- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Dayım onu istemiyordu acaba ondan mı dicem ? Ama mantıklı gelmiyor bana da böyle davranmasiDün buna benzer bir konu okumuştum Evlenmiş kız ama kocası ailesiyle görüştürmüyormuş en son annesine gidince boğazına sarılmış vs diye. İyi düşün bence
Beni kıskanmiyo sanırım aileme gelip gitmemi istemiyor ama bu sevgide değil benceBence evlilik isini iyice dusun.Seni ailenemi kiskaniyor nedir anlayamadim.
Suan iyiyiz ama yine gondermem diyoDırumun ortada şansını daha fazla zorlama canm yankonuş anlaş yada....
Çalışmama birsey demiyor seneye ataninca inşallah ama bu aile durumu karışık. Dayının kayınları gelmiyo mu oraya diyo o teyzenin kocası bize ters diyo off ne bilim ailene gönderirim diyo ama hiç guvenemiyorumokuyormussun, bugün dayina göndermeyen yarin okula/ ise göndermez
annene gitme der, annen gelmesin der... sen kabul ettikce sinirlarini zorlar
Çalışmama birsey demiyor seneye ataninca inşallah ama bu aile durumu karışık. Dayının kayınları gelmiyo mu oraya diyo o teyzenin kocası bize ters diyo off ne bilim ailene gönderirim diyo ama hiç guvenemiyorum
Kimsenin ozgurluyunu kisitlamasina izin verme.senin kendi iraden var erkek arkadasinin sana karismasina hakki yokBeni kıskanmiyo sanırım aileme gelip gitmemi istemiyor ama bu sevgide değil bence
Hata en baştan bende buna izin verdim sindi cezasını çekiyorum. .ggiderek artırıyor dozajiniKimsenin ozgurluyunu kisitlamasina izin verme.senin kendi iraden var erkek arkadasinin sana karismasina hakki yok
Oda işin bahanesi. .dayının pek sevmiyor ondan istemiyobilemiyorum
gelsin dayinin kayinlari, nolucak yani annenle ziyarete gittigin yerde?
kiskanmak ayri ama bu sekilde müdahale etmek cok cok ayri. normal degil
Oda işin bahanesi. .dayının pek sevmiyor ondan istemiyo
Kalmicak kesinlikle. .ama onuda seviyorum konuyu nasıl ascaz bilmiyorum.. giderim fln deyince işi büyütüyor olmaz diyor benim dediğim olcak fln filanelle tutulur bir neden olmadigi sürece o yetkiyi vermemek lazim
ben böyle düsünüyorum. baskasi, aaa dayina da gitmeyi ver nisanlin icin nolucak diyebilir
ama bi dayi da kalmiyo, ben onu gördüm
Annene gönderirim diyo ama ona da guvenemiyorum ona.. oda kimseye guvenmiyo napcaz bilmiyompardonda göndermem demek ne demekmis? Onami soracakmissiniz, annenize gidip gitmeyeceginizi.
Annene gönderirim diyo ama ona da guvenemiyorum ona.. oda kimseye guvenmiyo napcaz bilmiyom
Bunlar ailecek böyle malesef..kıskançlık ve aşırı sahiplenme durumu var..bunaltti ama bu bni gerçekten çoksanki lütf ediyor size. Tabiki evlendikten sonra ailenizin yanina gideceksiniz ne gönderiririm, ne göndermem deme hakki var. Güvenmemekte haklisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?