Hep iyi niyetimden kaybediyorum

Ya bırakın şu "çocuklar amcasini, kuzenini, dedesini ninesini özledi" ayaklarını ve bahanelerini.. Cocuklar ozlemekten ölmezler merak etme..
O kadar olaylar olmus, bosanmadan dönülmüş, dön bi evliliğine eşine bak, az cool dur, mesafeli dur.. Madem o zor surecte destek goremedigin icin kirginsin, neden gitmeye çalışıyor, mesaj atiyorsun?

Son düzenleme:

Helal olsun kv ye valla arada böyle kv leri görmek çok güzel. En azından artık size gitmeniz için birşey demez. Sevindim bir şekilde çözülmesine. Bundan sonra eltinizle de görüşmeyin kesinlikle.

Nasıl nerde arkadaşım insan bakmak istedigni görür o bana bu zaman kadar neler yapmadı arkamdan ben Gine’de o yoldan gelmiş diye giderim diye düşünüyorum bu kötü niyet oluyo dimi haklısınız sorry!
Neler neler yapti ise hâlen turlu bahanelerle görüşmeye çalışma; bu kadar basit.. Cok iyi niyetliyim diyerek kendini kucuk dusurmek, zelil etmek ayri, yine iyi niyetli olup gerekene gereken mesafeyi koymak ayri..

Size 3 sorum olacak gerçekten cevap bekliyprum
1.Bu olayda eltinize o gün gidemediğinizde ne kaybettiniz, bu başlığı açarken ne düşündunuz?
2.eltinizi kv ye şikayet edip aralarinda huzursuzluga sebep olarak ne kazandınız?
3.iyiniyet dediğiniz şey nedir?

Ayrica kayinvalide hemen ne diye olayı alevlendirip kendince triplere giriyor ki? Neymis, cocuklari nasil istenmezmis?!
Bi insan eltisi ile gorusmek zorunda mi? Her zaman eltisini ve cocuklarini kabul etmek zorunda mi? Belki kadinin cani istemedi o gun, evinde kalabalikla ugrasmak istemedi? Kadının evine kadina haber vermeden, sormadan diger gelinini ve torunlarını cagiriyor, kadin istemeyince suclu oluyor..
Kadin bosanma olayına karissa belki de her lafi sözü yorumu olay olacakti, belki laf aramakla ortaligi karistirmakla suçlanacaktı? Insanlar boyle şeylere karismaya korkuyor iste bu sebeplerden..
Belki de cidden iyi niyetli biri degil ve seni sevmiyor, bu yuzden ilgilenmedi.. O zaman sen de uzak dur kardesim, cok mu zor?

Hatırlıyorum yine Bi konu açmıştın ama gitmeyecem arayıp sormadı dedin ne değişti?
Hayır kadın düğüne gidecem demiş kötü bişey dememiş ki

Açtığınız konuları biraz inceledim ve insani ilişkilerinizin böyle olmasına biraz da siz sebebiyet veriyorsunuz gibi geldi.
Konularınızı okuyunca kafamda tezcanlı, takıntılı ve kararsız biri canlanıyor.
Daha dün evinize dönmüşsünüz, bir evliliğinizi oturtun, eşinize ve kendinize odaklanın.
Böyle bir durumda en son düşüneceğiniz kişi elti olmalı.

Su cocuklarını bahane eden insanları anlamıyorum

Kadın sizi sevmiyor net. Aramamıs sormamıs belli de etmiş.
Sunun ustune cocuklar kuzenleri amcayı ozledi nedir?

Sizden uzak duran insanlara bahanelerle yaklasmaya calısmayın.

28 yıllık kadinim, 10 yillik aktif kk takipçisiyim,4ten cok is ortami değiştirdim,yerli yabanci onlarca kizla arkadas oldum, 2 teyzem 6 halam 20den fazla kadin kuzenim var.
Inan bunca zaman "ben kötü niyetimden kaybettim" diyeni, "ben fesatim,ondan felek yüzüme gülmüyor" diyeni daha gormedim.
Hepimiz melaikeyiz hepimiz cicek :)

ya sizde takmissiniz bu elti meselesine... aramayin sormayin takmayin yok mu baska bir ugrasiniz allah askina sizin mesaj atip geliyim mi diye sormaniz ilginc nasil bu kadar genis olabiliyorsunuz.. o sizi aramis mi siz bosanirken filan surecte... belliki mesafe koyuyor size daha fazla surdurmeyin bu tavrinizi rica ediyorum.

Önceki konunda kayınvaliden seni zorla götürüyormuş gibi teklif edince dahi elin ayağın titremişti. Şimdi yazdığına göre kadın seni nezaketen çağırmış da sen ayakkabını giymeden koşmuşsun. Eltin boşanma sürecine de karışmamakla gayet aklı başında davranmış çünkü biraz ayarsızsın güzel kardeşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…