• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hep küsen kocam

Yine hiç bir şey anlamadığım başı sonu ayrı telden çalan bir konu daha. Söyleyince de kötü oluyoruz sonra.
Eşinizin küsmesinden bakımsızlığa nasıl geldiniz? Bakımsızlığınızdan kendiniz bile rahatsızsanız dikkat edin o zaman kendinize. Normal şartlarda her gün duş alınmaz mı zaten, saçınızı yıkamıyor musunuz her gün?
Bir ben anladım herhalde:KK53:
arkadaş diyor ki "ben kendi özgüvenimi tamamen yerle bir ettiğim için eşimin beni beğenmediğini düşünüyorum. Çok soru soruyorum.
Üstüne çok gidip, akşam olup da eve geldiğine pişman ediyorum.":confused:
Ne yapmasını bekliyor ki eşinin bilmiyorum. Bu dizi furyaları hiç iyi etkilemedi bu toplumu.:KK53:
Ama gerçi dizilerdeki kadınların öz güvenleri tavan genelde.

Bir ben anladım herhalde:KK53:
arkadaş diyor ki "ben kendi özgüvenimi tamamen yerle bir ettiğim için eşimin beni beğenmediğini düşünüyorum. Çok soru soruyorum.
Üstüne çok gidip, akşam olup da eve geldiğine pişman ediyorum.":confused:
Ne yapmasını bekliyor ki eşinin bilmiyorum. Bu dizi furyaları hiç iyi etkilemedi bu toplumu.:KK53:
Ama gerçi dizilerdeki kadınların öz güvenleri tavan genelde.
Kuzenimin eşi bihter ziyagil edasıyla her sabah kalkarkalkmaz en şık kıyafetlerini ve topuklularını çekiyor. Saçlar sürekli kuaförden beş dakika önce çıkmış gibi. Ama hatun yıllardır aldatma ve şiddet başta olmak üzere her türlü pisliğe maruz kalıyor. Dizilere özenmek çok bişey değiştirmiyor hayatındaki erkek öküzse. Kuzenim diye söylemiyorum gördüğüm en öküz adamdır kendisi. Konu sahibi de temizliğe biraz dikkat etse eve bakmaktan vazgeçip kendine azıcık özen gösterse sorun kalmayacak bence.

Kuzenimin eşi bihter ziyagil edasıyla her sabah kalkarkalkmaz en şık kıyafetlerini ve topuklularını çekiyor. Saçlar sürekli kuaförden beş dakika önce çıkmış gibi. Ama hatun yıllardır aldatma ve şiddet başta olmak üzere her türlü pisliğe maruz kalıyor. Dizilere özenmek çok bişey değiştirmiyor hayatındaki erkek öküzse. Kuzenim diye söylemiyorum gördüğüm en öküz adamdır kendisi. Konu sahibi de temizliğe biraz dikkat etse eve bakmaktan vazgeçip kendine azıcık özen gösterse sorun kalmayacak bence.
Arap ülkelerinde zamanında Gümüş adlı dizi yayınlandıktan sonra boşanma sayılarında artış olmuş.

Diziler genelde hem yakışıklı, hem zengin, hem 4*4 eğitimli hem de deli divane aşık erkekleri rol/model seçtiği için gerçek hayatta da kadınların bir kısmı kendini buna kaptırıyor.

Kuzenin eşi gibi olmak isterdim ama olamam. Eve varır varmaz , üstümü çıkartıyorum, eşofman tarzı şeyler giyiyorum. Bu durumda eşimden şüphe etmem lazım bunları doğru orantılı baz alırsak.

Dediğin gibi erkeğin yapısına da bağlı, yetişme tarzına da vs vs.gul

Kendine bakacaksın, evdeymişsin zaten. Sabah kalk güzelce kahvaltı hazırla eşine, neşeli neşeli kahvaltısını yaptır. Onu yollayınca istediğin kadar yap temizliğini, yemeğini. Eşin gelmeye yakın gir banyoya yıkan misler gibi, süslen püslen, sanki gezmeye gidiyor gibi giyin şıkır şıkır. Kocan eve gelmek istesin bir an önce. Keşke herkesin sorunlarının çözümleri seninki kadar kolay olsun. Banyo yapmaktan eriniyorum diye mazeret olmaz. Evini nasıl temizliyorsan kendini temiz tutacaksın...
Cnm emin ol tek sorunum bu deil bu sadece cozume kavusabilecek bi sorunum keske dedigin gbi tek sorunum bu olsa ozaman belki dha kolay cozerim bu sorunu

Arap ülkelerinde zamanında Gümüş adlı dizi yayınlandıktan sonra boşanma sayılarında artış olmuş.

Diziler genelde hem yakışıklı, hem zengin, hem 4*4 eğitimli hem de deli divane aşık erkekleri rol/model seçtiği için gerçek hayatta da kadınların bir kısmı kendini buna kaptırıyor.

Kuzenin eşi gibi olmak isterdim ama olamam. Eve varır varmaz , üstümü çıkartıyorum, eşofman tarzı şeyler giyiyorum. Bu durumda eşimden şüphe etmem lazım bunları doğru orantılı baz alırsak.

Dediğin gibi erkeğin yapısına da bağlı, yetişme tarzına da vs vs.gul

Evin içinde o şekilde dolanmak çok tuhaf geliyor bana. Evde rahat olmalı insan. Eşin en özelini, bütün hayatını paylaştığın insansa onun yanında rahat olmalısın. Olduğun gibi olmalısın. Her dakika iki dirhem bir çekirdek olmanın anlamı yok. Çoğu erkek de öyle bir tavırdan hoşlanmıyor bence..

