Hep mi böyle olcak ?

Mylittlehoneybee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
2.310
1.268
133
Merhaba arkadaşlar.. tavsiyelerinize güvendiğim için konu acmak istedim. Nisanlimla kaç gündür iyidik ta ki ben memlekete gelene kadar okuldan..Annemle dayima gitcektik hazırlandim sonra nisanlim aradı fln gidemezsin dedi gidersen yüzümü goremezsin gitcem ne var sanki dedim kapat gerizekalı fln dedi bana.. Ve dün de senden nefret ediyorum soğudum fln yazmış çok zoruma gitti.. Biz nisanlanacakken dayımgil pek istemedi okulum var diye ama sonra karışmadilar onun kinini tutuyor desem..Herkesi sileyim istiyor korkuyorum yarın Annemgile bile yollamaz diye.. bide güvenmiyorum gondermem fln diyo zoruma gidiyor.. bu böyle mi devam eder evlenincede mi ayni yapar sizce ? iyice uzaklastik..

Dün buna benzer bir konu okumuştum Evlenmiş kız ama kocası ailesiyle görüştürmüyormuş en son annesine gidince boğazına sarılmış vs diye. İyi düşün bence

okuyormussun, bugün dayina göndermeyen yarin okula/ ise göndermez
annene gitme der, annen gelmesin der... sen kabul ettikce sinirlarini zorlar

okuyormussun, bugün dayina göndermeyen yarin okula/ ise göndermez
annene gitme der, annen gelmesin der... sen kabul ettikce sinirlarini zorlar
Çalışmama birsey demiyor seneye ataninca inşallah ama bu aile durumu karışık. Dayının kayınları gelmiyo mu oraya diyo o teyzenin kocası bize ters diyo off ne bilim ailene gönderirim diyo ama hiç guvenemiyorum

bilemiyorum
gelsin dayinin kayinlari, nolucak yani annenle ziyarete gittigin yerde?
kiskanmak ayri ama bu sekilde müdahale etmek cok cok ayri. normal degil

Bu adam size hapis hayatı yaşatır benden demesi . .
Siz bu evlilik konusunu bir daha düşünün. .

elle tutulur bir neden olmadigi sürece o yetkiyi vermemek lazim
ben böyle düsünüyorum. baskasi, aaa dayina da gitmeyi ver nisanlin icin nolucak diyebilir
ama bi dayi da kalmiyo, ben onu gördüm
Kalmicak kesinlikle. .ama onuda seviyorum konuyu nasıl ascaz bilmiyorum.. giderim fln deyince işi büyütüyor olmaz diyor benim dediğim olcak fln filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…