37 yaşında hiç evlenmemiş biri olarak yazıyorum. Çoğu erkeğin bakış açısı maalesef aynı. İnanın sizin boşanmanızla ilgili gördüğünüz muamele değil. Çevremde benim gibi hiç evlenmemiş, evlenip boşanmış, çocuğu olan arkadaşlarım da maalesef aynı şekilde dönüşler alıyor. Gerçi benim de erkek seçimim sıkıntılı. 10 tane aday olsun karşımda. 9 u düzgün 1 tanesi problemli olsun. İlla giderim o problemliyi seçerim

kova burcuyum aykırıyım biraz ondan sanırım:)
Ayrıca sosyal medyadan tanışmalar genel de çöp oluyor. Çoğu erkek kişisi kafa dağıtmalık giriyor. Ciddi ilişki düşünüyorsanız -ki bende ciddi düşüyorum - tanışma noktası orası olmayacak emin oldum buna:)
Ama yalnız kalmakta artık sıkıntı yaratmıyor bana. Şöyle çözüm buldum. Haftada iki reformer pilatese gidiyorum. Spor yapınca otomatik mutluluk hormonu salgılıyor insan. Vücudum şekillendikçe özgüvenim de yükseliyor. Evde baktığım köpeğim, tavşanım ve kuşlarım var onların temizlik, bakım ve ilgilenmesi ile vakit geçiriyorum. Arada da annemi, köpeğimi alıyorum. Biniyoruz aracımıza fıldır fıldır geziyoruz:) Ayrıca 16 yıllık kurumsal beyaz yaka çalışanım:) Çevre de var ama olmayınca da olmuyor hani. Evlilik hayatını merak etmiyor da istemiyor da değilim ama olmayınca olmuyor işte:) Ben saldım yani, oturdum hayırlısını bekliyorum öylece