O dizilerdeki kocalar malesef gerçek hayatta yok. Kendini pokemon zannedip camdan atlayan çocuklar gibi, boşanınca dizilerdeki adamlardan bulacaklarını sanıyorlar heralde.

Arkadaslar esimden bisey beklemiyorum sadece benim isten ayrildgim icin braz morelim bozuk yani evde durmya alisamadim gyinip siluslenip gtcek bi yerim yok zaten esim makyajı hayatta sevmez bu durumda nasil suslenecegimi sasirdim gyiniyorum zaten ama evde kotla dolasmak istemem yani psikolojim bozuldu yasama sevincim kacti gbi bsey oldu esimde anlayisla karsilamiyo napsam kusuyor anlamadim calisiyorken pasta borek isterdo hep smdi bol bol vaktim oluyot yapiyorum yinede bi takdir tesekkur gormuyorum kafam yogun dyo ama dha 8 aylik evliyiz benide dusunsun ilgilensin ben aksama kdar onun icin ugrasiyorum mutlu olsun dye

Bizim bayanların en büyük sorunu duş almak sanırım. Bu duşu ecnebi milleti bile hergün alıyor yahu. Temizliğini yemeğini yap duşunu al saçını yap. Oh misler gibi karşıla kocanı.

Arkadaslar esimden bisey beklemiyorum sadece benim isten ayrildgim icin braz morelim bozuk yani evde durmya alisamadim gyinip siluslenip gtcek bi yerim yok zaten esim makyajı hayatta sevmez bu durumda nasil suslenecegimi sasirdim gyiniyorum zaten ama evde kotla dolasmak istemem yani psikolojim bozuldu yasama sevincim kacti gbi bsey oldu esimde anlayisla karsilamiyo napsam kusuyor anlamadim calisiyorken pasta borek isterdo hep smdi bol bol vaktim oluyot yapiyorum yinede bi takdir tesekkur gormuyorum kafam yogun dyo ama dha 8 aylik evliyiz benide dusunsun ilgilensin ben aksama kdar onun icin ugrasiyorum mutlu olsun dye
Teşekkür etmiyosa yapma pasta, börek. Yemek bulduguna sukretsin.

Arkadaslar dus almakla sorunum yok niye herkes bunun ustunde duruyor anlamadim ben pisim demiyorum sadece bakimliliktan vazgecmis depresyona girmis halim var dyorum

anlamadim
sacinizi yikayin yani
cok komik
ayrica cok soru soruyorum kiskaniyorum demissiniz
yakindir adamin nefes almasi baska mekanlarda

Benden sana tavsiye rahat ol biraz.
Gözü dışarıya kayacak olan kocaya 7/24 model olup gezsen de boş.
Kayacağı varsa kayar o göz.

Bak işten ayrıldım üzgünüm diyorsun, şu süreçte sadece kendi psikolojini düşün.
Kendini mutlu etmeye odaklan.

Sen hala eşini düşünüyorsun..

Eşinizin küsmesi sizin kendinizi salmanızdan öte bıktırıcı sorularınız ve kıskançlığınız anladığım kadarıyla.
Acilen kendinize ait bir zaman dilimi oluşturmalısınız.

bence işe girin..insanın kendine bakması başta kendisini mutlu eder..o yüzden bakımlı olun..

A
E

vAma cnm mesela smdi yikadim dyelim byete gdip geliyorum topluyorum gelince salamiyorum toka izi ckiyo oyle yani ve sacimk kestirdim ilk defa kisa sac kestrdim sevemedimm :KK43:(
anladım canım ama bakımlı olmak için illa saçını açık bırakmak zorunda değilsin. Ayrıca evin içinde öyle tam kıyafet makyaj falan abartı bence. Evde sadece derli toplu kıyafetler giymek. Eski püsküler yerine rahat ama derli toplu eşofman pijama giymek yeterli. Sen büyük ihtimal işten ayrılan kadın depresyonu geçiriyorsun. Bende anlattım onu müge anlı ile başlıyor Yemekteyiz vardı o dönem esra Erol bitiyordu. Yani bide müge anlı hariç diğerleri ni hem uyuz olup hem izliyordum. Sonra yavaş yavaş geçiyo :) çalışmıycaksan bir kursa falan git. Yemek pasta ahşap boyama yabancı dil vs

Arkadaslar brnim esim cok cabuk kusuyo ve kin tutuyo barismiyo hakli da olsa haksiz da olsa ayni hareketi yapiyor su an bile kus bana akil verin ne yapmaliyim sizce konuşuyorum onunla cevap vermiyo ve haksiz olan da kendisi

Depresyona girmissin belliki. Kendini eve kapatma cik disari. Bende giricem deresyona az kaldi :confused:

Evet kesinlikle evde kaldgim icin boyle cnku esimle konustuk dha napicaksin zaten bakimlisin ev hali iste dedizaten makyaji kokoslugu sevmez... dogal ol dedi bende isten ayrildgim icin boyle hissetik heralde trkrar ise baslamak istyorum.. Allah nasip ederse canim.

Arkadaslar brnim esim cok cabuk kusuyo ve kin tutuyo barismiyo hakli da olsa haksiz da olsa ayni hareketi yapiyor su an bile kus bana akil verin ne yapmaliyim sizce konuşuyorum onunla cevap vermiyo ve haksiz olan da kendisi
Cnm benim esimde hakliya haksiza kuser bnde tam cozumunj bulamadim bende aksine kmseyebkusemem kuslugu sevmem kolay kizarim ame hemen gecer. Esimin kuslugu gecmez oglak burcu acayiiip inat...

Back
X