Hep iyi niyetimden kaybediyorum

remir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2019
519
-2
98
30
Biliyosunz az çok konuyu eltim ben boşanma aşamasından dönerken ne aradı ne sordu evime gelmedi boşanmamı bekledi Şu an şok yaşıyorum kaynnam aradı ben dedi oraya gidicem eltinlere gelicenmi sen bilirsin kızım dedi bende dedimki gitmek gelmiyo içimden ama kızım amcasıyla kuzenlerini özlemiş gelim dedim sonra eltime msj attım müsaitmisn aksam oda yazmışki yok dügüne gidicem bende kaynnamaı aradım böyle söyledi dedim nasıl dügüne gitcekmiş dedi biz gidcez oraya benim evlatlarımı istemeyenin evine bende gitmem dedi okadar zoruna gittiki kvdemin bu saatten sonra kopar bagını dedi ne demek oluypr bu dedi bende dedimki boşver anne sen git hiçbişeyden haberin yokmuş gibi

Son düzenleyen: Moderatör:
Boşanan siz misiniz ben bunu anlamadım ?
Yani boşandığınız insanla ve ailesiyle ilişkilerinizi bence bir tık daha azaltın derim,çocuklarınız gitsin görsün siz de arada arayın konuşun tabii,ama ,ben olsam bağı koparırdım sanırım o noktada.

Boşanmadan döndük boşanmadık

Sizin boşanıp boşanmamanız, evinize geri dönüp dönmemeniz, eltinizi zerre ilgilendirmiyor. Evine gitmenizi de belli ki istemiyor.

O zaman size soruyorum neden bu kadar onu umursayıp, benmerkezinize alıyorsunuz ki. O hayatında sizi yok olarak görüyorsa, siz de görün.

Hayat eltiden, görümceden mi ibaret! Birbirinizden uzak durun daha ii.

Ne eltim var, ne görümcem. Olsaydı da hayat akışım da olmazlardı.... Sen de öyle yap. Önceki konumda yine eltiydi. Takıntı yapmışsın.

Bu eltide ne var bu kadar anlamadım niye özellikle ona ayrı bir kıymet veriyorsunuz?

Bu kadar değer verirseniz tabi sizi aramaz sormaz. Zaten ceptesiniz bir insan olarak onun için. Nasılsa küssem de soğuk davransam da peşimden gelir diye düşünüyodur sizin için

Herkes aynı fikirde eltün senden hoşlanmıyor, görüşmek istemiyor.
Sizde o yokmuş gibi davranıp gitmeyin ,aramayın.

yav belkı kadının haberı yok kocası haber vermemıs belkı kaynana emrıvakı yapmıs ? dugune gıdıyormus kaynanası bıle gelcek olsa ınsan dugune gıtmez kı

takmıssınız eltıye bırde hep ıyı nıyetınızden kaybedıyormussunuz ya konudakı ıyı nıyetı el bırlıgıyle bulalım hadı nerede ?

Nasıl nerde arkadaşım insan bakmak istedigni görür o bana bu zaman kadar neler yapmadı arkamdan ben Gine’de o yoldan gelmiş diye giderim diye düşünüyorum bu kötü niyet oluyo dimi haklısınız sorry!

Nasıl nerde arkadaşım insan bakmak istedigni görür o bana bu zaman kadar neler yapmadı arkamdan ben Gine’de o yoldan gelmiş diye giderim diye düşünüyorum bu kötü niyet oluyo dimi haklısınız sorry!
ben sızın anlattıgınız kadarını bılırım anlattıgınız konularda ben hıc eltıde sorun gormedım bılmedıgımız ne var soyleyın ona gore yazalım
ne var aramamıssa nıye arasın bende aramam bosansın bosanmasın banane kı koca ınsanların kendı bılecegı ıs arasa laf goturup getırıyor durumuna dusurur kendını
nıye bu kadar takıldınız sızı aramamasına

Hayatın aksiyon şekerim , daldan dala daldan dala . Bırak eltiyi falan gebe değilmisin sen , bak kocana çoluğuna çocuğuna , elti kimmiş hehey.

5 konunuz var, 3'ü eltiyle ilgili.
1 ay önce boşanmadan dönmüşsünüz, şimdi hamilesiniz. Sizin önemsemediğiniz boşanmayı eltiniz neden önemsesin? Samimiyetiniz yoksa neden arasın?
Kadını zaten sevmiyorsunuz, "aramadı da aramadı" diye bahane bulmayın. O da sizi sevmiyor belli ki. Yok sayıp hayatınıza devam edin.
Eltinizi düşünmeye harcadığınız zamanın 5 dakikasını kendi hayatınızı düşünmeye harcasaydınız bir önceki konuyu açmazdınız.

Sizi bu kadar rahatsiz ediyorsa eğer eşinizle bu yüzden araniz bozulmayacaksa eltinizle açikça konuşun yüzleşin sonra birdaha da düşünmeyin.

Bosanmadan donmussunuz ,esinizle her seyi hallettiniz mi de sira eltiye geldi? Kvniz de cocuk gibiymis,ikiniz de gitmeyin eltiye de kadin az basini dinlesin bence. Belli ki bikmis herkesten

Umrumda olmaz valla

İnsana kendisini ne kadar kötü hissettiriyorlar yahu. Ne derdi varmış senle bunun. Sen onu ailedenkabul etmişsin ama o senden nefret ediyor galiba. Boşanacak diye sevinen kadına ne diye gitmeye kalkarsın ki. İki kardeşin eşlerisiniz nedir bu cekememezlik kötülük ölümvar bu dünyada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…