Hep evli erkekler

Size çok hak veriyorum artık erkekler iyicene sapıttı. Bosuna demiyorlar bekardan değil evliden kork diye nefret ediyor insan.
Bol bol dua edin. Manevi açıdan çok iyi geliyor ve belli bur zamandan sonra bir çok sey düzene giriyor. Allah kolaylık versin

belli bir süre içinde insan nasıl anlamaz evli olduğunu, istediği kadar iyi saklasın siz her önünüze gelene hemen inanıyorsunuz demektir. birinin evli olduğunu anlamak çok kolay sosyal medyasına bakarsın, baktın orada bişey yok tanıyanlara sorarsın akşamları özellikle habersiz ararsın 4-5 kereden fazla meşgule atarsa bil ki evli işte.

Aksam cikmak istediginde cikmiyorsa, gece aradiginda konusmuyor uyuyorum vs diye bahane uretiyorsa, telefonuna baktirmiyorsa ( telefon kurcalamak hos degil ama bazen de gerekli ) hafta sonu yada mesai saatleri disinda ulasim zorlasiyorsa, sosyal medya hesaplarinin olmadigini soyluyorsa yada acilan hesap yeni ve akraba paylasimlari vs yoksa bu adam evlidir

Acacaksin karisini arayip soyleyeceksin herseyi de iste vicdan devreye girer ( onlar gibi vicdansiz olamiyoruz malesef )

Sendeki kısmetsizlik bende de vardı malesef
Çok kişi tanıdım çoğunu at çöpe
Evli olanlar da çıktı karsıma ama genelde saklıyorlar adam tam kendine aşık ediyo alıştırıyor sonra hopaa evliyim!
Çok ş... de tanıdım ya öyle böyle değil dıştan baksan adam sanırsın işi gücü yerinde hali vakti iyi saygılı efendi dersin ama fos tek gaye seks

Artık umudum tükenmişti valla hepsi beni mi buluyo diyodum üzülüyodum eşimle tanıstım
Senin de ummadığın anda doğru kişi çıkacak

Ya en komiği... bu herif le flört ettiğimizde "aldatan herifler cehennemde yanacak, merak etme aldatmayan erkekler var (kendini kastediyordu) kıyamet kopmadığına göre vs vs..." gibi gibi bir sürü laflar... adam çok iyi rol oynadı, pes!

Canım üzülme böyle yaratıklar zaman zaman hepimizin karşısına çıkabiliyor... Bekar olduğundan, sana karşı ciddi niyetle yaklaştığından emin olduğun kişilere şans ver bundan sonra iyice emin olduktan sonra...

Valla ben de artık babama bile güvenmem derler ya o raddedeyim.

O kadar çok ki yaşları 40 üstü amcalar bile gencecik kızların profillerine neler neler yazıyorlar midem bulanıyor okurken. Hanımı da içerde yemek yapıyordur... Sosyal medya her yaştan ava çıkan insan dolu. Kendilerini gizleyen gizleyene...

Siz yine kabul etmemekle onurlu gururlu davranmışsınız. Bile bile kabul edenler var onlara ne demeli??

Belki de hepside güzel bir hayata açılan kapının çamurlu çakıllarıdır, olamaz mı?
Çevremde bazı çok güzel hayat yaşayan arkadaşlarımın geçmişlerinde çok üzücü ve incitici yaşanmışlıkları var. Ama sonunda gerçek anlamda mutlu oldularYüreği güzel insanlar kazanırlar, sıra size de gelir. Üzülmeyin!

Çok teşekkür ederim... inşallah

Dünyanın çivisi çıkmış evli bekar kimi kandırırlarsa zarf atıyorlar tutarsa miss.Ahlak kavramı zayıflamış, Sadece çocuklugum aklıma geliyor nerede eski günler, tertemiz ilişkiler.. Bugunde yine bir metres olan hanımefendi konu açmış siteye durumunu anlatıyor, bu evli adamlarla bile bile bile ilişki yaşayıp bide durumdan şikayetçi olmak nedir çözemedim henüz.

Ben zaten bu yeni yüzyıla ait hissetmiyorum kendimi. Aslında böyle bir dünya'ya ait hissetmiyorum...

Bile bile ilişki yaşayanların empati güçlerinin olmadığını düşünüyorum... ve ahlaksızlığın adı "o beni zorladı böyle bir ilişki ye" oluyor ne yazık ki...

Bazen evli erkekler oyle bir bakiyorlar ki eslerinin vulvasi yok zannediyorum.
Hic bitmeyen bi kadina hasretlik, bi ahlaksizliklari var terbiyesizlerin
öylelerinin gözünü ancak toprak doyurur.
yanındaki kadın dünyanın en güzel kadını da olsa , yine yapacağını yaparlar.Allah oylelerinden uzak etsin hepimizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…