Hep ktler mi kazanacak??

• Konu Sahibi Konu Sahibi zalimyar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Z

zalimyar

Ziyaretçi
merhaba kızlar yenı uye oldum.
bır arkadaşım tavsiye ettı.çok sıkılıyorum.çok üzülüyorum.hayatta herşeyden darbe yedım sankı.sevgilimden patronlarımdan ailemden arkadaşlarımdan. 28 yaşındayım.borcum var.işlerim iyi degıl.aldığım parayı olduğu gibi aileme veriyorum. yoruldum çok yoruldum. çok büyük haksızlıklara uğradım. ben acı çekerken onlar hep kazandı hep kazandı.
peki bir insana iyilik yapmak güvenmek suçmu.neden dunyada kötüler kazanıyor hep.
haksızlığa ugradıysamda hep sustum .ama acı çeken hep benım.onlarçok mutlular.zenginler.işleri de evlilik hayatlarındada mutlular.ya ben .haksızlığa ugradım.ama onların umrunda degıller.
allaha havale edıyorum dua edıyorum ama....... olmuyor.
aldatıldım işten kovuldum borcum var.ailem desen hiç yanımda degıller.
sizce ben nasıl düşüneyımde hayata pozitif bakayım...
bana örnek verin ne olur yoksa çıldıracam...........

ailenize durumu açın borcunuzun olduğunu ve ödeyip bitirene kadar onlara para veremeyeceğinizi söyleyin

bu zamanda inanın bir tek sizin değil birçok kişinin borcu var borçsuz yaşanmıyor bile.

dolmuşsunuz ağlayın rahatlayın ama toparlanmayı da bilin hayat gelip geçiyor borç da bitiyor

hayat sizin kimse için üzülmeyin kendiniz için yaşayın mutlaka huzurlu günleriniz yakındır umutsuzluğa kapılmayın:teselli:

yok aslında benım daha çok problemım aileme para vermekten geçtim...
onlar ailem tabıkı yardımcı olcam ama çok yoruldum. birde üst üste yaşadığım olaylar aldatılmak kovulmak arkadaşlarımın sırtını dönmesi. kımseye guvenemıyorum.ve sankı bıtkınlık var bende.
mesala benı kovanlar o kadar mutlu ve huzurlularkı
yada benı aldatan kişi okadar mutlu ve huzurlukı buna tahammul edemıyorum..
bu tahammulsuzluk belkı çok kötü bir şey insan olarak ama insan hakkaten ne düşünecegınıde şaşırıyor.

Evet bende sahit oldum kötüler yalancılar aldatanlar pislikler hep mutlulur yaptıkları yanlarına kar kalıyor.belki allah bir şekilde veriyor cezalarını yada verecektir ama.bazı filmlerde hikayelerde kötüler kazanıyor.

evet yaptıkları hep kar kalıyorr
kendımden örnek vereyım..
ben evde orda burda iş ararken.
işsizlikten kıvranırken onlar mutlu ve mesut.onların akıllarına bıle gelmıyorum.
benı aldatan şahıs ben hala göz yaşı dökerken onun mutlu bir beraberliği var.
gece yastıga koyarlarken başını vıcdanları rahat...
ya ben üzülüp aglıyorum

Kötülere birsey olmuyor evet!! Fakat ilk etapta öyle canim...
Herseyin sonuna bakmak lazim, ilahi adalet er gec tecelli eder ya burda yada mutlaka ahirette...a.s

Sana kim kötülük yapmissa hakkini yemisse Allah (C.C.) bunu onun yanina koymaz, simdi cok mutlu olabilir ama yarin ne olacagi bellimi??

Bence birak artik gecmiste yasadigin olumsuzluklari düsünmeyi, kendine yepyeni bir yok ciz ve unutmaya calis, inanki burdaki tüm kadinlar cektiklerini yazsa ne haksizliklara ihanetlere ugradiklarini yazsa site cöker herhalde....

Hicbirimizin hayati dört dörtlük degil, olamazda, hepimiz farkli bir sekilde imtihan ediliyoruz burda hayirli bir sonsuzluga gidebilmek icin...a.s

Icini ferah tut allah yardimcin olsun:teselli:

Onların tek farkı geçmişe takılıp kalmamaları, sense geçmişine takılıp kalmışsın..
Kovuldum aldatıldım onlar rahat..

