Hep mi Aynı Son?

aslında 2 gün çok da uzun değil ama istekli bir adam o mesaja yarım saat içinde cevap vermeliydi. neyse bakalım.. dediğimiz gibi, hayırlı değilse zaten olmasın. can acısından başka bişeye yaramıyor..

2 gün uzun değil evet ama, kendi açımdan düşününce ben hergün haberleşmek isterim birinden hoşlandıysam. Kısmet bakalım, belki de olmaması hayrıma. :)

tesadüfen okudum ve uzun zamandan beri ilk kez giriş yaptım, sırf vevap yazmak için. aynı durumu hem nitelik hem nicelik olarak kat kat fazlasını yaşadım. Sebebini pek de anlayamadım, bir tanesine sordum ama neden diye. özetle yatıp kalkamayacağı bir kız olmadığımı anladığı içinmiş. çom ağladım, zırladım filan. sonra biri çıktı karşıma, çok temkinli davrandım. her an gidecekmiş gibi geldi, bağlanmayayım derken bi de baktım aşık olmuşum. neyse ki şu ane vliyiz ve onun bir tırnağını değişmem hiç birine. iyi ki de girmemişler hayatıma. umarım size de öyle olur.

Ben de benzer şeyleri yaşadım hep
Eğer biri bu tarz erkeklerle karşılaşıp mutlu son elde ettiyse sevabına bize de tüyo versin

Teşekkür ederim. :) İnşallah öyle olur ama bilmiyorum ya, çoğu zaman umudumu kaybediyorum.
Ben ikinci tanıştığım kişi içinde içimden dedim ki acaba bu da nikahtaki çocuk gibi mi olucak. Gerçekten de öyle oldu.

Sizinde bahsettiğiniz konudan çok şikayetçiyim bende aslında. Şimdi ki erkeklerin çoğu birlikte olabilecekleri kız ayarlamak istiyolar. Benim yaşım 30, onların düşüncesine göre bu yaşa kadar biriyle birlikte olmamam imkansızmış gibi geliyo. Böyle bi durumla karşılaşınca da topukluyolar sanırım. Ama düzgün bi ilişki isteyen insanların yapacağı şeyler değil bunlar. Ve maalesef ki benim karşıma hep bu düşüncedeki insanlar çıktı.

Ben de benzer şeyleri yaşadım hep
Eğer biri bu tarz erkeklerle karşılaşıp mutlu son elde ettiyse sevabına bize de tüyo versin

Yukardaki arkadaş mutlu sona ulaşmış ama başka biriyle. Bizim içinde yanlış insanlar demek ki. Herşeyin hayırlısı. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…