hep kötülere denk gelmek

yanımda biri olsa daha hoş olmazmıydı diyorum.sonra o gittiğim tatillerde ya da herhangi bir ortamda aile olarak gelenleri görünce kendimi kötü hissediyorum.her işe kendim koşmam sanayiye gitmek bir erkeğin yapacağı işleri de sırtlandım yoruldum galiba
Boşanırken bunları yaşayacağınızı tahmin etmişsinizdir. Herkes ilişkilere peşpeşe başlamıyor zaten, hayatında erkek olmayan bütün kadının başına bunlar geliyor. Sanal ortamdan tanışmayı tavsiye etmiyorum ayrıca.

Herkes yine size rahibe Teresa rolü uygun görmüş. Çocuklara hayatınızı feda etmek... Ne kadar bencilce. Herkesin hayatı kendisinindir. O çocuk büyüyünce sizin için kendini feda etmeyecek ama. Erteleyin diyenlere bi çift sözüm var. Yaşlanınca aynı tadı alabilecek mi ? Kız çocuklarını fanusa koyalım. Dış dünyadan uzak. Ama reşit olunca mervelere gidebilsin. Anne mi o şansını kaybetti. İyi değerlendirseydi. İlerde yapmasaydin diyecek insanlar oldukça daha çok çelişirsiniz.

Herkes yine size rahibe Teresa rolü uygun görmüş. Çocuklara hayatınızı feda etmek... Ne kadar bencilce. Herkesin hayatı kendisinindir. O çocuk büyüyünce sizin için kendini feda etmeyecek ama. Erteleyin diyenlere bi çift sözüm var. Yaşlanınca aynı tadı alabilecek mi ? Kız çocuklarını fanusa koyalım. Dış dünyadan uzak. Ama reşit olunca mervelere gidebilsin. Anne mi o şansını kaybetti. İyi değerlendirseydi. İlerde yapmasaydin diyecek insanlar oldukça daha çok çelişirsiniz.
Bekleyin diyenlerden biri benim,çünkü konu sahibi nerede sapık , sabıkalı varsa onu çekiyor kendine ,ders alıyor mu hayır sosyal platformda ne olduğu belirsiz herif lerle yazışıyor.Ben diyorum madem evlenmek istiyorsun bırak kızın büyüsün kendi ayaklarının üstünde dursun .Sana akıl verir belki o zamana kadar iyi biri ile tanışırsın.Çünkü bu gidişat iyi değil....Ben uyarayım.....

Çünkü yetişkin olan, çocuk yapma kararı alan insan fedakarlık yapmalı.
Çocuk yapınca az çok başına gelecekleri biliyor mu? Biliyor. Bile bile bir çocuk yapıyorsan evet çocuk kendini koruyacak algılayacak yaşa gelene kadar onu korumak annelik görevidir. Bunu zor gören de çocuk yapmayacak.

Ayrıca konu çocuğu olan kadının ilişki kurması değil. Elbette düzgün bir adamla reel hayatta tanışır, adam güven veren biridir ilişki kurarlar. Daha da güvenirse evlenirler.
Kimse çocuklular evlenmesin demiyor.
Sadece erkeksiz mutlu olamamak çok saçma.
Yani mutluluğunu yanında erkek olmasına endekslemek normal mi?
Çocuğuyla tatile gitmiş kocam yok diye üzülmüş.
Kimse kusura bakmasın ama bu koca deliliğini de ben anlamıyorum. Bu kadar koca kıymetliyse boşanmayıp çekecektiniz madem

üzüldüm yaşadığınıza ama bence kimseyi iyice tanımadan yakınınıza almayın özellikle kızınızla bi araya getirmeyin olan olmuş öncelik çocuğunuz olmalı, kötü biri çıkıp da çocuğunuza zarar vermesin yani en önemli şey bu olsun bence suan bi tanıdığım da bu şekildeydi çocuğunu dövdü görüştüğü adam. ince eleyip sık dokumak lazım

Çocuk yapınca az çok başına gelecekleri biliyor mu? Biliyor. Bile bile bir çocuk yapıyorsan evet çocuk kendini koruyacak algılayacak yaşa gelene kadar onu korumak annelik görevidir. Bunu zor gören de çocuk yapmayacak.
Ülkemizde bunun olgunluğu taşıyan insan yüzde 2 falan. Onlar da ya evlenmiyor ya da çok geç evleniyor.

Meehabalar ben boşandım bir kızım var 7 yaşında şükür düzenimi kurdum memurum kiraya çıktım ailem ile yaşamıyorum.boşandığımdan beri sürekli etrafımda birileri oldu kimi iyi niyetli kimi kötü.şans vermeye çalıştıklarım ya sabıkalı çıktı ya sorunlu.bir de yalnız yaşadığımı bilen her erkek direkt sana geleyim sende oturalım muhabbeti yapıyor tiksindim artık boşandığım için cinsel obje görülmekten.açık kapı gibi görülmekten.hepsinin amaç aynı ve bunların çoğu sosyal medyadan ekleyen tipler.evet diyeceksiniz şimdi delirdin mi neden birileri ile oluyorsun boşandın keyfine bak.ben bir buçuk yıldır yalnızım en güzel mekana da gitsem kendimi yalnız hissediyorum mesela kızımı alıp tatile çıkıyorum o kadar sıkıcı geliyor ki bana o tatil yalnız hiç zevk almıyorum sırf kızım için gidiyorum yanımda biri olsa daha hoş olmazmıydı diyorum.sonra o gittiğim tatillerde ya da herhangi bir ortamda aile olarak gelenleri görünce kendimi kötü hissediyorum.her işe kendim koşmam sanayiye gitmek bir erkeğin yapacağı işleri de sırtlandım yoruldum galiba .ailem zaten tutucu asla arkamda değiller.karşıma çıkan her erkeğin niyeti cinsellik olması beni tiksindir artık herşeyden ömrümü yalnız geçireceğim gibi.reel hayatta zaten karşıma çıksın desem ben her yere kızımla gidiyorum dışardan gören biri evli düşünür o yüzden kimse gelip de konuşmaya cesaret edemez yani.
Allah aşkına sosyal medyaya mı kaldın ?