Kovulduysan kovuldun bitti.
Aldatıldıysan aldatıldın gitti bitti..Tamam çok acı ama geç artık..Haksızlığa uğradıysan yapacak birşey yok, kimsenin hakkı kimsede kalmaz, böyle düşün bitir kafanda.

Yok onlar neden beni düşünmüyorlar, belki yanlış bir seçimdin onlar için geride kaldın sen..
Ama senin aklın hala onlarda..

Borçsuz insan mı var, göster bakayım bana bir tane az çok borcu olmayan..

unut artık geçmişi, silkelen , enerjini geleceğine kafa yorarak kullani geçmişine değil..

Bir de bu pencereden bak bakalım olaylara..

eskiden hep kötüler kazanır diye düşünürdüm. o kadar pisliği yapıp yapıp bak yine mutlular yine gülümsüyolar derdim. bir gece dua ederken tak diye bişey geldi aklıma. ben yatağa yatıp kafamı koyduğumda içim huzurlu oluyo. ne kadar borcum olursa olsun, neler yaşadıysam yaşayım bunların yanında beni dürtükleyen bir vicdanım yok. ama kötülerin öyle değil biliyorum o vicdan dürtüklemesi hiç geçmiyo onlarda.

kovulmamım nedenı benı o işyerıne şirketın ortaklarından biri almıştı.benı alan eskı ortak ile şimdikiler arasında problem çıktı. o eskı ortak 3 ay önce çıktı.sonra çıktıktan sonra benı aradı ebru dedı benım eskı masamda bir kaç belge var dedı .özel eşyalarım dedı.onları bana getırımısın dedı.bende baktım.hakkaten özel eşyaları idi. işte romanlar nufus cuzdanları falan vardı.onları aldım. bır alışveriş merkezınde buluştuk.onları verdım.sonra ben veririken çok samimi arkadaşım şirkette asistan olan kişi patronlarıma söylemiş.onlarda bunu sordu niye görüştün dedıler.
bende açıkladım işte.sonra bana sen dalgınsın şu günlerde git kafa dınlen dedıler.
çıkardılar benı.

güzelim bu kadar da karamsarlığa kapılma..seninde bu dünyada yiyecek bir aşın olur..sen elinden geleni yap,isyanda etme..bunlar hep sınav bizim için..herşey yoluna girer merak etme

şimdi yapacağın tek sey bana göre eskisevgilini at poşete ağzını bağla at..sen önce borclarını ödemeye bak..iş bul kendine..benim kuzenimde sana benzer durumdaydı.eşinden ayrılmıştı.çok berbat durumdaydı..bir iş buldu kendine 1-2 ay sonra.sonra şimdiki eşiyle tanıştı.şimdi çocukları var.yanikader kısmet.hiç umutsuzluğa düşme.güçlü ol canım..

ay sinir oluyorum böğle muhabbetlere nedemek işyerinden çıkan biriyle görüşmiyceksin konuşmuycaksın iş başka arkadaşlık başka. bu arada canım arkadaşlarınıda iyi seçmen gerek. neyse bence hiç takma kafana bir kapı kapanır bir kapı açılır . geçmişe takılırsan hep mutsuz olursun geleceğe bakacaksın sevgilera.s.

hayata pozitif bakmak istiyorsanız,her sabah mutlaka okuyun bunu...

Öyle sabah uyanır uyanmaz yataktan fırlama... Kedi gibi gerin, ohh ne güzel yine uyandım diye sevin... Penceri aç, yağmur da olsa, fırtına da olsa nefes al derin derin... Yüzüne su çarpma, adamakıllı yıka yüzünü serin serin... Geceden hazır olsun, yarın ne giyeceğin... Ayakkabıların boyalı olsun, kokun mis, önce sana güzel gelsin aynadaki siluetin... Çık evinden neşeyle, karşına ilk çıkana gülümse, aydınlık bir gün dile... Sonra koş git işine, dünden, önceki günden, hatta daha da eskiden yarım ne kadar işin varsa hepsini tamamla, ohhh şöyle bir hafifle... Bir güzel kahve ısmarla kendine, seni mutlu eden sesi duymak için alo de... Hiç işin olmasa da öğle üzeri dışarı çık... Yağmur varsa ıslan, güneş varsa ısın, hatta üşü hava soğuksa... Yürü, yürürken sağa sola bak, öylesine değil, görerek bak... Çiçek görürsen kokla, köpek görürsen okşa, çocuk görürsen yanağından makas al... Sonra, şöyle bir düşün, kimler sana yol açtı, sen çok darda iken kimler seni ferahlattı... Hadi hemen uğrayabilirsen uğra, arayabilirsen ara... Hatırlarını sor, öyle laf olsun diye değil, kucaklar gibi sor... Günün güzeldi değil mi?... Akşamın da güzel olsun... Saklama tabakları, bardakları misafire sizden ala misafir mi var bu dünyada... Lezzete lezzet katar gibi, eksik bıraktıklarını tamamlar gibi tadına var akşamının... Arkadaşım, hayat bu daha ne olsun?... Ama en önce ve illaki sağlık olsun...
sevgiler...

