Hep dışlanıyorum.

Darkdreams

:
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
780
235
33
Bazen üvey evlatmıyım diyorum. Bundan 3-4 sene önce iki kez abime yakalandım telefondan mesajları görmüştü sevgilim değildi arkadaşımdı gerçekten tüm apartman(aile apartmanı) başımda biriktirler hepsi hakaret sonra telefonumu kırdı abim ve dövdü beni 1.5 sene telefonsuzdum internetsizdim bu sorun değildi canım çok yanmıştı her akşam ağlıyordum. Okuldan çıkarken liseye gidiyordum arkamdan ailemden biri beni takip ediyordu farkındaydım yalandan yanına uğrucaktım diyordu her okul çıkışımı? Sonradan itiraf etmişti. Babam telefon almıştı bi süre sonra gerçekten sevgilim olmuştu yakalanmıştım telefonuma el konuldu yine bağrışmalar abimin benle konuşmaması vs eziliyordum hep beni abim gerçeten koruyordu belki ama yöntemi yanlıştı daha çok kötülüğe ittiyorlardı. Beni hep dışlıyor abim aslında benimle yaşıt olan başkalarıyla çok iyi saygılı bana karşı öyle değil ben ona göre salak bir insanım. Artık büyüdüm 20 yaşındayım ona göre fiziken beyin olarak değil belkide öyle bilmiyorum. Bugün tartışma yaşadık eskisi gibi değilim ezdirmicem kendimi diye söz verdim. Üstüme yürüdü koltultaydım elimi sıktı acıttı bende onun elini sıkarak ittim karşılık verince yine üstüme geldi vurdu daha çok sinirlendi önceden karşılık veremiyordum bu yüzden böyle tepki vermiyordu. Ama ailem onu koruyor. En basit örneği araba çok istiyorum kim istemezki babam abime araba almıştı ilk arabasını bende ehliyetimi aldım banada al baba dedim babannem ise o erkek evladı tabi alcaz sana nüye alalım evlenince kocan alsın diyor. Neden böyle bıktım tek gerçekten babannem diğer torunlarına karşı iyi bana karşı böyle ben suçsuz melek bi insanım demiyorum neden beni sevmiyor kimse intihara kadar düşündüm bıktım

Canim bi psikoloğa görünmende fayda var .
Bir yakınım aynı şekilde düşünüyordu ve gerçekten ailesi o şekilde davranıyordu. Ailesiyle psikolog konuştu biraz düzelme oldu ama tabiki aolesi itiraf etmemişler kızı pskologa bile yalanci çıkarmışlardi.

Babaanneni salla eski cagda kalmis kendisinin kadin olsugunu bile unutmus

Abine grlince bukadar takip kurcalama varsa normal degil demekki kizlara karsi . Benim yaptigimi kardesimede yapmasinlar kafasinda akli sira koruyo seni .

Siddete karsiyim oyle bisey olsa gider rapor alirim o ceksin cezasini

Kolumu sıktı zaten erkek gücüylr kadın bşr değil. Rapor alsam ne yazar o eve gidemem zaten mahvederler yani öylr bişey olsa

Okul hayatı inan istemiyorum. Cahillik işte insanız sonuçta
Okumazsan mecbursun bunları ömür boyu çekmeye. Okumazsan evleneceğin kişiyi bile belki kendin seçemeyeceksin, ya da daha modern görüşteki insanlar kendileri gibi birini isteyecekleri için seninle evlenmeye kalkmayacak bile öyle biri. Kocan da aynı ailen gibi olacak. Dayak yiyip oturacaksın.
Sen daha araba iste. Hayatın elden gidiyor farkında değilsin, küçüksün çok.
Oku, çalış, bağımsız ol. O zaman güçlü olabilirsin ancak böyle insanlara karşı.

Benim ailem öyle çok baskıcı değildi ama standart Türk ailesi kıvamı sevgiliye filan da çok sevecen bakmazlardı. Habire hır gür yaşayacağıma eşek gibi çalıştım başka şehirde üniversite kazandım sonra kafama göre yaşadım. İntihara kadar gözünüzü karartacağınıza maçanızı sıktırıp başka şehirde üniversite kazanın. Erkek kız evlat ayrımı yapıyorlarsa da psikolojinizi bozacak kadar takacağınıza çalışın meslek sahibi olun kendiniz alın arabanızı ilerde. Yani niye çözüm üretip çalışmak yerine psikolojiniz bozulup intihar lafı edecek kadar kendinizi bunaltıyorsunuz cidden anlamıyorum.

kızlık zarı uyazısını sen acmamamış mıydın ?
bence ailene kızma. şiddet olayı yanlış ama sende pek akıllanıyor gibi degilsin.
önce güvenlerini kazan. gercekten akıllan. oku. calış. ondan sonra herşy daha güzel olacaktır.

hataları ard arda yapamışsın. Aile yapıları genel olarak öyle bizimde başımıza gelse aynı şeyler aynı tepkileri alır burdaki çoğu kişi emin ol. Kendini değiştirmeye çalışsan bu eskisinde farklı özgüvenli olmak ağbinin kızacağı davranışalrdada bulunmamak, yeni bir kurs olabilir mesela dil. Ben artık önüme bakıyorum havası vermelisin. Bi de şunu hissettim ailenden sevgi görmediğini düşünüp dışarda sevgi arıyor gibisin. Dışarda insan ile ailen bir olmaz aile sonuçta. Kimseyede muhtaç değilisin kendini sev canını sıkma önüne bak. Üniversiteye gitmelisin ne olursa olsun. Ailen sana araba alacabilcek güçte ise özel üniversiteyede gönderebilir. Şansını dene emin ol daha mutlu olursun.

Canım git bir okulunu bitir allayasen. Bir meslek sahibi ol kendi paranı kazan arabanı da al evin önüne çek. Abinle de dalaşma yok gibi davran. Sen kendini kurtarmaya baksana millete kafayı takacağın yere

Hanfendi okumak istemiyor,araba istiyor.Sonra abin gibi bi de esin olur çekip durursun.

Sonra bu kıza kızlık zarı mevzusunu neden takıyorsun diye yükleniyorsunuz.

Arabayı ve sevgili bulmayı unut,aklını başına al,kendine değer ver, oku meslek sahibi ol ki....değer göresin,aklın bir karış havadaysa ailenin yaptıklarını tasdik etmiyorum ama ,senle ne yapacaklarını şaşırmışlardır....

Oku, calis, ayri eve cik, kendi hayatini kur.
Ya da otur ve dayak ye, seçim senin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…