Hep evli erkekler

myskybeatsyours

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
1.404
3.641
33
Arkadaşlar zaten iş konuları yüzünden moralim çok bozuk. İşlerim bir türü rast gitmiyor...

Ama bunun yanı sıra ikili ilişkilerimde berbat... artık gerçek anlamda erkeklerden soğudum yemin ederim.

Çok genç ken birinden çok hoşlanıyordum adam evli olduğunu gizlemişti... öğrendiğimde şok olmuştum. (Onunla sadece flört ediyorduk evli olsuğunu öğrendiğimde kestim konuşmayı)

Sonra birine gerçek anlamda aşık oldum, o evli değildi ve 4 yıl sürdü ilişkimiz. Evli değildi ama defalarca aldatmış beni... ondan ayrıldım.

Sonra biri çıktı karşıma bu sene. Hiç aklımda yoktu bir ilişki yaşamak. Benimle ciddi bir ilişki yaşamak istediğini söylüyordu defalarca bende tanımaya çalıştım. Ama onunda evli olduğunu öğrendim... allah tan sevgili mevgili olaylarına girmedik hiç. Aşk, sevgi hissetmedim sadece bir beğeniydi benim ki... üzülmedim ama yine de insana koyuyor... bu kadar aptal mı gözüküyorum diyorum kendime. Bu ne cesaret sen beni kandırmaya çalışıyorsun diyorum kendi kemdime.

Hakikaten artık anlam veremiyorum insanlara. Iyice tiksinmeye başladım bu dünya dan ve sanırım artık erkeklerden ciddi anlamda uzak durmaya çalışacağım. Zaman geçtikçe bu dünya ya ait hissetmiyorum kendimi. Insanlar ile vakit geçirmektense hayvanlar, bitki, böcekler ile geçirmek istiyorum zamanımı. Onlar daha değerli. Onlar daha kıymetli ve daha sadık.

Evlenmek falan da istemiyorum artık.

Çevremde gözlemlediğim kadarıyla hemen hemen tüm çiftlerde birileri aldatıyor... çok yazık. Sizin de başınıza geldi mi askıntılık yapan, rol yapan, "ciddi bir ilişki" yaşayalım diyip te evli çıkan erkek modeli ?

Allahım hepimizi korusun...

Son düzenleme:
Allah'tan erken farketmişsin canım. Ortalık eşini aldatan karaktersiz erkeklerle dolu maalesef. Zamanı geldiğinde kaderinde biri varsa zaten çıkar karşına o karşına çıktığında da zaten anlıyorsun. Bilmiyorum bana öyle olmuştu eşimle ilk karşılaşmamızda evleneceğimizi kaderimin o olduğu hissettim. Sende doğru zamanı bekle en iyisi zamana bırak biraz bence.

Ilk iliskinde seninde hatan varmis.ogrenince ayrilman gerekirdi.ikincisi pislik adam iyiki erken fatketmissin.ama dunya bu adamlarla dolu degil.seni seven saygi duyan birisi cikacak karsina sen yeterki icini iyi tut sabret.

Aylin diye bi kız vardı buralarda ona benzetiyorum seni. İnsan işte iyisi var kötüsü var allah iyilerle karşılaştırsın ama 4 yıl evli olduğunu nasıl anlamadın çok mu yüzeyseldi ilişkiniz

Ilk iliskinde seninde hatan varmis.ogrenince ayrilman gerekirdi.ikincisi pislik adam iyiki erken fatketmissin.ama dunya bu adamlarla dolu degil.seni seven saygi duyan birisi cikacak karsina sen yeterki icini iyi tut sabret.

Yok o sadece flört dü... hic sevgili olmadik. Öğrendiğimde ayrıldım hemen.

Aylin diye bi kız vardı buralarda ona benzetiyorum seni. İnsan işte iyisi var kötüsü var allah iyilerle karşılaştırsın ama 4 yıl evli olduğunu nasıl anlamadın çok mu yüzeyseldi ilişkiniz

Hayir 4 yıllık ilişki yasadiğim kisi evli değildi ama beni defalarca aldatmış...

4 yıl süren ilişkide defalarca aldatılmış o adam evli değilmiş ki, yanlış anlamışsınız.

Hayir 4 yıllık ilişki yasadiğim kisi evli değildi ama beni defalarca aldatmış...
Pardon yanlış anlamışım ben, bazen hayatta herşey ters gidiyor gibi gelir öyle zamanlarda ben nadasa bırakırım kendimi, kendime yönelirim, sana da bunu önerebilirim. Zamanla güzel bir işin de olur, düzgün bir insanla da karşılaşırsın düzgün insanlar da var hayatta öyle bir insanla birbirinizi bulman dileğiyle.