bu gibi durumlarda en doğrusu allah'a havale etmeek
''ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM''

Canım yaa bencede geçmiş geçmişte kalmış unut. Eden birgün mutlaka yaptığının cezasını çeker hiç merak etme.Şimdi toparlanman lazım kendine güven koyuverme kendini güçlü ol :1closedeyes:

ne kadar pozitif bakarsan hayata o kadar olumlu gelişir...
eşimin ailesi benim için kötü diyorlar ama hiç te kazanmış değilim :1closedeyes:

canım kötüler kazanıyor gıbı görüne bılır....
ama mukafatı hep iyiler alır...
sen yınede ınsanlıgından ..tavız vermeden ilerle...
bu sorununada gelince ...bundan sonrakı hayatına dıkkat et...aılenen paranın hepsını verme...
ınsanlara yaklasımında daha dıkkatlı ol kı yıne uzulme...
borcların için aılenden yardım iste..yeniden bır yasam kur..yeniden saglam adımlarla ilerle...pes etme...
her zaman merdıvenden rahat cıkılmaz bazende gerı adım atılır yada o merdıvenden ıterler...canım...
o zamanda ahlarla oflarla yasarsan yenıden merdıvene tırmanamazsın...
ayaga eskısınden dahada kuvvetlı bır sekılde kalkmalı...yaşananları üzerinden sıyırıp atmalısın...yeni bır sayfa acmalısın daha dıkkatlı ve daha emın..olmalısın...

kötüler kazanmaz canım kazandıklarını düşünürler ama kazanmazlar...
bizde öyle sanırız ama er yada geç iyilik kazanır...
sevgilim aldattı diyosun senimi aldattı kendinimi kim kaybetti sen mi ?
demekki senin için hayırlısı değil o adam dua etki evlenmedin ya evlenmiş olsaydın
ucuz atlattım diye sevin canım..
işinden kovuldum diyosun bu herşeyin sonu değil dimi
yine iş ara çabala sen elinden geleni yap er yada geç bir kapı açılır
ben 2 senedir iş arıyorum halada bulamadım
ALLAHım bir kapı kapadıysa ötekini açarmış sabırla inatla bekle
ümitsizliğe kapılma güzel düşün iyi düşün güçlü ol
bu olumsuzluklar seni yıkmasın aksine dahada güçlendirsin
hakkında hayırlısı olsun...

Bazen hayatımızda herşey altüst olmuş, bütün işlerimiz ters gidiyor diye düşündüğümüz dönemler olur. İşte onlardan birinden geçiyorsun cnm. Kötü karakterler de peşini bırakmıyor.

Her sıkıntının bir selameti vardır. Şimdi en kötü durumda senmişsin gibi gelir ama bence diğer kazanımlarımız için de şükretmesini bilmeliyiz cnm. Sağlıklısın,ailen iyi.... Olanlara gelicede bencede artık düşünme, bırak geçmişte kalsınlar.. İşten mi kovuldun? Hayırlısı diye düşün yol yakınken anlamışsın demekki profosyönel bir şekilde çalışmıyorlar demekki...
Aldatıldın mı? O beni kaybetti diye düşün. Gerçek yüzü buymuş. Bugün seni yarında yeni kız arkadaşını anlatır. Demekki tam aradığını bulamamışsın henüz. Sıradanmış... diyeceksin.

Bundan sonra mutlu olmanı diliyorum cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…