibi siz bir evlilik sitesine üye olun,öyle tanışın.
Hiç 2 haftadan uzun ilişkiniz olmadı o zaman?Hala bakireyim dediğinize göre.En fazla 2 hafta sonra hemen cinsellik çok erken ya bence
Cinsellikten kasıt hani böyle hafif elleşme,koklaşma tarzı mı yoksa direkt bildiğimiz cinsellik mi?En fazla 2 hafta sonra hemen cinsellik çok erken ya bence
Hiç 2 haftadan uzun ilişkiniz olmadı o zaman?Hala bakireyim dediğinize göre.
Cinsellikten kasıt hani böyle hafif elleşme,koklaşma tarzı mı yoksa direkt bildiğimiz cinsellik mi?
Eğer 2.siyse evet biraz erken.
Bir tane Allah'ın kulu bile mi ilişki yaşamak istemez,hepsi fuckbody gibi takılmak ister? Bilemiyorum çok garip. Ya gerçekten evrenin tüm uçkur düşkünü adamları size denk geliyor ya da sizde bir sorun var.
Siz cinsellik istemeyen beyaz atlı prens mi arıyorsunuz?6 ay en uzun
Reelde tanıştıkları da öyleymişTinder’dan duygusal ilişki evlilik yaşamak isteyene denk geleceğinizi pek sanmıyorum :)
Siz cinsellik istemeyen beyaz atlı prens mi arıyorsunuz?
Bana daha çok karşısındakinden emin olsa,işler ciddiye binse cinsellik yaşarmış ama bu tarz birini bulamadığı için yaşayamıyomuş gibi geldi.Siz cinsellik istemeyen beyaz atlı prens mi arıyorsunuz?
Bir tane Allah'ın kulu bile mi ilişki yaşamak istemez,hepsi fuckbody gibi takılmak ister? Bilemiyorum çok garip. Ya gerçekten evrenin tüm uçkur düşkünü adamları size denk geliyor ya da sizde bir sorun var.
Gayette öyle düşünmeyen erkekler de vardır.Ben anlayamadım.Bir tane Allah'ın kulu bile mi ilişki yaşamak istemez,hepsi fuckbody gibi takılmak ister? Bilemiyorum çok garip. Ya gerçekten evrenin tüm uçkur düşkünü adamları size denk geliyor ya da sizde bir sorun var.
Bana daha çok karşısındakinden emin olsa,işler ciddiye binse cinsellik yaşarmış ama bu tarz birini bulamadığı için yaşayamıyomuş gibi geldi.
Evet piyasayı bilmiyorum.En azından kullanıp sürekli arayış içine sokmayacak birini yani evlisiniz sanırım piyasadan haberiniz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?