- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.454
- 83
- Konu Sahibi Visnekralicesi
-
Benim eşim boş bir şişme adam çıktı annesinin sözünden çıkamadı benden vazgeçti.Canım bende 4 ay sonra boşandım.Ne alaka kadınmışım .Çalışıomusun çalışmaya başla canım.Rabbım daha ıyılerını cıkarsın onune ınsallah?Boşanma sebebınız nedır?
Boşver canım benım .Annesıyle yaşasın.Benim eşim boş bir şişme adam çıktı annesinin sözünden çıkamadı benden vazgeçti.
Sen hep kadındın. Sen çok güçlü bir kadınsın. Engelin nedir? Üniversite okudun mu?çünkü ben kadınmışım
Çok teşekkür ederim desteğiniz içinHayata birde iyi tarafından bakalım mi ne dersiniz....
1. Sen bir kız çocuğusun ne işin var okulda diyen olmamış(sene 2020 olsa da bunu yapan aileler var hala var malesef) ki buraya üye olup derdini anlatabilecek kadar okumam yazman bilgin var.
2. Üstteki maddeye dayanarak çalışabilme imkamininizin olduğunu düşünüyorum.
3. Aşık oldum demiştiniz. Ne güzel. Demekki aileniz sizi mutlu bir çocuk olarak yetiştirdi. Ben engelleyim ne aşık olması beni bu halimle kim sever ki gibi olumsuz düşüncelere kapılıp kendinizi hayattan soyutlamamissiniz.
4. 2 aylık evlilikte olur böyle sıkıntılar düzelir katlan idare et kadın dediğin alttan alır diye direten bir aileniz olmamış olduysa bile siz onca çıkan sese rağmen bosanabilmissiniz (ne insanlar var ki 20 30 senelik evli, ailesine olmuyor bakin bunca sene her yolu denedim demesine ragmen olsun bunca zaman idsre ettin bundan sonra da edersin diyen ailer var. Ve ailesine rest çekemeyen kadinlar.)
5.2 aylık evliklikte olmayacağını anlayıp yolunuzu ayirabilecek kadar mantıklı ve gerçekçi insansınız ki yürümeyen bir evlilikte yıllarca debelenip durmak zorunda değilsiniz.
Sizin yazdiginiz bir paragrafa göre hayatin bu kadar iyi yanini gorebildim oysa hayatınızın tamamani ele alsak eminim en az 500 madde sansli olduğunuz yönler çıkar.
Bu kadar karamsar olmayın.he ayrıca 6. Madde olarak sabahın 7sinde sizi hiç tanımadığı halde sizi onemseyip destek olmak isteyen insanlar var(Su emojiyi bile yarım saat aradim) hayat o kadar kötü değil ya...
Ben de ilk defa bunu duyup şoka giren birisine denk geldim. Evlenip boşanmak, eşin ölmesi vs sebeple kadın bir şekilde DUL kalırsa ölmüş taklidi yapması gerekiyor toplumun büyük bölümüne göre. Benim bir tanıdığım karnında çocukla dayak yedi 2. eşinden, her yerini ısırmış adam morartmış ama boşanıp gelemedi suçu yine bende bulacaklar diye.Şoktayım, 24 yaşındayım ve ilk defa dul olduğum için dışarıda gezemiyorum diyen bir insana rastladım. Ben bunları 50 yıl öncesinde bıraktık sanıyordum. Yapmayın lütfen ne ilgisi var. Böyle şeyler söyleyen denizlere biz haddini bildirmezsek 100 yıl sonra da var olmaya devam ederler. Kimsenin sizi bir kalıba sokmasın izin vermeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?