hep kocişlere hediye baktık bu sefer kızım için lütfen

valla yok evli falan değilim bir kocişim yok..:ssz:

bu kelimeyide burda öğrendim..daaha önce çocuğu için böyle bir konu görmediğim için espri tarzında yazdım..:34:

sağol canım aslında fotoğraf makinası iyi fikir bi ara lafını ediyordu :24:

Biliyorum burda ogrendigini ve gonderme yaptigini. Iyi gonderme olmus ama anlamazlar, cok saygisizlar cunku. Neyse digital makine tavsiye ederim, makine olarakta Nikon ya da Canon.

Biliyorum burda ogrendigini ve gonderme yaptigini. Iyi gonderme olmus ama anlamazlar, cok saygisizlar cunku. Neyse digital makine tavsiye ederim, makine olarakta Nikon ya da Canon.

sanırım biraz öyle oldu..:ssz:

ama hiç kavga havamda değilim olay farklı yönlere çekilebilir sonra :9:

sağol canım :16:çok anlamam netten bakayım bakalım

Bencede nikon veya canon markalı profosyonel makinelerden alabilirsin. Beğeneceğine garanti veriyorum. Bende aldım,1800e. Çok memnunum,bursada oturduğumdan dolayı size nereden alabilirsiniz diye bir fikir sunamiyorum malesef. Ayrıca kiracimizin kizida 15 yaşında,cok severim kendisini. Doğum gününde bir arkadaşı dışarıya cikartti oyalamaya. Evdede hazırlık yaptık,annesi ablası arkadaşlarıyla. Duvarlara bu yaşına kadar olan fotoğraflarını postitle sabitledik. Duvar dopdoluydu,baktığı her yer onun resimleri ve sevdikleri insanlardı:) Güzel bir masa hazırladık,balonlar süsler pusler falan:) Bende özel olarak sihirli kupa yaptirmistim cicişimle ikimizin fotoğrafını bastırmıştım. Eve geldiğinde ağzı açık kaldı,tüm arkadaslarindanda bir hediye olunca:1: mesela benim annem doğum günümde bana mektup yazsaydı,içinden geçenleri bana olan sevgisini belirttiği bir mektup verseydi öyle sevinirdim ki:16: en değerli hediye o olurdu benim için,kızınıza böyle bir şeyde yapabilirsiniz . Veya bir hediye kutusunu tıka başa abur cuburlarla doldurup en altinada notlar koyabilirsiniz veya istediği bir şeyi. En degerlisiniz onun hayatında,o yüzden sizin böyle bir şey yapmaniz onu cok sevindirir diye dusunuyorum:42:

Back
X