- 8 Haziran 2016
- 64
- 42
- 3
- 38
- Konu Sahibi evdeki ses
Uzun vadede karlı değil evet yeni model çıkacağı için ama daha kısa vadede döviz değerlerine göre arttığı için araba alım satımından kar eden de olabiliyor.Gönlünüze göre olan olsun inşallah ama dediğim givi ben olsam az daha biriktirir minnak da olsa ev alırdım siz bilirsiniz:)
ah o kar edenlerden hic olamayiz biz, ancak dolandirilmadan bir arac alabilsek opup basima koyarim :)
Bizim bi arkadasin basina geldi yeni. Netten arac begeniyor. Araci expere gostermek icin anlasiyor satici ile. Lakin satıcı kapora gönder kapora gönder diye sık sık arayıp tacız edince bizim arkadaş huylanıyor. Plakadan araç kime kayıtlı öğrenıyor, arıyor gerçek araç sahıbını. Şok!! adamın aracı satılık falan değil. Satılık ilanında da 3. Bi kişinin adına.
Yanı kısaca dolandırıcı adam, birinin araç fotolarını başka birinin de adını bırleştirip malum ikinci el satılık oto sitesine koymuş düşünebiliyor musunuz! Sonra bizim arkadaş aynı adamı geri aramış siz utanmıyor musunuz resmen dolandıracaktınız beni diye tabi telefon çat yüzüne kapanmış, bi daha da ulaşılamıyor.