Sosyal medyadan ekleyenleri kabul edip sohbet ediyorsaniz basiniza bunlarin gelmesi cok normal hic evlenmemis bekar biri olsaniz yine bunlara rastlamaniz buyuk olasiklikti.
Cocuklu kadinsiniz yalnizin yalnizim diye bu kadar sacma davranmaya hakkiniz yok kiz cocugu bi de yani sabikali insanlarla konusuo yalniz yasadiginizi soyluyirsunuz bi de tanimadiginiznetmeidginiz insanlara. Azcik aklinizi basiniza alin yani bu kadar yalniz duramayacaksaniz bosanmasaydiniz diyecegim basinzia daha kotu seyler geleebilir

Buna çok katılıyorum. Bir çocuk dünyaya getirdiğimizde babası yanında olsun-olmasın, boşan-boşanma, veya babası vefat da edebilir, hayat bu sonuçta. Anne yaşıyorsa onun güvenliğinden sorumludur. Çocuğum var diye hayatıma kimse girmeyecek mi diyenlere cevabım malesef evet, hayatına giren olsa da çocuğunu bir şekilde korumak ve uzak tutmak zorundasın. Yakın çevremde çok gördüm kadın evleniyor, yeni erkek eş, çocukları ilk başta kabul etse de sonra istemiyor, çocuklar bi babada bi anneannede bi babaannede, perişan. T@ciz vs olaylarından hiç bahsetmiyorum bile Allah korusun.

Sosyal medyadan ekleyenleri kabul edip sohbet ediyorsaniz basiniza bunlarin gelmesi cok normal hic evlenmemis bekar biri olsaniz yine bunlara rastlamaniz buyuk olasiklikti.
Cocuklu kadinsiniz yalnizin yalnizim diye bu kadar sacma davranmaya hakkiniz yok kiz cocugu bi de yani sabikali insanlarla konusuo yalniz yasadiginizi soyluyirsunuz bi de tanimadiginiznetmeidginiz insanlara. Azcik aklinizi basiniza alin yani bu kadar yalniz duramayacaksaniz bosanmasaydiniz diyecegim basinzia daha kotu seyler geleebilir
Bu kadar evlenmeye hevesli erkek erkek diye geziyor, muhattap oldukları sapıklar sabıkalılar bence çocuğu babaya versin.En azından kız çocuğu güvende olur.Evladı olan kadın öyle internette Fink Fink gezmez.Devir kötü açıp haberlere baksa biraz fikir edinir.....

Bu kadar evlenmeye hevesli erkek erkek diye geziyor, muhattap oldukları sapıklar sabıkalılar bence çocuğu babaya versin.En azından kız çocuğu güvende olur.Evladı olan kadın öyle internette Fink Fink gezmez.Devir kötü açıp haberlere baksa biraz fikir edinir.....

Yani cocuklu insanin tamamen "benim hayatim" deme luksu yok (evlenmesin ömür boyu demek degil bu ama 10 kati dikkat etmek durumunda, 100 kere dusunmek durumunda ve bu surecte cocugu da dusunmek zorunda)
kimse kusura bakmasin. Kocayla evliyken cocugum cocugum bosaninca benim hayatim istedigimi yaparim yokk yaa cocuk oyle bisey degil iliskiniz bitince benim hayatim diyecek olan cocuk yapmasin. 🙄 Hayat bu bi imza kimseye omurluk garanti vermiyor.

Kabul edilir edilmesine de adamın çapı bir bakışından bir selam verişinden bile anlaşılıyor.konu sahibinin kişileri değerlendirme noktasında sorunları var.yoksa burada oyundan tanışıp evlenen arkadaşlar bile var.

Kabul edilir edilmesine de adamın çapı bir bakışından bir selam verişinden bile anlaşılıyor.konu sahibinin kişileri değerlendirme noktasında sorunları var.yoksa burada oyundan tanışıp evlenen arkadaşlar bile var.
teşekkür ederim yorumunuz için boşanmak o kadar ince biz çizgi ki yanlış anlaşılmalara çok müsait bir durum.ben sadece sevilmek gibi duygular bunlar yaşaması güzel onu demek istiyorum.bir yetişkin olsa yanımda tatilde onunla yapacağım muhabbet ayrı kızımla ayrı

Yani cocuklu insanin tamamen "benim hayatim" deme luksu yok (evlenmesin ömür boyu demek degil bu ama 10 kati dikkat etmek durumunda, 100 kere dusunmek durumunda ve bu surecte cocugu da dusunmek zorunda)
kimse kusura bakmasin. Kocayla evliyken cocugum cocugum bosaninca benim hayatim istedigimi yaparim yokk yaa cocuk oyle bisey degil iliskiniz bitince benim hayatim diyecek olan cocuk yapmasin. 🙄 Hayat bu bi imza kimseye omurluk garanti vermiyor.
benim hayatım demiyorum zaten ince eleyip sık dokuyorum tabiki ben sadece yalnızlıkda zor bunu kızım hariç kimse ile dolduramıyorum ailem de anlamıyor ynımda değiller

Back
X