- 24 Haziran 2016
- 1.404
- 3.641
- 33
- Konu Sahibi myskybeatsyours
-
tam bu duygulara sahip olduğum bir zamanda eşim çıktı karşıma
bende de bir ara evli erkek çekmesi vardı , siz de umarım kısa zamanda dürüst bir insanla karsılasırsınız
Sendeki kısmetsizlik bende de vardı malesef
Çok kişi tanıdım çoğunu at çöpe
Evli olanlar da çıktı karsıma ama genelde saklıyorlar adam tam kendine aşık ediyo alıştırıyor sonra hopaa evliyim!
Çok ş... de tanıdım ya öyle böyle değil dıştan baksan adam sanırsın işi gücü yerinde hali vakti iyi saygılı efendi dersin ama fos tek gaye seks
Artık umudum tükenmişti valla hepsi beni mi buluyo diyodum üzülüyodum eşimle tanıstım
Senin de ummadığın anda doğru kişi çıkacak
Ben değişmedim kimliğimide bilmiyorum yazmıyomuuuuvay arkadaş
Gerçek mi gııı
Evet malesef yeni kimliklerde medeni durum ibaresi yok çipli kimlikler olduğu için memleket ve medeni durum yazmıyor.
Belki de hepside güzel bir hayata açılan kapının çamurlu çakıllarıdır, olamaz mı?
Çevremde bazı çok güzel hayat yaşayan arkadaşlarımın geçmişlerinde çok üzücü ve incitici yaşanmışlıkları var. Ama sonunda gerçek anlamda mutlu oldularYüreği güzel insanlar kazanırlar, sıra size de gelir. Üzülmeyin!
Dünyanın çivisi çıkmış evli bekar kimi kandırırlarsa zarf atıyorlar tutarsa miss.Ahlak kavramı zayıflamış, Sadece çocuklugum aklıma geliyor nerede eski günler, tertemiz ilişkiler.. Bugunde yine bir metres olan hanımefendi konu açmış siteye durumunu anlatıyor, bu evli adamlarla bile bile bile ilişki yaşayıp bide durumdan şikayetçi olmak nedir çözemedim henüz.
öylelerinin gözünü ancak toprak doyurur.Bazen evli erkekler oyle bir bakiyorlar ki eslerinin vulvasi yok zannediyorum.
Hic bitmeyen bi kadina hasretlik, bi ahlaksizliklari var terbiyesizlerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?