Boşanmadan döndük boşanmadıkBoşanan siz misiniz ben bunu anlamadım ?
Yani boşandığınız insanla ve ailesiyle ilişkilerinizi bence bir tık daha azaltın derim,çocuklarınız gitsin görsün siz de arada arayın konuşun tabii,ama ,ben olsam bağı koparırdım sanırım o noktada.
Boşanmadan döndük boşanmadık
Nasıl nerde arkadaşım insan bakmak istedigni görür o bana bu zaman kadar neler yapmadı arkamdan ben Gine’de o yoldan gelmiş diye giderim diye düşünüyorum bu kötü niyet oluyo dimi haklısınız sorry!yav belkı kadının haberı yok kocası haber vermemıs belkı kaynana emrıvakı yapmıs ? dugune gıdıyormus kaynanası bıle gelcek olsa ınsan dugune gıtmez kı
takmıssınız eltıye bırde hep ıyı nıyetınızden kaybedıyormussunuz ya konudakı ıyı nıyetı el bırlıgıyle bulalım hadı nerede ?
ben sızın anlattıgınız kadarını bılırım anlattıgınız konularda ben hıc eltıde sorun gormedım bılmedıgımız ne var soyleyın ona gore yazalımNasıl nerde arkadaşım insan bakmak istedigni görür o bana bu zaman kadar neler yapmadı arkamdan ben Gine’de o yoldan gelmiş diye giderim diye düşünüyorum bu kötü niyet oluyo dimi haklısınız sorry!
Umrumda olmaz vallaay sizin hayata bakış açınız ne garip ya. elti de elti. dönün bi evliliğinize bakın. size ne eltiden. boşanmadan dönmüşsünüz, derdiniz eltinin aramaması. elti sizi niye arasın ya acaba umrunda mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?