hep kötü bir şeyler olacak gibi

elektraya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2008
3.177
40
118
Ankara
Allah'a şükür şu aralar gayet mutluyum.ama hayat malesef sık sık karşıma kötü şeyler çıkarıyor benim ve bu bende artık takıntı halini aldı.sanki bir şey çıkacak ve mutluluğum bozulacakmış gibi ya da eşim benden bir şey saklıyormuş da o ortaya çıkacak ve ben yıkılacakmışım gibi hissediyorum.böyle bir durumu eşim bana geçen ay yaşattı benden ggizli kredi çekmiş borcu ödememiş borç katlanmış falan çok üzüldüm ama sonuçta maddi konular o kadar can yakmıyor geçti gitti.evlenmeden önce bir ilişkimde yine bu tarz bir güven sorunu yaşamıştım ayrıntıya girmeyeim ama 2 yıl bir yalanın içinde yaşadığımı sonradan öğrenmiştim neyse bu durumlar bende inanılmaz bir güvensizlik yaratıyor hayata karşı hep kötü bir şeyler olacakmış gibi hissediyorum.yine bilmediğim bir şeyler varsa diye tereddüter yaşıyorum.bu durumda ne yapabilirim,bununla nasıl başedebilirim?

şeytan vesvese veriyor canım
bol bol dua et ve Allah'a sığın...
içinin ne kadar ferahladığını göreceksin...

şeytan vesvese veriyor cnm
ara ara bende de olur
sen bir de hamile sin ya ondan dolayı
ben de eşimle maddi sorunlar yaşıyorum bazen cok tepki veridğimi düşünüyorum
dönüp baktıgıma çok üzülüyorum
öenmli olan o ruh halimizde kendimizi frenleyebilmek kaçıncı aydasın

sadece olaysız,sakin,monoton bir hayat istiyorum.herkes macera isterken ben monotonluk istiyorum.ama kendimi bildim bileli olaylar peşimi bırakmıyor.huzur ve sakinlik.sıkıcı bir hayat istiyorum hepsi bu.

şeytan vesvese veriyor cnm
ara ara bende de olur
sen bir de hamile sin ya ondan dolayı
ben de eşimle maddi sorunlar yaşıyorum bazen cok tepki veridğimi düşünüyorum
dönüp baktıgıma çok üzülüyorum
öenmli olan o ruh halimizde kendimizi frenleyebilmek kaçıncı aydasın
29.haftadayım canım ama onunla alakası yok ben kendimi bildim bileli bunu isterim ama hiç sahip olamam.olsa da 1 ay 2 ay

sadece olaysız,sakin,monoton bir hayat istiyorum.herkes macera isterken ben monotonluk istiyorum.ama kendimi bildim bileli olaylar peşimi bırakmıyor.huzur ve sakinlik.sıkıcı bir hayat istiyorum hepsi bu.

elektraya cım ank metropl bir şehir ben de orada 3 sene görev yaptım huzurum pek olmadı sonra afyona tayin istedim afyonun küçük bir kasabasındayım şimdi okuldan eve evden okula
yer değiştirme imkanın var mı

Herkeste zaman zaman olan duygular bunlar.
Hayatımızı sadece kendimiz istediğimiz gibi düzenliyemiyoruz maalesef
Çevremizden etkilendiğimiz çok şey oluyor.
Çok abartılı oluyorsa yardım almakta fayda var.

içini ferah tut
bak değişik meşgaleler bul ben de senin gibi karamsarlığa düşmüştüm
3 yıl ank yıpratmıştı beni
inan bu esnada kk yı keşfettim değişik konularda değişik yorumşarı değişik hayatları okuyarak teselli buldum
sen ne yapabilirsin
ahşap boyama cam boyama gibi kurslara gimte imkanın var mı hani bu düşünceleri unutturacak ortam lazım san