Ciddi düşündüğün her ilşkiyi fazla ilerletmeden mutlaka aileyle görüşülmesi lazım galiba, yoksa adamın ne bk yediğine muvaffak olamıcez bacım

Maalesef insanların çoğu empati yoksunu ve düşüncesiz. Vicdanları böyle şeyleri normal karşılıyor, yani kimse bilerek kötü olmaz ama bir yerde kırmışlar, yaptıklarını kötü görmüyorlar ve diğer insanları üzdüklerini fark etmiyorlar. Psikolojik rahatsızlık bu ve maalesef Türk insanlarında daha yaygın, toplum henüz çok arada kalmış bir toplum. Bazı şeyler tabu, yanlış ama arkadan iş çevirilip yakalanmazsa ok gibi oluyor. Yine de bu yaşamamıza engel olmamalı. Denemeden iyiyi yakalamak da mümkün değil. Hayatta mutlu olmak da üzülmekte de var ama biraz üzülmeyi göze almadan mutlu olamayız. Çıkışlar inişlerden sonra gelir, inmeden çıkamayız. Acı çekmeyi üzülmeyi göze alarak iletişim kurarsan, hem hayal kırıklığı yaşamazsın hem de denemedim demezsin.

Üzülmekte haklısınız.
Ama tek bir insan çıksın karşınıza ve mükemmel olsun, ömür boyu beraber olun mu istiyorsunuz?
Hiç kırılmamak, üzülmemek mi istiyorsunuz?
Hayat böyle bir şey değil ki...
Ne kadar insan varsa o kadar karakter var.
Elbette bir sürü insan tanıyacağız seveceğiz, ayrılacağız, biz terkedeceğiz...
Başkasına göre de biz çok kötü insanız, o kişi mükemmel mesela...
Hayatın olağan akışı bu malesef. Çeşit çeşit insan tanıyacağız ki benliğimiz oluşsun, karar verme mekanizmamız oluşsun,
gelişelim, dünya gözümüz açılsın, eleştiri yapma, kıyas yapma, doğru karar verme yetimiz gelişsin..

O yüzden geçmişe çok teşekkür etmek lazım.
O acılara, kandırılmalara, söylenen yalanlara, atılan kazıklara..
Eğer az yaralı çıktıysak teşekkür etmek lazım çünkü bir daha asla o hatayı yapmayacağız.
Eğer tekrar yaparsak da çok kolay atlatacağız.

Burada ve çevremde hiç geçmişi ve deneyimi olmayan insanlar görüyorum.
İlk karşısına çıkan adamla evlenmiş. Hiç deneyimi yok. Okumamış. Hiçbir şeyden haberi yok.
Bu kadınlara göre de şanslıyız çünkü deneyim alanımız oldukca geniş.
Adam buna ilk defa 'seviyorum' demiş, o da inanmış. Çünkü başka çaresi yok.
Büyük ihtimal sevgisizlikle büyümüş, baskıyla büyümüş, dar bir alanda büyümüş, adamı aşk sanıyor.
Sonra dayak, aldatma, kumar vs...

Yani geçmişi sevmeyi öğrenmelisiniz.
Size kimsenin yapmadığı bir iyilik yaptılar çünkü.
Bir yerde deli gibi seveceğiniz bir insan var ve bu insanlar size göre 'kötülük' yapasalardı
o insana asla kavuşamazdınız :)

Az önce yolda üstünkörü bakmıştım ama konuyu şimdi kafamı vererek okudum, bu kadar aptal mıyım demişsin ben de kötü insanlarla karşılaşınca ben de öyle hissetmiştim. Fakat hayal kırıklığı geçip de olaya daha berrak baktığında öyle olmadığını anlıyorsun. Aptal değilsin sadece hayat seni eğitiyor, bundan sonra kendi kıymetini daha çok bilip herkese değer vermemeyi öğreneceksin canım, insanları daha iyi tanıyacaksın bu tecrübelerle. Üzme kendini, zamanla rayına girer iş hayatın da ilişkilerin de.

Artık yeni kimliklerde evli mi bekar olduğunu belirten bir yazıda yok. Evli erkekler dahada rahat bekarım yalanını atacaklardır.
Bekar kızlar olarak çok dikkatli olmalıyız benimde başıma geldi seninkine benzer
Ben değişmedim kimliğimide bilmiyorum yazmıyomuuuu vay arkadaş

Şansına böyle karaktersiz insanlar denk gelmiş.Daha fazla dikkatli olman ve daha iyi analiz etmen gerekiyor ki aynı konulardan ağzın yanmasın.İnşallah düzgün insanlar karşına çıkar.Ben de karaktersiz insanlara denk gelmişimdir ama evli ve aldatan birine denk gelmedim şükür.Çünkü o kişiler hep 21 22 yaşındaydı o yüzden ihtimal azalıyor.Muhtemelen bu dedigin kişiler 25 yaşlarını biraz geçkin kişiler olabileceğinden(tahminimce) gözü açılmış veya evlenmiş insan oluyorlar o yüzden öyle denk gelme olasılığı yüksek oluyor.
Biraz daha seçici olmalısın daha fazla üzülmemek için yani.

Sırf bu yüzden görücü usülü evliliği savunuyorum. Günümüz erkekleri çok kötü. En azından aile işin içinde oldu mu evli erkek olmaz.
Bir diğer seçenekte tanışır tanışmaz e-devletten nüfus cüzdanı kontrolünü istemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…