canım benim bu güvensizlik sende yer etmiş atabilmen için hiç aklına getirmemen ve ben eşime güveniyorum neden yokken neden kötü şeyler yapsın demen lazım çünkü bendede oluyo bu ama ben hiç aldırış etmiyorum şeytan şaşırtmaya çalışıyo ama tuzağına düşmemeye çalışıyorum hep iyi şeyler düşünerek güzel şeyler düşünerek öle düşünceleri kafamdan atıyorum eşime güveniyorum sonuna kadar o güvenide veriyor anladığım kadarıyla eşine sende güveniyosun ama acabalar var kafanda ama şeytana uyma benim aklıma böle şeyler gelince allahım sen büyüksün diyorum herkesin hayatında kötü şeyler olmuştur yaşanılmıştır artık eşin olmuş evlenmişsiniz eskileri kafandan at onlar eskide kaldı yeni bi hayat düzen kurmuşsun sakın şeytanın oyununa gelme

canım benim bu güvensizlik sende yer etmiş atabilmen için hiç aklına getirmemen ve ben eşime güveniyorum neden yokken neden kötü şeyler yapsın demen lazım çünkü bendede oluyo bu ama ben hiç aldırış etmiyorum şeytan şaşırtmaya çalışıyo ama tuzağına düşmemeye çalışıyorum hep iyi şeyler düşünerek güzel şeyler düşünerek öle düşünceleri kafamdan atıyorum eşime güveniyorum sonuna kadar o güvenide veriyor anladığım kadarıyla eşine sende güveniyosun ama acabalar var kafanda ama şeytana uyma benim aklıma böle şeyler gelince allahım sen büyüksün diyorum herkesin hayatında kötü şeyler olmuştur yaşanılmıştır artık eşin olmuş evlenmişsiniz eskileri kafandan at onlar eskide kaldı yeni bi hayat düzen kurmuşsun sakın şeytanın oyununa gelme

evet canım haklısın bu dediğini yapmaya çalışacağım ama bu sefer aksi bir durumda kendimi daha beter salak gibi hissedeceğim.

Son bir yıldır ben de böyle hissediyorum, kaygı doluyum çoğunlukla.
Üstüste yorucu durumlar yaşadım, ondan böyle hissediyorum heralda ama çözümü nedir ben de bilmiyorum.
Sana da geçmiş olsun arkadaşım, dilerim atlatırsın.

bence bunun vesvese yada psikolojik bi hastalıkla alakası yok, eşinin senden gizli yaptığı bi takım şeyler var ve bunlar ortaya çıkmış, bence eşine güvenemiyorsun ve acaba benden gizli bişeyler karıştıyormu duygusu var sende ben öyle anladım, yani 2 sene yalanın içinde yaşadım, eşim kredi çekmiş sonra haberim oldu gibi şeyler söylüyorsun, eşine güvensizlik duyman acaba nerden ne çıkcak diye endişelenmen çok doğal
bence aman bişeyler çıksa bile hallolur, tarzında daha geniş bakmalısın hayata, zatende öyle, ölüm yada çaresi olmayan bi hastalık değilse sorunun, diğer sorunlar hallolur
biraz rahat ol, geniş bak bence hayata
:hulya:

chess cim iki sene yalan içinde yasadım derken eşinden önce yasadığı bir ilişkiden bahsediyor
eşi krediyi saklamış
bundan dolayı insanlara güveni kırılmış sürekli evhamlanıyor
şu an mutluyum diyor
ondan dolayı ben vesveseye bağladım

chess cim iki sene yalan içinde yasadım derken eşinden önce yasadığı bir ilişkiden bahsediyor
eşi krediyi saklamış
bundan dolayı insanlara güveni kırılmış sürekli evhamlanıyor
şu an mutluyum diyor
ondan dolayı ben vesveseye bağladım

hııım ben eşinin ona 2 sene yalan söylediğini sandım pardon
sonuçta yaşadıkları onu hayata karşı güvensizleştirmiş yani

hııım ben eşinin ona 2 sene yalan söylediğini sandım pardon
sonuçta yaşadıkları onu hayata karşı güvensizleştirmiş yani

ben de yasadım bu süreci de bulundugum ortamdan dolayı
ben de hep karamsrlık içindeydim